Повече секс, по-голяма заплата

Редовният полов живот оказва положително влияние върху кариерното израстване на човека. Това установиха учени от британския университет "Ръскин".

Обратно в новината

Коментари - Повече секс, по-голяма заплата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И секса и заплатата все са ми малко...

много просперират младежи правили лечебни актове с една девойка най много успяват тези които са доставили кеф на важна преродена с поне седем съучастника..дамата след внимателни анализи с майчини и бащини органи и секрети им осигурява просперитет поне 20 години подават от бъдещето

Мили българи, в момента правя доктурантура в Германия, и четейки статията ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ се изумявам колко пари се харчат от университетите по света за малоумни и никому ненужни "нАучни проекти". Имате доста трезви коментари:). Правете секс, когато ви се прави!

Абе за някакви си 4,5 % повече няма да се мръдна от телевизора аз! Тва да бяха 100, 200 %, иди-дойди, ама другото са глупости. Всеки да прави секс когато му се прави + на партньора, а не по часовник.

Всичко омръзва ! Дори и секса ! Без секс даже е по-спокойно !

А ние учените от Магадан направихме проучване, което показа, че е точно обратното - повечето пари водят до повече секс. Когато парите свършат любовта свършва много бързо. Който не вярва сам да опита.

Повече секс С ШЕФА, по-голяма заплата!

И обратното. С повече пари може и да си купиш секс, ако искаш! Продава се навсякъде!

Да, колкото повече пари - повече секс, но не защото го купуваш, а защото заради парите имаш по-малко стрес и нищо не те блокира.

Британските учени (то без тях къде ли бива) се занимават само с проучване на секса, за това заплатите им са толкова ниски.

Не случайно британските учени се занимават с този проблем - всички знаем, че англичаните не са активни в секса и след раждането на децата дори някои приключват с него.

то на мен секса все ми е малко. значи нещата са относителни. зависи и от партньорката. заплатата ми е била все средна за нашите стандарти. в момента 800 лв. не виждам как би променил секса заплатата ми

Като си намериш нова работа с по-висока заплата,тогава ще се промени!