Нели Атанасова: Не съм от амбициозните родители

ТВ водещата Нели Атанасова се чувства щастлива и удовлетворена, въпреки че от няколко месеца вече не е на екран.

Обратно в новината

Коментари - Нели Атанасова: Не съм от амбициозните родители | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коя беше тази, в коя телевизия е била.

Абе какво само я плюете? Имала пари... В Черешката на тортата и видяхме жилището. Окаяна панелка. Даже нямаше детска стая за дъщеря си. Дори Сано е казвал, че трудно живеели. А тук само я плюят, че харчила завещани милиони.

тая ли се ожени за едното от две малки гнусни джyджета?

Ако си амбициозен в кревата, после не си даваш много-много зор като родител. И обратното. А сега - тест за интелигентност: каква е приликата между двата вида гимнастика, художествената и тази?

тая не е Убавица. :-)

така е нели, като имаш пари от покойния си любовник - мафиот, за какво са ти амбиции, моли се детето ти да не е прихванало от жилката на баща си, че тогава със сигурност друга песен ще запееш - и още нещо, не ти прави чест да поучаваш хората как да живеят, тъй като ти самата имаш доста трески за дялане

Според прочетенето, тя прави точно обратното на това, в което ч обвинявате - дава свобода на децата си в избора им на живот. Все си мисля, че когато човек няма какво умно да каже, по-добре е да спести нападките си.

Как от богата мутра стигна до беден артист?Осъзна ли се или се засрами?

He, oстаря;)

Нели Атанасова:"Не съм от амбициозните родители, не държа синът ми да стане престъпник като баща си, но би било приятно"

Тия като почнат да се обясняват, как и какво правили, като че ли някой го интересува или е загрижен за тях. Че и с най-големи подробности ама защо, ама как, къде. Дреме му на някой си.

...ветините на прехода.

а ти какво си,и защо обиждаш като не познаваш някои,ти да не си спал с нея,нещастен озлобен червеи.

Може и да е спал, може и да не е само спал:-) Тя с това е известна и това коментираме. Щом ни я предлагат за коментари имаме право.

Не си се запознал с биографията на жената - не с това е известна, а с прекрасните изпълнения в художествената гимнастика.