Камелия Воче ще става баба

Дъщерята на Камелия Воче ще става булка, а скоро и майка.

Обратно в новината

Коментари - Камелия Воче ще става баба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката доста по-напета от дъщерята.

Камелия Воче е толкова Воче, колкото Радост Драганова е Радост. "Любимият" приятел на Камелия Евгени Минчев й дал този артистичен псевдоним, за да я представя като "глас", но тя го направи за две стотинки в "ББ". Неблагодарница. Държа се по най-отвратителен начин в Къщата. Как не се усети да спре, наистина горкият й зет (ако живеят заедно).

Дъщеря й от Евгений ли е? Т.е. лордът ще става ли дядо?

От кого чака внучета? От дъщеря си и мъжа си ли?

Защо К. Воче, а не К. Куче!?

Красива жена е Камелия. Малко ми напомня на София Лорен, не знам защо.

Ако смяташ тая гнусотия за красива, значи самата ти не си особено наред с главата.

Ти по-хубав/а ли си? Я пусни една снимка да те видим, за да преценим, задклавиатурна мишко!!! За пореден път се убеждавам, че хората в България изобщо нямат реална представа за себе си!

Вече се радвам за всяко бяло бебе Симпатична жена, дай Боже всекиму да има внучета! :)

Добре де тази с кои песни е точно известна, че нещо не разбрах?! Водят я певица все пак...

Репертоарът на повечето певици по клубове, кръчми и ресторанти, включва шлагери, евъргрийни и текущи хитове, не е задължително да имат собствени песни, за да са певици. Оперните певици като по правило нямат лично техни "тави", ами изпълняват арии, дето са ги пели маса техни предшественички, да не би да не са певици?

ГОЛЯМ ПРАЗ !

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРАЗ!

Аз отначало го прочетох Камелия Вече ще става баба. Сутрин, спал недоспал, разбрал недоразбрал.

Дъщеря й е добро парче жалко,че ще се омъжва...

айдеее, още един фен на ромлянска "красота"

Да и е честито! Дъщеря и Деси е много хубаво, умно и трудолюбиво момиче. Камелия също е хубава и елегантна, но характера и е ужасен. Само с храна не става. Ядеш вкусни спагети, а по главата ти чукат ли чукат:-)

Коя е тази? И трябва ли да я познаваме?

ОТ БИВШИЯ ТИ МЪЖ ЛИ Е ДЕТЕТО. НАЛИ Я Е ИЗНАСИЛИЛ.

Ще става баба ли? Ми тя досега не беше ли. Щот така написано заглавието ме навява на идеята че тя досега е била дядо... и не щеш ли става баба. Макар че с тая физиономия по-добре щеше да е ако става на камила... примерно

Красива жена, ама с характер на змия.

Всички жени са такива, някои обаче не са красиви.

Ко ви пука ве? Важното е че от Дира ни пущат разни такива дрисли да ги обсъждаме. На тая леля сега сигурно устните и и ония са се зачервили като на младо гадженце. Камелия някоя си а зетя ако е хитър ще трещи и двете, така се прави чадо. Кат имаш такава нервна баба хахахха!

Tая пръдла в "брадъра" така защитаваше "детето", че чак се превземаше и изпадаше в истерия - заради което падна в очите на много хора . . .

Досега да не беше млада булка...

Тежко му на зетя!

КОЯ Е КАМЕЛИЯ ВОЧЕ?ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА С ИНДИВИДИКОИТО НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯОСВЕН ЗА СОБСТВЕНОТО СИ БИТУВАНЕ?ОПРАВЕТЕ СИ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА!

Страхотна красавица!

Уникална красавица е на живо! Като я видях, дъха ми спря! Оказа се и много начетена и интелигентна, рядко срещана комбинация. Злобарите престанете!

ужас

кой се интересува от тази баба......

По добре баба, отколкото дядо

Право думаш чадо, пу-пу, да не ти е уруки

Отвратително излъчване има тая бабичка. Може да се гримира, да ходи по фризьорки и по козметички - пак има злоба, гнус, нещо адски противно у нея. Има други публични личности в окаяната ни държавица, които не ми будят отвращение, но тази гнус просто ме потриса. Не искам да я чувам как пее, защото ми е гнусна като излъчване. Отвратително женище, отвратително. По-гнусна е от Венета Райкова дори. По-гнусна е от оная свиня, как й беше името....Ваня Червенкова ли беше. По-гнусна и от Люба Кулезич....Ужас...По-гнусна и от най-гнусните. Гнус е думата за нея. Изпитвам отвращение.

мда , на снимки добре изглежда , ама да не ти е в къщата .... зетя - съчувствам ти (((((

Ох на дядооо, каква баба само!! ей такава баба искам,ама...........много е красива бреййййй

Мама добре е обучила щерката какво да търси :D

не я знам коя е, колко пее, що за пари има... не ме интересува... ама е хубава жената!

Па тя си е.

Евати и еВливата баба.

Дай Боже всекиму!Повечето от пишещите тук яко пестят от посещения при психолог,леят злоба,сипят помия и какъв е повода-раждането на едно дете.Засрамете се!

Ами че тя Вочето си е баба и без да става баба...

Точно за такава си мислех......

ОТВРАТ

И с какво точно ви пречи това, че ще става баба, та пишете небивалици по неин адрес. Ще става баба, не президент или главен съдия на футболен мач.

А коя е тази Камелия Воче, а?! може ли малко инфо...

Тази е Камелия Воче. А на теб за какво ти е инфото?

За каква народност иска да се представи тази трътка с име "Воче"?

Артистичен псевдоним занеш ли какво е? Явно не...

Тая как така си е забравила фамилията горката?

Иска и се на бабата момчето да е чужденец, но той си е чистокръвен български емигрант от Видин в Италия. По-добре е да кажем, че след много опити, множеството баджанаци ще се съберат на сватбата на дъщерята, която хич не се пробва с французин и италианец преди това, ама ядец...опря до нашенец в крайна сметка.

Всяка професия дава нещо на обществото. А тази каква професия има и какво дава на обществото, че го занимавате с нея. Тя е многомашинничка, преуспял доктор, писател, кранист, готвач, фатограф,....какво е тя?

а я съм дедо Грую, да ме хване за .....шлифера

Щяла да става баба! Ами че тя вече е?!

Стига с тези красиви и самовлюбени баби! То не беше Катерина Евро, то не е сега и тази измислена певачка. Много баби се навъдихме в България, без да имаме заслуги за това, че снахи и дъщери раждат. Това са си техните деца и техните отговорности.

Камелия е една от най-добрите соул певици в България, това, че не сте я чували, не Ви дава право да давате оценки за таланта и.

става за пляскане дъртата кошница....мда

че тя си е баба,която се прави на младичка

Щерка ми е като мое копие, ама по-грозно

Зависи от гледната точка но според мен тя отдовно е баба!