Денис Ризов мести шоуто си в САЩ

Година и половина след като се раздели с БНТ Денис Ризов планира рестарт на „Денис и приятели” на американска земя.

Обратно в новината

Коментари - Денис Ризов мести шоуто си в САЩ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онзи другия нерабран гений Мика Стоичкова май му дала акъл къде може да "блесне".

Пропаднал нещастник!

Да отива в щатите и там да си остане!!!! За шоумен не ставааааа

защо трябва да обвиняваш други хора за собствения си неуспех? Николета Лозанова ли му е виновна че предаването не върви...ами ако си толкова добър ще имаш рейтинг.

Прекалено е умен българина да гледа такива тъпни!

Ако ще и в космоса да премести шоуто все тая. Няма кой да гледа подобна боза.

да, повЕрвахме, те в америка зрителите питат за него!

има още доста такива формати като пенис и приятели,които е добре да заминат за някъде

Пази боже сляпо да прогледне.

явно не знаеш кой Денис Ризов

Трябва да е някой световно неизвестен :)

да си го премести в тоалетната и там да го пусне

демек сме тъпи зрители, дето не са виждали телевизор даже

Ще отиде , ще го сдъфчат с парцалите и като разбере колко е господин никой ще си дойде ! А като си дойде ще разправя врели некипели : Колко бил велик в USA ( типично по български ) ! Така стана и с много други преди него - Но няма да има доблестта да каже че там НИКОЙ не му е обърнал и внимание даже - Единственното което се очаква е да се прави че е забравил български и ще има реплики от сорта : '' Как се казваше на бъльгарски .... !!! Няма ли кой да му обясни преди да е тръгнал , че и уличните музиканти в Америка са в милиони пъти по - добри от смешници като този - Да не говорим за професионалистите !!!! А бе момче , що не си седиш на село и да вземеш да се подстрижеш малко ???? Смешко !!!!!13161

ПИПО

Приятелю, от много години Денис ходи в Америка и има проекти там.

Пипо, много се пънеш да го пазиш. Да знаеш, че ако не ти е платил ще имаш да взимаш. :)

Какъв е коментарът ти на скандала с Митко Щерев, впрочем, който Ризов Интелигентния провокира? Ако се надява на подобни провокации зад голямата вода, не знам ...

Проекти :) Денис, надали е изкарал и долар като музикант или шоу-мен .. от съвсем друг бизнес са му парите, пич е но за водещ просто не става

Е ,най сетне се махна ,разнасяше само лоша миризма от екрана!Дано го изтърпят в САЩ,за да не се връща никога !

Шоуто като такова и да имаше идея, самото изпълнение беше странно.Да, определено е за разкрепостено и инако мислещи , но прекалено лигаво изпълнено, както и непрестанната борба на Денис с микрофона.Има претенции за мъжкар , а се лигави НЕПРЕСТАННО!!!!!!

Да не бъркаш помияр с мъжкар? :)

ЧАО!

Защо още гледате телевизия ?!?!

Кой въобще го е гледал това малоумно просташко шоу? И на кой му пука какво се случва с тази безинтересна личност?!?!

Чакат го те там, да, това да не е Албания? Хората в САЩ си имат местни звезди и местен хумор, и на никой не му дреме за нашите метъл чичковци. Те тук щом не ги разбраха на Български, какво остава там на развален английски. Да взимат по едно къщЕ по Монтанско и да садАт картофи

То шоуто не беше лошо, обаче няма толкова калпаво озвучаване... Да се чуди човек как може това да е шоу на музиканти !? Случвало се е да сменям канала само заради калпавия звук.

Който го познава знае, че става въпрос за Денис ама с малко п вместо с главно Д.

Това комунистическите издънки, всички са комплексари. Парите ги е натрупал от позициите на баща му. Да успее в САЩ и тогава да говори.

Много беше скучно и глупаво шоуто на Денис Ризов. Очевидно е направено за елементарните американски мозъци. Нека го излъчва в САЩ - с по- простичките хора там може и да му провърви.

ПИПО

Дали е било скучно и глупаво, е въпрос на вкус. На мен ми харесваше и то много. Едно от малкото шоута което се открояваше (лично мнение).

Пипо, Кое точно то харесваше в шоуто? Уж серизно, а разни голи дами се разхождаха и лежаха насам натам безцелно и безмислено по бански. Г-н Ризов не е много имтелигентен или поне не показв достатъчно умелост при воденето на разговори със събеседниците си. Държи се по един елементарен и просташки начин, в който нямаше нищо забавно.

Пипо, ти на щат при Денис ли си? Добре ли плаща?

Много тъп та даже и грозен и с огромно самочувствие. Кой го пробутва тива момче не знам, но той е точно толкова олицетворение на порнографския преход, колкото и Николета.

ПИПО

За сметка на теб, умен и красив. Разбира се прехода въобще не ти е повлиял. Колкото до шоуто на Денис, на мен ми харесваше. Едно от малкото неангажиращи и неполитизирани предавания. Хубава музика и забавни гости.

Изванявам се,модераторе- станах накриво тази сутрин. Разбира се исках да кажа,че съжалявам за решението на прочутият с честността си и коректността си в бизнес делата си професионалист г-н Ризов да обърне гръб на Родината и като утешение само ми остава да се моля Богу нашата скромна и целомъдрена г-ца Лозанова да не реши да го последва.

Везните са в хоризонтално положение Николета Лозанова --- Дениз Ризов. Не може ли телевизиите да показват нещо по-стойностно, а не такива... Хубаво е решил Ризов да пътува по-далече... Ако и Николетка и другите като тях решат да същото - ще бъде добре!

НИКЛОЗЕТА Лозановица няма да се махне така лесно оттук, защото това тук е държавата на мазните простаци, харесващи мазна чалга, натрапвана им от мазните медии, и мазните прости хорица от мазната просташка България обичат да гледат долнопробни мазнотии от сорта на оная помия, която Никлозета Лозановица "водеше".

хамериканците са бая малоумнанация може му се вържат особени ако покаже някоя разголена паче там да се въргаля по пода е готов...ще го гледат дебелите мазни хамериканци ще лапат пуканки и ще лъскат

бягай при пияните хруснаци като не харесваш хамериканците.

Този не ми е известен кой е и какво е постигнал, но след като иска да се развива в Америка, страната на неограничените възможности, желая му късмет! Ако чуем отново за него тук, значи не е успял там... като много родни старлетки. Николета Лозанова поне знае, че такива като нея в Америка - с лопата да ги ринеш.

Нещата не са чернобели. 1. Този не е особено умен. 2. Въпреки това изречението за НиЛо е много вярно. 2. Щом не е много умен не следва, че няма да е успешен в Америка. И не защото в Америка може - напротив, там е по-трудно. Факт е че и в България може да успееш без да си много умен (напр. Славчо) а също и навсякъде другаде.

ПИПО

От чисто любопитство питам, как реши, че Денис и Славчо "не са особено умни?:)

От това как запецват когато попаднат на събеседник който е умен и плюс това отказва да им се води по свирката.

един простак по-малко,да отиде , ако ще в ада.

"Досега нечестни пари не съм изкарал, може би затова ми е трудно да печеля в България. Никога не съм правил така наречените далавери, не съм разчитал на познанства с разни министри или шефове. Всичко съм постигнал с много работа и коректност, а повечето българи ги мързи. Не всички са готови да работят по 20 часа и да спят по 4. Не е вярно, че сме трудолюбив народ. Българинът е много мързелив човек

този , койото си позволява да говори лоши неща по адрес на българския народ не го очаква нищо добро ! денис идиотов!

момче юдейче. ТО никога не е благодарно и винаги е готово да отхапе протегнатата му ръка.

кои е тоя царвул?...аз след 18г живот на канарските острови,така и не разбрах,кои е тоя царвул????...по добре да не идва насам....

ти си Цървул?

Аз живея в америка в момента. Мисля че тука всички го чакат с нетърпение.

И твоите пари ли са от политбюро?

аз живея в америка в момента. Дали тоя ще дойде или не ми е през оная работа.

И с какво Денис е по-различен от Митьо Пищова или Ицо 100-те манекенки?Същата пасмина, същата импотентна псевдо интелигенция!

Боже, какъв нафукан простак!

Напиште в гугъл:кеворк кеворкян денис ризов.уникално!Пример:Не може да си ял белия хляб на полит бюро и да се правиш на черна овца!

- Това съм и аз самият, не съм само човек на изкуството. Примерно, аз винаги съм водил нещата в групата ми. Разбирам от организация, това от баща ми съм го наследил. Аз и със строителство съм се занимавал. Не исках да стоя в Америка (никога не съм емигрирал, просто много пътувам), но реших, че искам да живея на подобно място като в Америка, но в България. Затова си построих квартал. Купих 20 декара, построих там 23 къщи и го направих точно като в Америка. Ако отидеш сега там и минеш бариерата, все едно си в Америка. Ние в момента от снимки на американски клипове и филми печелим повече, отколкото от наеми в този квартал.

а бе хубаво . ми докато стигнеш до там? хубава работа ама зиганска . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оттам го купувах и го дистрибутирах. И в България продавах много, и в Сърбия отворих офис. По-късно започнах да отварям офиси къде ли не в Дубай съм имал офис за електроника, в Сингапур, в Индия, в Китай, в Латинска Америка, в Южна Африка. В Холандия имах транспортна фирма. В Белград - дистрибуторска фирма. Много се разгърнах, много време ми костваше и по едно време имах 400 души служители. Месечният ми разход беше 200 000 долара. Тоест, годишно трябваше да изкарвам по 2.4 милиона долара, само за да си покрия разходите.

Още един неразбран и недооценен "талант" - както музикален, така и телевизионен. Като погледна назад какво е оставил като музика за 25 години и не виждам нищо съществено. Нека си направи "Походът" в щатите. Там няма чалгари и всички разбират от бас китари и от рок. То, както казва Попандов, басът е голяма работа))) Лек път, приятелю, нека бъде с еднопосочен билет по възможност.

Черната овца,комунистически мулти милионер!!!:-)))

Шокираща, ужасяваща, смразяваща кръвта новина за цялата нация. Този велик гений, невероятен ерудит, перфектен водещ и професионалист, чиито ум и хумор са толкова остри и уникални, че не могат да бъдат разбрани от простолюдието, ни лишава от своето присъствие. О, мъка! Там поне ще го оценят, та той е самото олицетворение на човешката еволюция и висшия интелект. Веднъж само да се появи в местната кабеларка, ще го надушат големите риби, ще го поканят в CBS и ще му излъчват предаването в най-гледаемото време и ще се питат: Как можахме да държим тоя некадърник Летърман толкова време?

Направо към Луната да поема, какви ще ги "дърви " из щатите!!!

На кривата ракета, космосът й виновен.

Много хубаво! Да вземе и Наталия, за да се отърве телевизията от тях!

Когато на татко са изсипали куфарчетата с пари през 1990 е много лесно наистина.Денис да не се прави на идиот,защото ние не сме идиоти.

му разказа една вечер играта на този пр.дльо.....Предаването е от малоумни за малоумни и ще има голям шанс в щатите...

както казваше баба ми. Гледах 1 предаване - с Антон Дончев. На професора му пуснаха да кръжат полуголи каки и той не знаеше къде да гледа. После плоски въпроси, добре че той е от класа. Денис не го бива за водещ, дърво без харизма.