Катрин и Майкъл възобновяват брака си

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас възобновяват брака си след почти 3-годишна почивка.

Обратно в новината

Коментари - Катрин и Майкъл възобновяват брака си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да си призната добра актриса не се иска само красота, а интелигентност и ум, а Катрин е определено добра и харесвана актриса. Мислите ли, че не е мислила преди брака за всичко, което е написано по-долу. Но твърдо е решила да има деца от този мъж, да има човек който лудо ще я обича до края на дните си. Дошло и малко в повече, но след три годишна раздяла и размисъл е решила пак същото.

Ами не мисля, че връзката им се крепи на секса. Определено е от последните неща. Но Майкъл и Катрин са ми едни от любимите актьори и ги уважавам като хора. Тя имаше проблеми с биполярно разтройство, предполагам това е изпило доста от сосовете му, а и доста трудно е било и за двамата. Колкото до секса - може би и двамата са наясно повече от нас кой колко може и иска.

На мен той не ми е много приятен, но е много добър актьор. Всъщност най-важното е на тях да им е хубаво, а какво мислим ние - си е за наша сметка :))) Във всеки случай децата им са сладури, а и са с много хубави имена, за разлика от децата на много други известни личности...

Жената има физически нужди (секс), пари си има. Но сигурно става дума за театър за пред медиите. Иначе скандали, чудо ...

Я да се изкажат жените ... Знаем,че тя не е бедна,но все пак финансов мотив не е за изхвърляне.СЕГА е млада,дали наистина го обича или ... С разкрепостено мислене съм,но тя дори и сега е готина,а той дори не е и на 50 ... И не изглежда на 50 ...

Е, то тя е на 45 г., ако той беше на 50 щяха да са си тъкмо. Не знам, и на мен ми е необяснимо.

Баща му Кърк Дъглас изглежда сега по добре от него.

Много ме интересува брака на Майкъл.

Завалията, одъртял е много, но какво да се прави, всички натам сме тръгнали. М-у другото, баща му, актьора Кърк Дъглас (роден 1916) е още жив и изглежда е добре:) Дано удари 100-ка.

Според мен, не се дишат, но трябва да поддържат имидж.

Що ли ми се наби в главата една песен -"Стар козел млада върба лющеше".

Да, ама тя вече не иска стар козел.

А тоя козел вече нищо не лющи!

Майкъл не може да не си дава сметка, че е рогоносец, но явно предпочита да не е сам. Някои държат да имат семейството и цената няма значение.

Байганьовци или не могат да си представят, или много силно им убива факта, че една жена може да си има достатъчно собствени пари, за да не й трябва старчок за спонсор

Стою

Но могат да си представят за колко време може да я разори екип адвокати.

Този дядо завалията за малко да го довършат с това дето си беше лепнал от правене на конулингус, сега пак на младо налита. Само да си мие зъбите после, че е опасно.

са "семейство" Дъглас

Стою

Ма брачния договор - железен.

Набесняла се е похойкала е три години , изхарчила е парите , сега елена лопатар пак ще развърже кесиите.

Много тъпи коментари. Надали българин може да разбере западния начин на живот и причини за щастие.

И западният, и източният начин на обичане е един и същи.Когато булката е на половината години на жениха, нещата не вървят!

Когато е била на 30, а той на 55 е било готино, но сега ... мъкааа

Приличат на баща и дъщеря.Огромната разлика в годините е смущаваща и извратена.

Възобновявайте, че то време не остана!Още малко размисъл и ...

Кунка и Муню от село Конаре също снощи се събраха след три дневнараздяла...Кунка обеща че няма да кръшка на Муню повече а Муню обеща да спре да я бие, да зареже пиенето и да ощастливява Кунка поне през вечер а защо не и всяка вечер...Според запознати те се събират в името на 15те си деца в опит да им осигурят образование и просперитет в живота...

аиде сега и цветелинка със бочко... да са живи и здрави!

Ако Дъглас е искрен в изказването си,това е чудесно-всяко семейство има своята криза.Но при тях е с 25 годишна разлика!!Шопите му викат- ,козата си оче пръч''.Дъглас може само да и диша парфюма.

Катрин и Майкъл възобновяват брака си.....за това е помогнала и новата къща , сигурно са избрали добър градинар...добре полива градината,Катрин изглежда щастлива.

Майкъл Дъглас се е превърнал в един дърт самовлюбен кисляк. Направо смуче силите на Катрин

На мен са ми симпатични. Пък!

Изглежда извратено

Аааа, симпатяга беше Майкъл едно време, например в "Улиците на Сан Франциско", ама старостта не прощава никому. Сега е заприличал на... маани, маани!

Демек да разчупят малко еднообразието, да разцъкат с някой друг и така...То така се прави де

на стар вилк му ходи младо агне!!! но не и обратното!!! и аз сим дирт но ми се жевеъе !!!

Вервай си, нема лошо. С това и ще си останеш.А и кой ти казва че си вълк? Виж стар,повехнал и зле намирисващ пръч, май е по-точно.

Катерино моме, такава готина мадама си, що ти трябва да се занимаваш с дядо ти Мишо - пълен психар, който от болестта сигурно е станал заядлив старчок... За три години си се откъснала от него - толкова ли няма по-подходящ за тебе?

Горката Катрин, май се е надявала рака да я освободи от мъжа й и тя да се порадва на живота, но ... Не е лесно с такава разлика от 25 години.