Добрева сменя Беновска в ”България търси талант”

Полуфиналите в „България търси талант” са към своя край, но от предаването решиха да направят разместване в журито.

Обратно в новината

Коментари - Добрева сменя Беновска в ”България търси талант” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беновска беше много антипатична и с голямо самочувствие без покритие. Мислеше се някак си за голяма работа, което я правеше смешна. Добре, че я разкараха.

щом е на Слави шоута - всичко е за пари - за него и соо. Тази Дарина - учуди всички, Беновска, а сега и Деси - симпатично момиче, бори се за място под слънцето, но само певчески ли са талантите? Слабо жури - слабо шоу.

Много късно. Щях да гледам форматът, но се отказах именно заради Беновска - беше ме гнус да й гледам кривата злобна физиономия. Сега вече му изпуснах началото и няма да го доглеждам....като каните такива отвратително-противни личности, няма да ви гледа никой.

браво на беновска, че се разкара от този слаб формат! деси пее хубаво, но е с мнг слаба обща култура. трябва мнг да чете. срещу беновска да тича, не може да я стигне. и продуцентите знаят дова и за това правят рокадата. за да могат да я манипулитат. ялко.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако не беше беновска щях да гледам шоуто с интерес, а не с отвращение.

И аз!!! Заради нея не го гледах изобщо, едва изтърпях половин епизод...тази е хипер-мега-ултра отблъскваща!

Първо се търси подходящо и компетентно жури и после се търсят гласове и таланти. Вероятно Деси ще се окаже добър избор за жури.

Крайно време беше тази бойкова подлога да я разкарат от там.Заради нея не ми си гледаше целия формат.

Беновска не я познавам изобщо и не гледам предаването. Не знам какво да напиша.

Писането не е задължително, така че мнението ти е напълно лишено от смисъл.

ем, блгодря, ама толкоз хора се изказват тук, исках и аз. Нищо следващия път.

И слава Богу! Писна ми да гледам вечно недоволната й кисела физиономия. Госпожа Претенция! Деси поне е позитивен човек.

Това май е най-интересното нещо от цялото предаване - уволнението на Беновска. Като ,,Капките" - добре че Рачков се прави на какво ли не, иначе си е едно скъпо караоке .

хвани едната, удари другата

Щом "талантът" Дарина Павлова оценява, ясно е какво е нивото на предаването. Навярно по стар навик е пуснала на бТВ и на продуцентите от фирмата на Слави Трифонов "Седем осми" чекове за "дарение" от 1000 долара, за да я пуснат в ефир. И те явно са приели "дарението", за разлика от Бил и Хилари Клинтън в Белия дом преди години, които не само върнаха чека на Дарина Павлова за дарение в президентската им капания, но и оповестиха това си действие на целия свят. Разни хора, разни идеали. Слави &Co. доказват отново, че единственият им идеал са парите, колкото и да се пънат да ни доказват друго.

Не гледам предаването тази година заради журито.

С какво удоволствие прочетох новината, че и два пъти, Ааааааа, това чучуло най-после го махнаха, никаква журналистка, била напуснала по свое желание, боже, защо не го направи още отдавна, бе, нямаш никакво покритие за самочувствието си, само ни отвращаваш от себе си.

крайно време бе тази клявка да се маха. тя определено дразни всички . дори една дума само да каже, дори и да мълчи, самата й гадна физиономия предизвиква отвращение. а нелепото самочувствие, с което е заредена, е отвратително!!!

Трагично и некомпетентно жури, слаби участници, най-вече заради тъпия подбор...Къде е таланта на една група от 30 човека? Къде е таланта в нещо, което може да постигне всеки с тренировки?...

В момента в Румъния тече Румъния търси талант...уникално шоу! Невероятни таланти, уникално забавно жури а водещите сами по себе си са цяло шоу! Цяла Румъния в петък от 20:00 часа се заковава буквално пред екраните! Преди месец два приключи и Гласът на Румъния с абсолютно същия ефект. Защо у нас все не се получава и не е както трябва?! Жалка и тъжна история сме...и в това румънците са по-добри от нас! Много жалко :(

щото сме жалки хора. Разбираш ли ние българите след 500 години турско робство преди това почти 200 години византийско просто от нас нищо не става. Ние ако бяхме малко поне свястни нямаше да допуснем 25 години гавра с живота ни. Та ти се чудиш хахаха че в Румъния било по-добре.

Всичко преминало през Славчо-учиндолски е пошлост и чалга.Да живее халтурата.....

Защото в България и двата формата ги продуцира Слави Трифонов. То по принцип като му чуеш името и да ти се отще да се явиш. Ами и успява да превърне всяко едно популярно в цял свят шоу в някаква читалищна самодейност, която гледат само близките на участниците. Даже и халтура не може да се нарече. Той и Халваджиян прави халтура, ама поне е забавно на тези които я гледат. Капките са жива халтура но имат много публика. Водещите там много допринасят за това, журито участниците също. А Талантите скръб от всякъде. И журито слабо и водещите слаби и подбора слаб. Гласа и Фактора вървяха заедно и първото почти нямаше публика, ама как да има половината песни чалга, сцената декора всичко едно такова мизерно. Певците нищо забележително. Докато второто беше много гледано ама си беше барнато и имаше силни изпълнители, само журито не ми допадаше но другото го компенсираше. Добре че Мастър шефа на се дали на Слави, та това е единственото хитово предаване по БТВ в момента.

самия факто че се слагат много прости хора за жури без грам авторитет е достатъчно красноречив за смисъла от този формат

Дали без Беновска или с Десислава Добрева, тазгодишното търсене на талант е леко провалено. Те могат и да го намерят, но при тази скука, едва ли ще се гледа много. А иначе да поощряваш участник, само защото е в по-млада възраст също е опасно.

Тя Деситу, каква ли не беше- певичка,полиичка сега ще журира. Явно супер кариерата в САЩ, не е потръгнала. Там такива като нея колко искаш и не стаа лесно. Иначе Павлова какъв го търси там, тя нали щеше да се жени за Берлускони. Може ли нея също да я сменят, защото няма нищо по-лошо от застаряваща мутреса.

Добрева прилази при Слави, видя, че без него пари няма!

Горкичката Деси. Ако не гравитира около трифонов, никой не я бръсне за сливата.

Те и двете не са за тази работа.

Защо Беновска е с такова лице?

Преди години е претърпяла инцидент и изпада в няколко дневна кома от това получава пареза на лицето. Сега е възстановена, но остават следите - изкривено лице от парезата.

Не само лицето не и е в ред - душата и е крива.

До "шепот от отвъдното" - ТИ СИ ТРОЛ, може би платен лично от протежето на Слави - Дарина Павлова - за нея няма проблеми в това отношение, нали си знаеш???

Тази Беновска е толкова злобно човече. Само напада без причина, а дори не може да се аргументира правилно

А защо никой не коментира водещите? Това не е водене, а деклариране на сценарият като на пленум на БКП. Абсолютни дървета.

хехеххехе не ставай смешен, то всичко е сценарии дори и беновска и десито спомня ли си някой че от около месец и половина Десито я споменават в ТВ, радия и вестници?

От журито само Иво става, всички останали са посредствени и нямат нивото да са такива.

Това сигурно е най негледаемото шоу в момента. Погледах 15-тина минути и се отказах, не знам някой около мен да го гледа. Пълна скръб, нито някакви ярки таланти има, нито журито е на ниво, нито има нещо хубаво в него. Потрошени на вятъра пари, за нещо което никой не гледа. Но щом продуцент е Слави друго не е се и очаква, може да прецака и най популярния чужд формат. Прецака Гласът на България като го превърна в Гласът на чалгария, сега и талантите. Защо изобщо му дават на този да продуцира нещо.

Другото такова шоу за мен е "И аз го мога". Много е тъпо.

Жива глупост е и това, ама пак е по гледано от България търси талант.

Слабо, по-слабо, най-слабо и България търси талант. А сега вижте къде е Магардич. Странно ама е важно хората да са свободни за да има полет на мисълта, да има мечти да има вдъхновение.

Добре е г-жа Беновска да обърне внимание на психичното си здраве. Постоянно е във филма, милата, и едва ли ще може да издържи дълго така. Препоръчвам й повече разходки сред природата, и повече социални контакти с приятели.

Предните сезони го гледах този формат по-активно. Тази година от време на време попоглеждам нещо, нещо не ме впечатлява. Но независимо дали на човек му харесва или не, това все пак е шоу. А госпожа Беновска се държи като в публицистично предаване.

мала мале Беновска ще изгуби пари. Ама една ли. както е ударила на метани пред Борисов ще си ги навакса. А иначе май се взима за велика.

Уважаема госпожо Беновска , не гледам предаването , само веднъж в една кратка реклама Ви чух да казвате на някакви дечица , че "не били на световно ниво " и затова трябвало да продължи момиченцето ( съжалявам не запамних имената ) което пее , защото тя била на световно ниво ???? Не бих искала да Ви съдя , но щом имате претенции за висок морал и искате да давате кураж да не се отказват , не мога да си представя как този потресаващ Ваш изказ ще го направи ! Замисляте ли се как ще се почувстват тези дечица които Вие просто разбихте и то пред толкова много хора ! Да разбира се това е шоу и състезание , но понякога морала за когото Вие проповядвате трябва да бъде истински , а не просто на думи ! Иначе съм абсолютно съгласна с Вас , че нямата място в шоуто , защото то трябва да бъде позитивно , дори и за губещите !

Жено, наистина има таланти, които се открояват.Едно момиче изпя песента Лято досущ като Лили Иванова и точно Беновска каза, че това изпълнение И дава надежди, че бъдещето на българската естрада не е загубено.Факт е, че има талантливи деца, които показват световно ниво.

Да , става въпрос за същото детенце , прекрасно беше , но това не означава , че трябва да се сринеш останалите , при това деца ! Вие видяхте ли им личицата слушайки това ??? Твърде е рано за тях да се сблъскат с арогантността на възрастните !!!

Много слаб сезон на предаването... Такова нещо до сега не е било. Абсолютно неправилно подбрано жури. Много неадекватно държание от тяхна страна.

Да, направо съсипаха предаването. Не знам кой ги гледа, но аз вече не го правя. Просто го закопаха това шоу ...

ОК? Обаче Дарина като каква е в журито?! Просто без думи! Парите говорят, това е!

най-скъпия билет за първия ред

дя-до

Е, поне ще мърка, а няма да мяучи на умряло. Иначе хвани едната - удари другата - все празни люде.

Горката Деси, опита се да се пласира в САЩ, но бизнеса с миене на чинии не е за такива звезди.

КОГАТО ДАРИНА ПАВЛОВА ИЗБУХНА ..БЕШЕ ПРАВА ...НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ТАКИВА СРАВНЕНИЯ В ТОЗИ СЛУЧАЙ ...БЕШЕ ПРОСТОТИЯ И ВУЛГАРНО ОТ СТРАНА НА БЕНОВСКА

Ако има тук някой положителен коментар за Беновска, то е защото Дарина Павлова е също толкова недолюбвана, но по други причини. Факт е обаче,че много точно е затапила Беновска. Тази псевдожурналистка наистина е невероятно досадна.

тази жена в какви филми се е вкарала, стреля точно и шофира бързо, щото бягала от някакви тайни служби, а шоуто не й е интересно, ако никой не реже старци с резачки.

Не четете внимателно.

Българинът изпростява все повече и такива ерудити като госпожа Беновска , за съжаление, нямат място на екрана. Гледах някои от предаванията на шоуто и съм възхитена точно от нейните коментари, които са обстойни и свързват изявите на участниците с переспективите за тях.Винаги ги поощряваше да не се отказват да развиват таланта си, стисна ръката и на момчето инвалид, изобщо показа състрадание, доброжелателност и човещина.А за изказът И просто да не говорим.Интелигентен човек със собствено мнение.Личност.

Беновска - ерудит??? Ако наистина го мислиш, то потвърждаваш собствените си думи. И ти си от групата на изпростелите.

Ако си гледал предаваюнето, не може да не признаеш, че без нея и Сиромахов оценката на журито ще се сведе единствено до "хареса ми " и " не ми хареса".

май,беновска сама си пише коментарите

Този формат не струва. Трудно се сравняват две изпълнения на песни, а да не говорим за съвсем различни изкуства. И Беновска би изглеждала досадна, ако там не беше Сиромахов.

Деси доста секс е отнесла, за да я пуснат пред камерата.

А наложницата на Илия Павлов какво прави като съдия?

и двете са еднакво досадни по различни начини. но общото между тях е , че и двете не разбират нищо от талант, той не струи и от тях и съответно нямат място в такова предаване, колкото и ниско да е нивото му, предвит факта, кой му е продуцент

Тази и славчо трифончо още ли са интимни?

Не. Славчо беше нежната половинка на Илия.

Гледам "България търси талант" основно заради Дарина Павлова и Ники Илиев. Харесват ми като популярни личности, приятно ми е като си включа телевизора вечер да гледам красиви, възпитани и интелигентни хора с добър изказ и премерено поведение каквито са те. Освен поради физическа им красота, са ми интересни и като хора, притежават талант, имат своите професионални успехи - всеки един от двамата се е доказал в своята област. Нямаше нужда да слагат Деси Добрева в журито, Дарина е достатъчно ярка и атрактивна като личност и втората жена в журито винаги ще бледнее пред нея.

леле каква красота струи от изкуствени скули, прекалено голями и малки, близки очички над тях

Майко мила, Дарина Павлова и интелигентност, че и красотата намесваш при нея, нищо чудно, че ти харесва предаването....

Миличка....объркала си се ;) Само Сиромахов до някъде се е доказал в сферата си. Иначе Ники Илиев е хубаво и възпитано момче, но до там. Меркантилната, фалшива Дарина няма да коментирам.

Освен че е с ориенталски сексапил и със спорен резултат от приложената пластика на лицето, с какво друго изпъква чак толкова Дарина Павлова, та да се твърди, че мястото и да е в това жури?

хахахаха....криво са те разбрали :-)))

единствената със смислени оценки и... хайде вън! То Дарина един капацитет... Ако някой знае какво е работила тази жена и специалист по какво е моля да ни информира.

е как какво работила--- компаньонка, високоплатена и в булгаристан на доган и в чужбина

А пък с минижупите си в стил 16 годишна тийнейджърка , Дарина изби рибата, направо сложи черешка на тортата и изкърти мивката!