Аня Пенчева: Вкъщи много ме глезят

Актрисата от "Тайфуни с нежни имена" похвали съпруга си и сина си за отдадеността, с която се грижат за нея.

Обратно в новината

Коментари - Аня Пенчева: Вкъщи много ме глезят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като си спомня тая каква жалка пародия на майка беше в "Биг Брадър" .....Ревеше по цял ден, а дъщеря й трябваше да я успокоява... Нищо чудно, че се налага да я глезят вкъщи....Вдетинен бабишкер

Има жени, които дразнят с желанието си да привлекат внимание на всяка цена. Но пък не разбирам защо мъжете толкова се нервират от лигавото й и преднамерено и изкуствено поведение, когато това е начина на всички пачаври да се издигат в живота. Сега ги дразни, защото жената е одъртяла, но когато им го сервира някоя млада кучка - падат в краката й и й вдигат акциите. Разликата между Аня и тъпите плеймейтки е само в няколкото десетилетия. Ясно и просто...

тази жена добре ли е психически?

Na men lichno mi haresva Anq, i v lice i v harakter. Prosto kazva kakvoto misli i zatova ne se haresva na horata.

Качвайте актуални снимки, не отпреди години!

Чак пък много! Хайде стига!

КОЕ Е ОБИДНОТО В ИЗПРАТЕНОТО , ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ ИЛИ АКУШЕРСКИ СТОЛ Е НЕЦЕНЗУРЕН АТРЕБУТ НА ГИНЕКОЛОГИЧНИТЕ ПРЕГЛЕДИ ИМА ДОСТА ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ КАТО "ПАЧАВРА" "П..КА " АМА НЕ ГИ ТРИЕТЕ МУХЛЕНДЪРИ С ВАС

Ако моето дете беше направило тая чутовна простотия с мотоциклета в мола, щях да се скрия в миша дупка и съвсем нямаше да се обяснявам какъв прекрасен син е. Това е провал и на възпитанието, и на самия родител.

АМИ ВЪЗПИТАНИТЕ ХОРА СЕ ОТНАСЯТ С УВАЖЕНИЕ КЪМ ЖЕНИТЕ ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ, ЗАТОВА Я ОБГРИЖВАТ И ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА.

не я дишам,чудя се как изобщо ни занимават с тоя па.ц.л,лигли ,заедно с нетърпимата и щерка,които дължат всичко - коя с гъ.а си коя благодарение на този с нечленоразделената си реч.Има толкова можещи ,знаещи и докстойни ,но не би.

АБЕ "ДИРА" НЯМА ЛИ ДА ПУСНЕТЕ НЕЩО ЗА АКУШЕРКИТЕ ВЪОБЩЕ , НЯКАКВА ТЕМА ЗА ХОРАТА С НАЙ-ХУМАННАТА ПРОФЕСИЯ . ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ ВИ СЕ ЗАДРЪСТИ ПОЩАТА ОТ СЛУЧКИ И РАЗКАЗИ АМИ ПИШЕТЕ ЗА ТОЯ АКУШЕРСКИ СТОЛ АНЯ ПЕНЧЕВА

Най-мъжкият спорт е пазаруване в мол с мотоциклет!

Чудесно е ,че синът и е спрял да вилнее с мотора в моловете,та да я гледа !

Много ви бърка в г.за скъпите играчки на другите! Посинявате от злоба и почвате да морализаторствате!

И аз си спомням как мъжът й я изведе от Биг Брадър.Малко оставаше да я шамароса пред камери и публика.Голям резил беше за нея.Не мога да я понасям тази остаряла истеричка!А това,че я глезят вкъщи ми се струва много фалшиво.Мъжът й няма вид на човек,който ще разреши на някаква си лигла да му се качи на главата.Отвратителна жена!Не мога да я понасям!

Каква смрад се носи от тази префърцунене особа..То не бяха глезотии, то не бе чудо. А как се изложи с участието в Брадърите.Добре,че мъжа и отиде да си я прибере, за да не бере повече срам. Една прехвалена по време на соца, актриса, която е разигравала успешни роли под юргана. Някой се издигат с талант, а други със секс..

И днес е така, не само тогава!

Коте, ти по принцип си глезеното момиче на БКП върхушката!

Ахкайте по Аня и Дарина Павлова.! Смешно и брутално.Едната издънка на стария режим ,другата на престъпния свят.Талант и заслуги ...гола нула.

На днешно време май не остана по кого да охкаме.

Да знаете от мен, кака ви Аня, за да ви глезят и вас, тунинговайте се като мен, джуки, цици, бузи, дупе - е, вярно, вече гоня пенсията, но що чаршафи съм измачкала досега - даже Бай Тошо навремето, много му беше кеф да ми гали циците, а на мен какво ми пречеше - нали за едно галене на цици и целувки, хоооп - апартамент, после и пътувания в чужбина, пари, накрая и роли в Народния. И вече бях "звезда", вярно, нямам талант, преигравам на сцената и в живота, но поне добре се продавах, в прекия и преносен смисъл.

Е Аня нали сама беше заявила: "Имам грехове и ще си ги изкупя" Може пък вече съжалява, че е спала с Тодор Живков и че се е продавала...

И тримата са много хубави. Да са живи и здрави!

Ъмчи щъ глезят, чи си убавица с голяма цицъ, пък аз кът съм съ родила грозна, зъбата и плоска кът две стотинки путкилима, съ омъжих за идин прустак, който мъ бий и пий ракия, пий ракия и мъ бий, чи съм грозна. Ку бях съ родила с голями нянки, и мани щяха да ми слугуват, ама на - пусти късмет .. Търся си спонсор.

Ако 6те и обувките си да лъска6 с ненките си, като си тъпа и куха лейка, бързо, бързо 6те се пресити мъжо ти, и пак 6те яде6 бой, 6тото освен строителен работник, друг нема да те иска за жена.Интелигентните мъже не се интересуват от обема на циците ти а от интелекта, който е видно, не ти е в излишък.Ха остани си със здраве. :)

Не знам защо мислите, че е интересно като пишете по този начин.

АНЯ, ТИ СИ ГЛЕЗЛА ПО РОЖДЕНИЕ НО СИ СИМПАТИЧНА ИМАШ ПРЕКРАСНО МОМЧЕ МНОГО Е УМЕН ПРИЯТНО МИ Е ДА ГО СЛУШАМ ТОЧЕН В ОТГОВОРИТЕ -ДОБРЕ Е ДА КАЖЕШ НА ДЪЩЕРЯ СИ ПО МАЛКО ДА СЕ ЛИГАВИ В ПРЕДАВАНЕТО СИ СТРУВА МИ СЕ ЧЕ СЕ ИЗЧЕРПА ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНА ====ПОЗДРАВЯВАМ АНГЕЛ ЧУДЕСЕН Е====

Ако те беше прегазил с мотора в МОЛ-а теб или детето ти какво щеше да ти е мнението за въпросния хулиган? Разминало му се е защото явно е имало подкуп, а по НК престъплението е двустранно , и за взимащия но и за предлагащия подкупа. Е това ли е примера ??? Не , благодаря.

Представяте ли си у сина им каква изкривена представа за живота има - синчето на мама и на тате което хулиганства в МОЛ-а /добре че не са утрепали или осакатили невинен човек или дете / и да остане недосегаем за правосъдието. Каква е тази управа по МОЛ-овете за едни само защото изглеждат като клошари в буквалния смисъл на думата ги убиват от бой а за другите за истинските хулигани не са счели за необходимо да пуснат жалба. А заспалата ни и пропита от корупция прокуратура по нейни си критерии - явно финикийски - подбира селективно на кого да повдига обвинения и за кого да си затваря очите. Е нЕма такава държава, гади ми се да живея тука и по тези безпринципни правила.Уж голяма актриса била , но примера който дава е като за аборигени.

За нея нищо.За дъщеря и -умна , можеща , сърдечна , усмихната , красива .За синчето и , и за него нищо.Сашо се е отървал , а пък Ивайло освен да я глези не знам какво друго му остава.И да престане тая да се явява по телевизиите , не е интересна и никога не е била.

"Не съм от този тип майки, които като имат деца, нямат нищо друго" Те всички жени като одъртеят почват да се комплексират, че нямат нищо друго освен децата. Та така и Анчето - по пътя на отрицанието, си доказва, че й е останало и нещо извън децата й.... Анче, нищо друго нямаш - красотата ти повехна, фигурата си я развали отдавна, характера ти го видяхме в едно реалити шоу - друсат те последните вълни на критическата преди да прекрачиш прага на третата възраст.

Ти пък Лео какво имаш? Освен един скапан комп на който да си изливаш злобата и неудовлетворението...

А, бе, децата само майки ли имат?! Какво стане - все майките виновни. Бащите - абдикирали

Kрасиви,талантливи,успели! Желая им здраве!

Тази лигава ПАЧА не е интересна.

На тази ли беше този дето в онзи мол такова?!

да

Типична долна пача! На някакво видео от рожден ден на Славков батето се хилеше пиян и я бараше по ци...те, а тя меко казано не се дърпаше .......

Я ми посочи една от публичните "личности" или т.н Вип-персони , която не е ку...а

Велислава Дърева

Боко!:))

Ачето от мола-а, А!. След като родителите му са го възпитали така, представям си какви са те. Липса на доблест и срам. Безочие. После са платили и за да не го отнесе Аче-то.

В средата не е ли келешчето, което кара мотор из един столичен мол преди време?

Яд ли те е? Че майка ти не е Анчето? И че нямаш мотор? И че не смееш да го караш в мола? Ааа - не - ти си ангел небесен - такива неща няма да направиш никога!

Да караш мотор в мол а не се иска смелост, но се иска да си разглезено мамино синче и да си много мноооого прост.

Красавица, добра артистка, НО мнооого проста, ма много, ша знайш! Яви се в съда като свидетел да защитава Тодор Живков, щот й дал софийско жителство и апартамент без ред и Цветелин Кънчев, щот дарил, разбираш ли, 1000 лв за няква фондацийка, в която тя е активист?!

Тогава,когато всички се криеха като мишки,тя се яви в съда/но имаше и други като нея/.Да е жива и здрава-много упорито женче.

Аня винаги е била галеница на съдбата! Заслужава си - много е готина!!!

не само на събата е ''галеница'' а и на бай Тошо, че и на цялото политбюро на ЦК на БКП

А кой ти пере гащите ма ?

За прането на гащите си има пералня!

TИPAMИCУ

Кюлотите верно в пералнята но финото белцо стрино на ръка се пере.

ам, чи носи ли гащи

верно от край време си е лигла - потвърждавам

Според мен с това тъпо изказване Анка е решила да копира днешните кифли - да не ги изброявам, ама нещо не и се е получило, няма снимки - закуска в леглото в 5 звезден хотел, марков парцал, кола със съответните кубици, Дубай - задължително, нацупени устни, фейсбук лайкове, къде си тръгнала Анче , къде поогледай се наоколо !

Просто - лигла, според стандартите преди 30 г. може и секс символ да е била, но сега ........си е просто - лелка, но не мога да разбера защо ни занимават с нея и семейството и , интересните днес са бившия и и дъщеря и, а тя е важна само и единствено на тези които я глезят.

Аз пък ще коментирам мъжът и.Много готин мъж!Струва ми се и като характер.Истински мъж,чест му прави,че изтърпява една такава жена.

Ами какво да прави човекът, всеки си носи кръста.

И кое точно му е готиното:) На мен той ми е още по-противен, иска да създаде точно впечатление на голям Мъж, а е кръгла нула, много добре е възпитал сина си. Докато хора като него се възприемат като Готини, няма да се оправим

Такава-онакава..../според коментарите/ но се държа достойно на процеса на бай Тошо-заедно с Невена Коканова и Катя Паскалева му благодариха, че им е оказвал помощ....Не като другите, които на секундата се отрекоха от миналото си...нищо, че си живяха чудесно по соца.../говоря за певци и артисти/

Ти луда ли си?! Явила се да защитава Бай Тошо щот взел апартамента на някое нуждаещо се младо семейство и го дал на нея, а може и да му е пуснала, кой знае. Тодор Живков е най-големият изрод от (полу-)български произход в цялята ни история - набий си го в кухата кратуна!

А на сегашните нуждаещи се млади семейства кой дава апартаменти?

Всичко това НЕ променя обстоятелството, че Аня се държа ДОСТОЙНО, а не като блазираните мижитурки, които си живееха на гърба на режима, но първи развяха синьото знаме...Ренегатите са ПО-ЛОШИ от противниците!

Аня , ще дойде ли време ти да се погрижиш за някого?

Вкъщи много се глезя... Ами навик.

Ама тук няма никакви нормални коментари. Смятай сред какви хора живеем, ужас!

за съжаление това са коментари на възрастни хора (не на тийнейджъри), които "възпитават" деца употребявайки грозни думи като "к..а" и т.н. Много долни създания, на много ниско ниво!

За съжаление, много простаци пишат по форумите!

Ако бяха осъдили по някакъв начин гаменчето им след екшъна в мола, може би щях да се изкажа позитивно. Но сега - никакъв шанс!

прочети пак коментара ми преди да реагираш първосигнално. Обяснявам пак: същите тези хора, които пишат тук и употребяват грозни думи като к..ва п...аст и т.н., възпитават деца и се правят на морално извисени. Не ме интересува тази персона, просто отбелязвам нивото на хората в тези форуми. Освен това да се изкаваш негативно може да не включва употребата на гнусни епитети.

Не е грозна жената даже и на 60 години, само косата й винаги е била ужасно проскубана. Но пък дъщеря й Пипи какъв е дзвер...

Пипи си прилича на баща си. Не завиждам на този зет, който ще има за тъст Сашо Диков:) Иначе дъщерята е по-нормална от родителите си ми се струва.

Да живее пластичната хирургия.На младини беше хубава,признавам.