Българин спечели за втори път ”Dancing Stars” във Виетнам

Даниел Денев за втори път грабна купата във виетнамското издание на "Dancing Stars".

Обратно в новината

Коментари - Българин спечели за втори път ”Dancing Stars” във Виетнам | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Втората класира се двойка също е с танцьор българин - Георги Найденов

link

bit.ly/1yKF8Sj

МАЙ-МУН - приготвил съм БАНАНА. ИДВАЙ, СЛЯДУР. оТ ТЕБЕ ЯВНО И ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ НЕ СТАВА - ТИ СИ САМО ЗА ДЪРВЕТАТА. дЕЕБА И БЪЛГАРСКИТЕ ПРОСТАЦИ. ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТ, ПЛЮЯТ. АЗ ОБАЧЕ ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И ЩЕ СИ ЗАПЛЮЯ, КОПЕЛЕ НЕЩАСТНО.

Аман от тъпизми вече......

Явно бъдещето на българите е по света,но не и у нас

Какво точно му е светнало на тоя? Върви в Ангола и може да станеш негърски крал. Голяма работа ли ще си?

Божеее, каква нездрава завист! Виетнам е с такива светлинни години пред любимото ти БГ, че си нямаш и предства! Икономически бум, много трудолюбив народ и са едно от чудото на Азия!

А дали я е опънал?

Браво! Дано четем повече позитивни новини, които ни карат да се чувстваме горди, че сме българи!

Поздравления за момчето но само за информация, всичките професионални танцьори в виетнамският Dancing with the Stars са oт българия така, че няма как да не спечелим:))

Браво! На всякъде по света българите доказват, че с нищо не са по-лоши от другите. Само в собствената си държава тънем в негативизъм.

Ето още една чудесна новина за новинарските ни емисии!Браво за усилията!Браво за волята и куража му!Поздравления!

Eто, това е супер новина!!!.. браво на момчето!!!... дано позитивни хора я четат само, защото ми писва да чета коментари от негативни хора,...които само храчат и плюят!!!

...и все пак съм засегнал някои, които вероятно е от плюещите, но да е жив и здрав и тои,... и въпреки, че слага минусчета!! xaxaxa...

Супер. Добра светска новина.

БРАВО, ДАНИ!!! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!БЪДИ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И НАПРЕД!!!

Браво! Най-после и една хубава новина! Много харесвам този формат и искрено се радвам на успеха на Даниел. 27-годишната българка Деница Икономова пък спечели първото място във Франция миналата година. Така, че явно имаме много талантливи танцьори по света, които прославят страната ни и ни карат да се гордеем с успехите им.

Браво на човека! Да е жив и здрав.

Такива новини отново ми връщат надеждата, че мога да съм горд за това че съм БЪЛГАРИН!

Хора като Даниел ни карат да се годреем! Това е новина, която може искрено да зарадва човек! Успех на Даниел Денев за напред и нека бъде здрав и щастлив!

Браво! Повод за гордост! Да е жив, здрав и да има още много успехи!!!

Поздравления за Даниел! Такива новини ме радват повече, отколкото " Операция"Ракия" спипа българи в престъпление в Италия".... и др. подобни. Дали с танци, дали с някой научен труд или написан бетселър, но нека има още и още такива новини, за да ни радват в този тежък период на съществуване. Всичко е труд, усилия и воля и такива хора заслужават овациите ни. Бъди здрав, Даниеле, и всички вие, които славите името на родината ни с положителни изяви!