Чарлийз Терон: Шон Пен е любовта на живота ми

Актрисата е категорична, че Шон Пен, с когото са заедно от началото на 2014 г., е любовта на живота й.

Обратно в новината

Коментари - Чарлийз Терон: Шон Пен е любовта на живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена, която е с мъж, пребивал друга жена, е глупачка или направо идиотка. Точно за Ч.Т. имах по-високо мнение , но....

Ееее, стига де. Моята любимка да обича толкова пък много този пък. Какво толкова му има. С Киану бяха супер готина двойка. Е, те си знаят кусурите, но Шон Пен е ужасен...

Жалко , че се е объркала така жената, но всеки си пати от избора в живота си !

Хубава!!!

Една наистина красива жена. Може да избере който си поиска.

баце Шон е пичага , Чарлийз Терон е страашно парче ама нещо е мръднала у главътъ ...негърче и дядо белобради ...луд свят ...бах тея сродни души бах тоя цирк живота ...немоа и немоа да го разбера ...

Eдин приятелски съвет брато: Hе си харчи енергията, да го разбираш света и хората, а си потърси едно такова парче като Tерон! "Bерваи ми", ще си мнооого щастлив! ;)

То всеки мъж ще е щастлив с мацка като Терон, но къде да я намери??? Такива красиви жени рядко се срещат. Красиво лице с нежни черти, височина, добре сложена, с дълги крака....абе с две думи - самото съвършенство. Повечето от нашите моми са ниски, трътлести и късокраки, с пет пласта грим и други разкрасителни процедури и пак не могат да й стъпят на малкото пръстче. Та де да ги дирим тези хубавици :) и дали такава жена ще обърне внимание на някой мъж, който не е с дебел портфейл.

хубава жена,но не стои добре до тоя дядо..

A.., когато тя стане баба,.. дали ще има кои да стои до нея?? Hаи важното е, че на нея и е добре с него, и не и пука,.. Kакво си мислят, и говорят другите!! ;)

Лесно е да се влюбиш в бунтарски тип мъж какъвто е Шон,но е трудно да живееш с него!

"Шон Пен е любовата на живота ми"- ок, но да видим до кога.

Извинявам се, но това някаква мода или комплекс е! Всички "звезди" си осиновяват негърчета, африканчета и т.н. Не че нещо против децата, ама това вече банално и селско зе да става!

Не е мода а социално инженерство.

начи у америка, почти вече няма изоставени деца - нито бели, нито черни. и хората осинжвават от чужбина. детето е чернокожо, защото е от бедните африкански страни. а пък, който смята, че гените на белите са по-добри от тези на чернокожите, ми.. виж, лично на мен гените на шон пен не са ми по вкуса, щото бил пребил мадона на младите години. а пък мъж, който бие, си е цървул отсекъде.

Шончо май не изглежда много весел от негърчето до него, което ще му се наложи да осинови.

Красавица

Сина като гледам на снимката, направо му е одрал кожата на Шон Пен. Той за това гледа такъв, намръщен..))

Помня как навремето(преди повече от 20 години) според нашата преса Мадона беше "омъжена за кратко за треторазреден актьор" !!!

Това от "първокласната" ни преса.