Хилда Казасян: Джуджи прави истинско шоу

Тази година в "Като две капки вода" се получи някаква магия. Това сподели Хилда Казасян в "Здравей, България" по Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Хилда Казасян: Джуджи прави истинско шоу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ako на джуджината излагация му викат ''шоу'' значи сме МНОГО ЗЛЕ,,И от кога на пробутването на бездарието се казва шоу???Може би откакто ПАРИТЕ вървят ръка за ръка с бездарието,,,

каква обобщителна статия и информативна статия! да се чуди човек какво да коментира: плезещото се недоразумение джужи с манталитет на махленска клюкарка, колко е сладичък азис ли, криско или новия клип на хилда, в който копира друга певиц... хилде, по-добре си следвай старата линия на поведение-сдържано, без много-много да коментираш, за да избегнеш излагация като с това твое изказване.

и само да вметна-най-доброто изпълнение за мен е на криско като емил димитров.

Ее стига сте плюли срещу Джуджа- ами нали трябва да има и един гола вода за да се откроят добрите.

Боже мой,пак съм бременна ,от кого ли?????

То бива платен репортаж, ама чак пък толкова!Джуджи е едно противно лезещо се същество, удивително бездарно и тъпо.Какво шоу прави?Прави излагация след излагация!

Приемам!!!

Хилде ,Хилде -стар мъж ,атрофирани съждения -Азис,ако стане баща ти ,ще поиска пак да си легне ,срамота....

Хора не бъдете лицемери.Хилда,какво говориш! Джуджи не прави никакво шоу.Това всички го виждат- и вие!Тя не е за там.Как може при толкова талантливи млади хора,да не им дадете шанс ,а по някаква връзкарска линия да внедрите тази жена.НЕ,НЕ прави шоу. Нищо не прави и взима кански хонорари...А ние се мъчим!Нелепа е на моменти.Мъка и тегоба.Нямам търпение да "свърши" с там каквото прави.Дори сменям канала-до следващият изпълнител!

Аман от позьори в таз държава. Какво е джиджи? Човек ли е? Нормално има и фамилия има ли? Ма нЕма значение като се замисля...

Боже.... Божеее... !!!

TIREX

джофра - изкара се дисидент и репресирана от социализъма макар тейкои да бе позлатен навремето..

Много глупаво изказване и много глупаво парче. Едно и също си пее цял живот.

Срам за Хилда ,след това изказване , питам се къде е музикалния и интелектуалният елит на БЪЛГАРИЯ, СРАМ!СРАМ И ЗА ШОУТО И ЗА БЪЛГАРИЯ. Престанете да се подигравате с телевизионният зрител на България.

Джуджи е дърво и прилича на вещурница- какво шоу ? Лично мнение!!!!!!!

Хилда направо ми се сгромоляса в очите ! Що за малоумник трябва да си , за да се възхищаваш на дриско , василка и някаква си , никому неизвестна джуджи ????? Явно е на тяхното ниво.....

Тая мръхла и преди не се отличаваше с особена интелигентност.

И как да ни харесвъти Джуджанка? Имам чувството, че около оная провинциалистка Гала има само селяндурки, дошли от дълбоката провинция

И Хилда е връзкарка като ЖУЖИ..... Не важат и двете

джуджи има най-противното поведение на инфантилна жена на 40 и няколко години . отвратителен глас и смях . имам приятелка която се държи и говори по тоя начин , гледам да се събирам по рядко с нея , много дразни...

Хилда, тази джуджа е противно лигава, да не говорим колко е бездрана, нито да имитира може, още по-малко пък да пее вярно

Противна жена! Защо трябва да се смее така дразнещо за нищо и винаги с езика навън. Не я трая! Не гледам нейните изпълнения, а от години и Гала пак заради това дразнещо същество.

В България на публична излагация му викат шоу.

по-тапа от тая джюя,по-некадарна,по-залупена,не сам гледал до сега.ние не я гледаме,когато тая грозница излезне да,, пее,,срам за предаването.няма ли кои да я исхварли защото дава много лош пример на децата ни с неграмотното си грачене.

Хилда, как добре е копирала Нора Джоунс, в новия си клип.!? : )

Да,прави със своята некадърност.

ахахахха това заглавие наистина ме разсмя откъде я извадихте тая смешна лелка ,която нито е интересна на публиката ,нито може нещо,само се излага с жалките си напъни да изкара някой лев...ужас

още се смея хахахаа Джуджи(това какво е име на джудже ли )а за шоуто думи нямам....пълна трагедия,ама нали е приятелка на Кремена ,пуснали я там да изкара някой лев завалийката

Бъркаш се, Хилда, Джуджи е за смях. Тодор Колев правеше шоу.

Много ме кефи Джаджи! Лелееее ако ми паднееее...Засичъл съм я на "Симеоновско шосе"... Джаджииииииииииииииии...искам джи джи...би джи!

Ти луд ли си бе? Или хептен си я закъсал?

Джуджи свинята е голям резил. Баси и дебелото отвратително прасе.

Шоу, ама нали е "Като две капки вода" ?

Преди няколко дена гледах интервю на Хекимян с Хампарцумян. Сега пък Казясян хвали Халваджиян, че е велик копирач на чуждо шоу. В наше село казваха - ХАЛВАДЖИЯТА ЗА БОЗАДЖИЯТА. Искам да прочета нещо за арменец строител.

джуджи е като маг агарица така се смее и говори като м а г а р и ц а

Махнете участниците, да останат само водещите ! И без това отнемат половината време с не много сполучливи клоунади................ Тази година "капките" не са сполучливи. Филип и Ненчо, донякъде и Милена спасяват положението. За мен откритие е Криско, който ПЕЕ !И много му отива.

Филип и Ненчо са рядко талантливи хора, но Криско ... Не съм пристрастен! Криско все пак е музикален изпълнител, родителите му са музиканти, каква изненада трябва да е това, че не е фалшив? За сравнение с горните двама, които НЕ са музиканти не може да става и дума, но все пак не е жалък като Нона Йотова, която също била певица. Междудругото не знаех, че Криско е от Перник: "А може би забравиУа си нашия сигнаУ от песничка, която бях ти пяУ." Ама, хайде простено му е - Л е най-трудният за изговаряне и двигателно, и лингвистично български звук!

Стига, бе, истинско шоу? Такъв резил не може да се нарече шоу...

Айде стига вече с тази Джуджи. Такъв срам е, че чак Фънки вече е пестелив с нея и загуби своя чар.

И малко критика към водещите.Моля малко по сериозно държание.Стига с изкуствените лигавщини.Получава се едно изкуствено подтикване към изкуствен смях и то във всяко предаване което не е окей вече.Тия изкуствени напъни не са добре,особено за зрителя пред телевизора.По добре направете един сървайвър,че българина се е нагледал и наслушал на предавания с песни и танци.

Именно заради техните напъни не мога нито едно предаване да изгледам до края...............

Иначе за участниците ок,главно Азис, Криско и Ненчо правят шоуто.Ако не са те рейтинга ще падне доста.Само незнам защо журите толкова често режи с оценките Азис,след като той е най-добрия като глас и шоумен и виждат че зрителите гласуват най много за Азис почти винаги,и може би за да не дръпва с много в класирането..Затова ли?Е кво като дръпва,бъдете реални!Нона също става,има хубаво тяло;)Най-хубавата мацка.Голямо разочарование са Жана Бергендорв и Джуджи.Отвратителни просто.Останалите са безинтересни.

Тая Хилда до кога ще я слагат жури?Само защото е няква си роднина на продуцента.Аман от връзкарщини!Неставаш Хилдо,само се хилиш.А и не знам с какво се занимаваш,нито една твоя песен не знам и не съм чувал,ако случайно пееш.И защо в това предаване постоянно се имитират световно известни,примерно Питбул няколко пъти,М.Джексън,Мадона също.Стига с това повторение,къде отидоха българските творци?Един Веселин Маринов има стотици хубави песни особено по старите му,Слави Трифонов също,както и много други български певци и певици.Тях повтаряйте.На тях публиката най се радваше.Стига с тия чуждестранните дето ги въртите по 3 пъти в 4 предавания.Втръсват и не са интересни и хубави.Все пак сме в България.Толерирайте родното.

Абе ти да не си сляпа или глуха. То бива лицемерие бива ама ти прескочи вскякакви граници.

Хилда, Джуджи, Криско, Азис.... парад на нищожествата - полуфабрикати.

а ти цял фабрикат ли си?

Моля, моля, стига лицемерие и подмяна на ценности. Истинското шоу е за 10, а за 3 е посредственото. Съдейки по оценките които Хилда дава на Джуджи тя определя "шоуто и" като най-лошото, така че е лицемерно да прави такъв коментар!

Много ми иска безпорни творци с талант и присъствие като Хилда Казасян да не бъдат принудени за пари да се принизяват в подобни плебейски формати.Жадувам да чуя изпълнение на Хилда с цялото великолепие на гласа й, а не да прави коментари на пошли недоразумения.

Какво я прехласвате тая дебела Джуджи, та от нея, освен чеп за зеле, за друго не става!

Панаири, панаири:))))))

Тая Джуджи не стига ,че е грозна ами и бездарна,ама нахална.

Отвратителна е! Това е една от причините да не го гледам. Другата е Азис! Хилда как може да паднеш толкова ниско?!?! Това не е правене на шоу! Това е селски номер!

sx69

Е не е като да си личен асистент на Грашнов. с две думи кинти трябва да падат отнякъде, а зрителите да си запушвт ушите като пее Джуджи (да и имам и псевдонима)

Хилда непрекъснато подкрепя Азис,дори когато се проваля и това не е случайно.Желанието да се изкарат безпристрастни е смешно,шутовщината на Зуека и Рачков е досадна,хвалебствията на Халвата смешни.Коментарите им се повтарят непрекъснато,а Фънки може да сглоби само едно изречение-това,ако е жури здраве му кажи.От интервютата излиза,че във фирмата на арменеца няма "външни" хора-родата и най-близките приятели.Каквото и да се опитват да правят шоуто се изтърква,защото се повтарят едни и същи певци.Какво има да се имитира на Янка Рупкина-глас,който е може да бъде повторен.А изпълнението на Азис беше пълен кич.Затова вече не го гледам,защото всичко е предрешено както стана миналата година.

Щеше да е по-добре, ако жените имитираха жени, а мъжете - мъже. Мъж да пее като жена и обратно е неестествено и изкуствено.

Мммм, не, на Азис му се получава естествено.

Какво работи тази Джуджи?

Вместо да цъкаш минуси отговори на човека! И аз искам да знам с какво се занимава това недоразумение освен да се показва "по телевизора". Явно е някакъв талант за да я показват сутрин, обед и вечер.

Чете на Гала какво е прочела из клюкарските сайтове :)

опитва се да пее, не и се получава, откъм танците с нейните габарити най ще и отива кючек- никакъв чар, никаква харизма, просто едно недоразумение сложено за посмешище - сигурно и трябва финансова инжекция, не знам магъра с какъв акъл я е поканил изобщо, сега пък и хилда се прехласва по нея - явно арменската тв династия изтрещя

Шоуто е забавно, но вече се изчерпва, все едни и същи изпълнители, Лили, Джако и тн.

Непрекъснато лансирате тази неприятна жена "Джуджи". Излъчването и е противно. Не мога нито да я гледам, нито да я слушам. Че и самочувствие има до небесата.

А някой да те кара да я гледаш...

Много НЕ гледат таквиз боклуци ама както е тръгнало и ще спът и да четът защото и там ги развяват ежедневно май защото голяма ''гледаемост'' имат:)))