Елизабет II навършва 89 години

Британската кралица Елизабет Втора днес навършва 89 години.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет II навършва 89 години | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре издръжка на един монарх, отколкото на 240 хрантутници в парламента. Браво на бабето, изглежда перфектно и в кондиция за възрастта си. Дай Боже всекиму :)

Освен бабето и фамилията и англетата хрантутят и Мин.претседател, правителство и две камари на лордовете и на общините. Големо управление пада!

"На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси" Биконсфийлд Дизраели Биконсфийлд Дизраели е роден през 1804 г. и умира през 1881г. Известен е още и като Бенджамин Дизраели, баща му е приелият християнството евреин-марано (християнизираните евреи се наричат марани, а ислямизираните-дьонмета) Исак Дизраели. Дизраели е лидер и идеолог на консервативната партия, премиер на Англия и масон. Той е върл туркофил и отявлен защитник на Османската империя, един от главните виновници за неосъществяването на "Санстефанска" България. Дизраели изпитва патологична омраза към България, негови са думите: "На Балканите, ако ще да загинат 100 000 българи, да не се накърнят английските интереси".Докато интелектуалци и обикновени хора в Англия се възмущават от проведения геноцид срещу българите, Дизраели продължава с твърдолинейната си политика в подкрепа на Турция. Затова и с основание Каравелов, Вазов и други български интелектуалци от онова време смятат евреина Дизраели с провежданата от него политика спрямо Балканите, за най-голям враг на българската нация, като дори Вазов няколко месеца след събитията от Априлското въстание написва стихотворението "Дизраели", което завършва с думите "О, Английо, защо ли днес бездушен жид (чифут) те управлява?"

ИВАН ВАЗОВ Дизраели В България клане и сеч! вестяват някои газети, но аз ви давам честна реч, че туй са клевети, навети: отдавна ние знаем веч журналите какво са цвете. Лъжа е чиста, уж че там секат народа без пощада, че от три месеца насам май много от ножа пада! От Елиота точно знам: въз Портата е туй набяда! Не крия тук, че има (ах!) и две-три села изгоряли, но турци да бедим е грях, че туй да сторят са желали: знам точно, че огъня в тях сами са българите туряли! А за жените? Може, да към тях са слаби османлийте; но и журналите всегда държат за капитал лъжите и тез безброй моми, деца в колоните им са убити! Тъй нагло лордът с хладен вид министерската реч си каза и тих, циничен, зверовит, блъвна си страшната омраза към нас и лъжейки без стид, очите на света замаза. Но, о, афронт! На туй протест от хиляди места се дава и после таз гръмовна вест лъжлив пред цял свят лордът става. О, Английо, защо ли днес бездушен жид те управлява? 1876, август От стихосбирката "Тъгите на България"

Безполезен паразит, живял цял живот на гърба на данъкоплатците. А те от своя страна още не са разбрали, че живеем в 21 век, където монархията е прескъпа отживелица с формални функции.

Да бе, не са разбрали, че живеят в 21 век. Затова жизненият им стандарт е няколко пъти по-висок от нашия. Затова ако искат и кралица ще издържат, ако решат и още 2 могат да си тронясат и да имат 3 едновременно. А ние в Бг в 21 век още живеем под нивото на 1939 г. и освен да коментираме заядливо и завистливо по-богатите нации друго не можем да правим.

Кралицата е направила толкова много за великобритания,колкото нито един български политик не е направил за България.Българите лъжат безобразно и само си въобразяват,че правят нещо!

Не сравнявам стандарта, но ако трябва да го правя, отново стигам до извода за паразитирането на короната. Днешният им стандарт е резултат на паразитното колониално експлоатиране в продължение на векове. Трагично е, че въпреки този стандарт, средния англичанин не е напреднал в мисленето си през същите тези векове. Шовинизма, расизма и алкохолизираната омраза към цели части от Европа, е показател за нивото на нацията. В същото време се радват като обезумели глупаци на поредния кралски наследник, който ще хранят с данъците си пожизнено.

ДА ЖИВЕЕ КРАЛИЦАТА ДА ЖИВЕЕ ШОТЛАНДИЯ И КРАСИВИЯ ЕДИНБУРГ.МИЛИ, ВЕЖЛИВИ ,ОТЗИВЧИВИ И ЛЮБЕЗНИ ХОРА.КОЙТО НЕ Е БИЛ ТАМ ДА МЪЛЧИ И ДА НЕ РЪСИ ПРОСТОТИЯ.ТАМ Е ЧИСТОТА,СПОКОЙСТВИЕ,РАДОСТНИ И УСМИХНАТИ ХОРА КОИТО НЕ СИ ЗАКЛЮЧВАТ ВЪНШНИТЕ ВРАТИ И НЕ СИ ВАДЯТ КЛЮЧОВЕТЕ ОТ КОНТАКТИТЕ НА КОЛИТЕ .ДА ЖИВЕЕ БРИТАНИЯ

хаха подмазвайте се хахах и до сега колониите плащат данъци на Англия.

Верно си беден, прост и удобен. Забравил си да добавиш 'патетичен г.золизец с инфантилни наклонности'. Главните букви в писането не те правят по-убедителен, но за сметка на това показват колко ти е ума.

Катя

Нека да е жива и здрава! Но, по мое скромно мнение, вече й е време да се оттегли.

Да ми е жива и здрава мама! От утре увеличавам дозата гипс в киселото и мляко на закуска. Ми така де и аз натрупах годинки. Кога ще седна на трона иначе?!

Не ги обичам англичаните. Може би защото имам етърва англичанка която манипулира възрастната ни свекървата ограби и продаде цялото наследство и остави останалите наследници без пукнат грош. Изключително безкруполни и алчни същества то затова са империя съдейки по историята винаги са колонизирали и грабели.

Покланяйте се ве роби и слуги!

Газ пикаеш.

не бе човече, не пикая газ. Де да можех. Хаха просто припомням на робите и слугите какви им са задълженията. Обаче на теб ти е гадно щото искаш не искаш трябва да се кланяш.