Орлин Павлов поддържа форма с бокс

Орлин Павлов е сменил ритането на футбол с бокс.

Обратно в новината

Коментари - Орлин Павлов поддържа форма с бокс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛИЧИ ЧЕ Е БИТ В ГЛАВАТА

аййй го махайте тоя олизан съсел от първа страница вее , от два дни смешната му жалка статия-реклама седи на топ място 1 в лайф новините на дир , да попитам до кога си е платил да е на първо място като "топ новина" ?

Нещо против Орлин ли имаш, или напротив?!?!? Я по-добре иди се скрий някъде, че ми писна от такива мухльовци като теб, които се мислят за велики, а в същото време са едно голямо НИЩО!!!!!!!

Престанете да пишете гадни хомофобски коментари, които единствено издават примитивното ви мислене! Много от най-великите хора на изкуството са били с хомосексуална ориентация - като Леонардо, Микеланджело, Чайковски, Лилиев.

Защо мислиш, че като не сме хомосексуалисти сме примитивни? Готов съм да проверим и сравним моят и твоят IQ, но няма как да стане!

Колкото и да са гадни коментарите по-гадно е мъж да диша във врата на друг.

не виждам защо ти слагат минуси при положение че това което си казал са факти. 10% от човечеството не е хетеросексуално, защо трябва да се леят подобни хомофобски простотии.

пелтека и бох...смех *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Jeni

Пилатес по ще му отива-там сме само мацки!

мъжка гугутка

А как се "рита футбол" ?

За тоя само зумба и пилатес. Цяло предавне му нагласиха, за да спечели и пак го няма никакъв. Не става момчето.

Бокса при него е като секса при мен - от време на време, леко без губости и в никакъв случай по лицето...

Това беше много добре и много намясто...:))))

Баси якото сравнение.Поклон.

Всички грацилни момченца от медийните среди, изглеждащи като момиченца, за да разсеят съмненията около сексуалната им ориентация се записват на бокс или друго бойно изкуство. За справка: Део, Лео, Змео, Дичо, Росен Петров и вся комплексирана пигмейска пасмина под 155 см. Какво става после. Треньорите им ги пазят, за да ги ползват за реклама. Единственият, който наистина навлезна в спорта е Росен и му личи по фасона. Няма боксьор, който да се занимава сериозно и да не му счупят носа или скулилите през първите шест месеца. Понякога треньорите го правят нарочно, за да не случи по време на състезание.

Ти май си се "млатИл" по селки кръчми само. Глупости пишеш, лаик. Виждал ли си росен петров в зала, защото аз съм и той е много далече от реалността на спорта. Носа му НЕ Е пострадал от бокс а от друго заболяване, за което не искам да пиша тук. И това че на боксьорите им чупят носа първите 6 месеца? Колко време ти отне да го измислиш? Първите 6 месеца, най вероятно няма да го пуснем на свободно или по-сериозен спаринг, камо ли да се контузи. Запиши си няколко тренировки при някой колега за да не живееш в заблуди

Носът ми е чупен два пъти, ребра три пъти. Все на тренировки. 110 кг. съм, Мишо Видински. Имам два сребърни медала "Кумите Опън" карате шотокан на регионални. Тренирал съм и бокс, очевидно, както и кикбокс. Не го раздавай последна инстанция. Момчето е майтапчия. И да - носове се чупят превантивно и умишлено.

Пунете ми коментара!?

От кой етаж да ти го пуснем чупения коментар?

Дира са направили лоша услуга на Орлин Павлов с това заглавие, а целта е както ми се струва да се даде информация за предстоящия концерт. Заглавието обаче съответства на публиката - просто такива кукички се налапват и се правят просташки коментари. Жалко! А концертът може би ще си струва да го гледа човек.

Какво ме интересува как поддържа формата си този!?

kokok

Днес следобед Орлин беше с една симпатична мацка в Брилаж Младост. Може да си спретват "гнезденце". Не ми е ясно откъде толкова злоба в постовете по-долу. Ако можехме да ги трансформираме в градивни начинания, цена нямаше да имаме.

В такъв случай нямаша да има подобни "новини". Вижте, че и телевизиите излъчват само шоута и нищо смислено. Целта е да се отклонява вниманието на населението.

Орлин е новодомец в Редута

Хубав, възпитан, елегантен и интелигентен мъж!Да е жив и здрав!

Ох, Орльо, само ако знаеш какво ти мисля!!!

това ми е мнението

И... олекна ли ти? Оправи ли се финансовият ти батак, жена ти престана ли да ти изневерява, а шефът да те тъпче? Вече няколко пъти те трият, а ти не мирясваш да си покажеш магарията. И какво, ако е гей? Орлин е талантлив, красив, поддържан млад мъж, който излъчва позитивност.... за разлика от такива балкански субекти като теб. Всъщност повечето неосъзнати гейове мразят себе си и околния свят като теб. :-) Приятен ден!

А ти да не си му адвокат? Все едно само той е талнтлив. Има много по-талантливи хора от него включително българи.

никакво излъчване на мъж, олизана окьосала физиономия на русоляв съсел, слаботелесен,сигурно и импотентен, блудкава безлична детинска физиономия, и това гарнирано с "новината" че се занимава с бокс - един чисто мъжки спорт за мачовци направо ме разсмива .... но за всяка твар има място под слънцето, така е решило "мъжлето" да компенсира това което наистина му липсва ... излъчването на истински неотразим мъжкар

С бокс по чувал ли моето момче? Пич, имаш хубава външност но си такъв глезен позьор - а не излагай боксът като спорт. ОК?

Това е толкова евтино. Точно след мача Мейуедър - Пакиао да се вкара и той малко в играта. Дори и вярно да тренира сега ли намери да пуснеш тази статия за себе си да си вдигаш рейтинга. Орлине Орлинеее прозрачен си, брато!

Не знам за бокса, но в секса Орлин е просто бог!

ейййй....вижте.....когото е чукал...как знае....

По-скоро, който е чукал Орлин знае.

С бокс се не поддържа, оти ако му фраснем една левачка, и че го трупирам и после ше му требе лицева пластика. Май с друго с креватна гимнастика се поддържа, да ми ги не разпраа тиа.

По скоро тренира тай бо

тоя искам да ми се падне като спаринг партньор в някоя боксова среща да му "оформя" малко носо

А кога ще бъде мачът му с Кубрат?

Искам да попитам не се ли срамувате от коментарите си???Защо го правите?Когато не можеш да кажеш нещо хубаво и смислено замълчи за Бога!!! Хубаво е ,че Орлин се развива и променя,това е напредък!!!

Не им обръщайте внимание, глупостта винаги е имала нужда от публика. А за самия Орлин е чест подобни хора да не го харесват! Хубав ден! :)

Айде не се превъзнасяйте толкова, че е смешно!

Звучиш ми като вица за двамата скучаещи сноби. Единия казва, че от досада му идва да се изпикае на масата. Събеседникъм му е скептичен - "Няма да те разберат!"

Той е боксовата круша.