Хулио Иглесиас ще пее със сина си в София

Певецът е подготвил изнедада за българската аудитория - на 26 май в столичната зала ”Арена Армеец” той ще пее с Хулио Иглесиас-младши.

Обратно в новината

Коментари - Хулио Иглесиас ще пее със сина си в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никъде не мога да видя цените на билетите за кои места са.Например билет от 100лв за коя част на залата е и дали ще се вижда нещо изобщо

сигурно си има този, но журналята са го премълчали. Щото нали се сещате,че повечето мислят че е Енрико както по-долния читател. Не бих дал 60-100 лв. за Хулио, който съм го гледал в по-млада възраст, а за първородния му син, който бил най-известен в родината си - никак.

се чудих дали синът му е погрознял, що ли. Това не е онзи красавец който познавам от екрана и печатни медии. Добре,че по-долу прочетох от читатели, че това не е Енрико. За малко да се бръкна с голямата сума.Благодаря.

DA !!! Tри пати ходя с прятели на концерти в зала Aрена армеец ! SORRY никога повече няма да отидем там на концерт ! Oзвyчаването е под всякаква критика, меко казано ! Dецибелите са толкова високи, че на човек ще мy се прbсне сbрцето !Oбикновено стоим по 15 минyти и си трbгваме ! Xодя на много концерти, но такова чyдо никаде не видях ! Xодя и в Eвропа и в USA ! Cамо не в Aрена армеец ! Hикога !!! Bинаги и навсякаде задача #1 е озвyчаването на залата ! Hооо там не го yмеят или не желаят да си плащат за озвyчаването на залата ! SORRY !

Тоя син име няма ли? И това ако е журналистика!

Не мисля , че това е първородния син на Хулио, ама след като светските журналя така казват.....

Жалко, че няма да участва и Енрике Иглесиас.

Viki, ...и тои ще доиде!

Страхотен изпълнител .Имам много негови дискове в колата и ги слушам почти винаги , като пътувам на дълъг път.

Tочно така,..Cтрахотен е,...и аз съм същият с многото му дискове!

Страхотен!!! ...лигльо!!!!

мазни ,с отвратително звучащ език...

Леле, каква всеобхватна положителна реакция.

Mазно Oгладнял си, ....и си Oтвратително Tъп!!