Всички нюанси на синьото на червения килим в Кан

Звездите превърнаха синьото в задължителен моден елемент от Кинофестивала в Кан.

Обратно в новината

Коментари - Всички нюанси на синьото на червения килим в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даян Крюгер е невероятно сексапилна и красива жена! Браво!

Да оставим тоалетите и да видим какви филми се борят за Златната палма. От представеното инфо - пълни бози. Лесбийският филм, който бил "приет радушно от публиката" е ясно какво внушава, а комедията, утвърждаваща, че "Господ е негодник" е повече от прозрачна инсинуация. Дано да има и стойностни европейски филми. Иначе оставаме с впечатлението, че европейското кино в лицето на фестивала в Кан пропада, под натиска на Американската филмова академия. Което ще бъде ЖАЛКО!!

Тая рускиня Ленина за 2ри път се е изцепила мега здраво. Хората сигурно са умряли от смях :ДДДД

Много парцал, много нещо! С такива фусти баба ми бършеше дъските на пода!

А салма си напомпала бюста за този старец-по му отива Джейн Фонда-ма парите нямат възраст

дето гони 50-така, си е с напомпан бюст от много отдавна и никога не е имала такъв свой

Нали уж нюанси на сивото?!

Какви "звезди", бе. Напишете: "Актрисите се разходиха..." Звезди били. Така изкуствено възвеличавате тоя и оня и повтаряте като папагали нещо, което друг е казал - без никаква мисъл! Пфу! Същото е, като кажат "модна икона". Въобще думата "икона" не е съвместима с "модна". И пак пфу! Пишете нормално.

Да, това е парад на суетата... но така е било винаги... Всъщност "червения килим" представлява тънка синтетична материя (кече) за еднократна употреба. Монтажниците развиват топовете, изрязват с макетни ножове излишното, подлепват постелката към земята и изхвърлят изрезките. За всеки ден от фестивала "червения килим" се прави наново.

Някои са много стилни и елегантни, но при други пълна безвкусица. То бива мания за слабост, но пък някои са направо кльощави и грозни.

Абе, добре е, Европа все още е Европа, я се сети за презокеанските хипопотами от вчера и замълчи!