Кайли Миноуг: Бих взела и мъж с бирено коремче

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг се чувства самотна и е готова да занижи критериите си, за да си намери партньор.

Обратно в новината

Коментари - Кайли Миноуг: Бих взела и мъж с бирено коремче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ПА ЕЛА МЕ ВЗЕМИ ДЕ !

Много хубава жена дано има късмет. Важен е човека...не всеки може да е хубав ...не всеки може да е умен....не всеки може да е успял....но всеки може и е длъжен да е Човек....

Пожелавам ви на 46 жената до вас да бъде поне на половина толкова красива, колкото е Кайли (въпреки огромия стрес, който преживя преди няколко години, преминавайки през рак на гърдата)

Много ясно! На 100 години ще вземеш всякакъв мъж.

Тук съм душо! Точно отговарям на настоящите ти изисквания. Ела и ме вземи...

Hа 46 години? Aми да, така е,..като започнат да им "пресъхват кладенчетата"....и се осъзнават!;)

И кога според теб "пресъхват кладенчетата"?

Tи не знаеш ли??..или си вече в менопауза? ;)

Кайли е изключително сладка и секси миньонка, винаги съм си падал нея!!!!!Ееех,Кайли, веднага ми се ще да тръгна към Австралия без коремче и с коса, ама ... ех, мечтииииии......

Ами ако се окаже,че мъж'с коремче' ще те направи да се чувстваш още по-самотна,тогава пак ли ще хленчиш? Няма знак за равенство между Физическо Присъствие и Душевен Комфорт...Много жени,които са омъжени и ежедневно до тях'хърка' някой с'коремче',с когото нямат никаква духовно връзка и разбиране се чувстват далеч по-самотни от онези жени,които се развиват духовно макар и сами и имат мнобройни интереси...Думите на Кайли ме навеждат на мисълта,че тази жена е изпразнена от съдържание или никога не е притежавала такова.....В такъв случай и десет с коремчета и без коремчета няма да й помогнат!!!

Нищо не си разбрал/а... Жената търси съвместимост, може и да има корем, а не мъж с корем, който може би би бил съвместим с нея.

За съжаление вече съм зает.

ша та усвубодим

ДО МАЧО ПИЧУ-ПИЧ,КАТО ТРЪГНЕШ ДА ПОКАЗВАШ КРАКАТА НА ЖЕНАТА НА ПАРАД,ЗНАЙ,ЧЕ ТЕЗИ КРАКА НЕ СА ВЕЧЕ ТВОИ В КРЕВАТА!!!РАЗБРА ЛИ???

Твоята жена с потури ли ходи през лятото или я намяташ с чаршафи и пробиваш една дупка за очите... Една жена може да си показва каквото си иска и да е като монахиня. И обратното.

А бе, Кайли, земи пример от Мадона, бе момиче. Пука й на жилетката, че остарява. Ми времето си минава, обективен закон. Обръща мъжете подред и окото й не мига. Ашколсун. Обръща ги един по едни и млади, и дърти, и бега и не се връща назад. Живее си живота и успява.

Разликата е доста голяма,защото Мадона е Зодия'Лъв',а хората родени под знака на Лъва никога не скучаят и никога не остаряват духовно и притежават разнообразни интереси,а Кайли Миноуг е зодия Близнаци-променливи,доста големи използвачи и доста неискрени-като цяло слаби характери!!! Астрологията си е казала думата-няма как да ставнява-ш Лъв с двуличен Близнак...

Болни хора...

Точно пък близнаците да са слаби характери .... Аре бегай!

Момчета, изгря слънце и на моята улица, метам се!

Тази е педя и половина от земята и изглежда доста злобна. Те дребните хора са си злобнички по природа, та и затова никой не е могла да завърти - и слава богу.

Че е ниска (висока е 1.52) нисичка е , но не мисля че "дребосъците" са злобни , смятам че това е въпрос на характер , възпитание и обкръжение а не се обуславя от ръста на човек -Всичко е въпрос на гледна точка

от коментара ти се вижда, че не само си фрапиращо прост човек, но и доста озлобен и потиснат щом делиш душевните качества на хората на ниски и високи.

СЛЕД МЕРИЛИН МОНРО,КАЙЛИ Е С НАЙ-ХУБАВИТЕ СЕКСИ КРАКА!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И НИ РАДВА С ПЕСНИТЕ СИ.УСПЕХ!!!

Пич, нали знаеш поговорката: "Малка жена за креват, висока - за парад!". За какво са й готини крака като са за кревата? А виж, Камерън Диас какви крачета движи, лигите ще ти потекат!

абе като няма друго то кака люби и Келчо

Кайли, вземи го този някой "шкембелия", обикновен и читав мъж. Тихо, кротко, без шум. Създай си семейство, роди или осинови деца, заслужаваш го. Като мине време, си потърси пак контакти със старите изгори. Приятелски гостувания на семействата, общи почивки, и т.н. И в момента, в който бившият пак си поиска(щото няма начин да не го направи), му казваш: "Сори, ама мъжът ми е наистина бог в леглото, а с теб не беше кой знае какво. Но си оставаме приятели завинаги, аз много те ценя и т.н. дрън-дрън..." И случайно някак да има папарак в храстите. Хайде бе, како. Направи го. Заради всички прецакани жени.

Много дълга роля й дадохте. Не съм сигурен, че ще си запомни репликите. Но като идея - подкрепям :)

...изглежда доста са ви прецаквали,.. а? ;)

Името на вокалиста на INXS е Майкъл Хътчинс-Hutchence. Не е въпросът да го вземе, а да го задържи.

Еми нормално е с възрастта критериите да намаляват, след още 5-10 години и на космати и миризливи сигурно ще е навита

този минус сигурно някоя еманципирана кака го е сложила

Не позна.

Абе готино си е миньончето, като я хързулна по шкембето си, ще се наденене точно там къде требе.

Много е красива а е на цели 46 години. Кайли вземи мен, аз съм на 29г млад без бирено шкембе не съм оплешивял, с перфектно атлетично тяло съм, висок съм, и съм хубав бял добър честен искрен българин. Нямам приятелка защото седя предимно вкъщи и нямам приятели и соц. среда, вземи ме, ще те поря всеки ден кат риба;> Поне кажи как да се свържа с теб.....едва ли влизаш в български сайтове/форуми

Пиши й писмо бе, простак. Какво се лигавиш тука.

Къде да й пиша писмо?

Ами помоли я да влезе в този форум, но като види правописа ти, повярвай, веднага ще се откаже! В българския писмен книжовен език се използват т.н. препинателни знаци. Добре е да се запознаеш с тях и да ги употребяваш!

с няколко десетки милиона в сметката ще вземеш и гърбав само да му става и да не те пропуска всяка вечер.... преди 20 г. би взела пак какъвто и да е може и без пишка но с няколко десетки милиона в сметката нали......

"би взела"!?!?..то и аз "бих взела"Брат Пит,ама няма как да ми се получи!

Идвай ... чакам те

какво като е с коремче ... ми точно де .... под голям камък голяма риба са крие

ида .... ида

Тоя недорасляк като пр.дне дига пепел, но и тя тръгнала да пробира! То след някоя годинка ще рече, че и сакат (с цялото ми уважение и разбиране към хората в неравностойно положение - споменавам ги само заради тази префърцунена надувка!) би бил идеален вариант.

Според мен има няколко мотива за такива стрелички към аудиторията! Или и предстои турне , за което трябва да се вдигне пара, а интерес освен у наборите (повечето вече наистина с коремчета), трудно може да предизвика у младежта! Освен това хората на средна възраст са по-паралии и ще им прибере по някой долар повече за концертчето! И не на последно място- за повечето мъже в англоговоримия свят, където е най-популярна, бирата е част от живота- още един комплимент към аудиторията- демек: и аз съм земна!Мотото на турнето е: елате набори на среща на випуска! Ха-ха!

Ей ма Кайло, ида, ида...

ТУК СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!

Аз съм точно такъв.ама не съм плешив .

Разбирай, вече си търси чичко паричко :):)... Тя за където е тръгнала, родните чалга диви отдааавна са стигнали :)

Gal

Глупости.....тя пари си има бол.....поосведомете се малко, па после коментирайте

Оти се пОтих у фитнесо?!!! Роско,бързо една бира,мойто момче!

Хахаха. Браво, къртиш плочки пич...

Както е казал мъдрецът: Избирай внимателно, защото Парите свършват, Красотата повяхва, Младостта отминава, но кучката е вечна.

Ас сам зимала някулку пати тъкива маже, нямам уплаквания то куремчиту ни пречи дажи е мекичку кату си утгори ногу е дубре и усвен тва те нале хората казват чи пут гулям камак гуляма риба са крий верну е ни утричам

Еми... късно е душа, аз като исках, ти се дърпаше... И спри да ми звъниш!!!

Кайли Миноуг е изключително красива жена . За съжаление , като че ли и за нея важи" правилото" , че красивите жени и мъже са по-често самотни . Непонятно ми е но е факт .

"Повечето мъже правят грешката да търсят и избират красива жена, а не добра" - цитирам от долния коментар. Защо ти е непонятно? Красотата повече пречи в личните отношения, отколкото помага. Ако една жена е красива и лекомислена, тя ще се възползва от красотата си и ще е нейн плюс. Но ако е качествена ще й е много трудно. Красивата жена притеснява свестните мъже. Към красивите жени винаги се подхожда с предубеждение /както в цитирания коментар/ - глупави са, лоши, разлигавени, меркантилни т.н. Всички тези клишета действат като спирачка при свестните мъже. Отделно красивите хора често стават обект на завист и ревност. Имат по-голям избор, но не винаги правят правилния избор. Понякога човек се замайва от голямото внимание и не винаги разпознава правилния човек. Общо взето външният вид не изиграва никакво значение по отношение на личното щастие. В личния живот човек трябва да има и доза късмет. Не можеш да избягаш от съдбата си.

Вряно е това. добре си го написала. Преди време един мой приятел си беше харесал една красавица и всичките му приятели го обезкуражиха, като му казаха, че не е за нея. че няма пари да подържа такава жена., как ще я опази и всякакви от този род. Да си намери някоя по-невзрачна да е спокоен. Дали не му и завидяха, че нещо може да се получи не знам. Отказа се и дори не се пробва. Така че свестните хубави жени нямат голям избор или трябва да с богат и нахален или прост и нахален. Ако искат свястно и добро момче ще трябва те да го свалят, защото такива момчета няма да смеят да ги доближат. А по мои наБлюдения красавиците не обичат да тичат след мъжете и нормално обикновено след тях тичат тълпи от мъже, дори и не най-желаните и подходящите :)))

Всички сте писали верни неща. Обаче аз съм на мнение, че често пъти хубавите жени, дори да са свестни, дори да имат куп други достойнства, в крайна сметка гледат на света така, като че ли заради хубостта си заслужават повече от другите. И мразят да се конкурират по друго, освен по хубост. Ако в средата на живота се окаже, че зубърът от класа е преуспял, тройкаджията забогатял, невзрачните девойки имат куп дечица, а нейната хубост едвам се крепи, стой та гледай каква драма е - трябваше да имам всичко, защото съм най-хубавата.

Богат грозен няма

Повечето мъже правят грешката да търсят и избират красива жена, а не добра: а Добрата Жена е от Бог( Цар Давид) Красотата е преходна , а добротата е до гроб... все пак ще живееш с нея

Ако си домошар - става. Иначе ще ти е кофти да излизаш навън с някое страшилище...

И каква връзка има домошарството с добротата на човек? И защо задължително само страшилищата са добри? Аз съм забелязъл че страшилищата са често комплексирани и никак не са добри. Чисто приятелският ми съвет е да осмислите приоритетите си- една жена, добрата жена не дава ли семейсно спокойствие на мъжа си това семейство бъдеще няма...същото важи и за сигурността, която би трябвало да дава мъжа на жената но това е друга тема

Красивата жена също може да е с добро сърце. Красива не е равно на лоша. До човек е, а не до визия. Но мъжете така или иначе обичат с очите си. Красивите жени винаги ги привличат повече.

аз съм плешив & с посивели коси... с бирено коремче & улегнал... по-скоро постоянно търсещ да си полегне... ти ми допадаш, съгласен съм на брачен договор без авансово плащане... от твоя страна, каили!

Мерси, финансов инвалид не ми е нужен!

Кайли, инвалид не се обижда, ма... макар и финансов...

Бабо, те вече тия дето си ги спомняш гледат на свежо месо. Ти си одъртяла. На годините на баба ми си. Искаш не искаш - само дядовци ти остават, кво се ежиш?

Качи снимка на баба си. Ако изглежда така и на нея няма да ѝ простим!!! Баба или не, за истинския джентълмен (разбирай е..ч) няма значение!!!

тц, бре, та ти си някакъв вундеркинд! баба ти на 46, а ти вече пораснал, пишеш из дира коментари, че и наблюдения и опит, кой по кво си падал ;) хм

Вземи ме!

С бирени коремчета са бедняците, щото само за бира им стигат парите и само с това се развличат. Богатите са си стройни и подържани. Айде сега да видим как Кайли ще се хване с тираджия!

на Дебелян Пеевски

По-важно е какво има под коремчето

Под голям камък голяма звия се крие

ми идвай да са земаме! :-)))

Кайли е добра жена, хубава.

Само дето не може да ти роди деца, но това не е важно при християните. Важно е * да се лее.

Защо да не може?

Ако, трябва ще си пусна заради нея :))

дя-до

Бе, като позастареете и без инструментче под коремчето ще търсите мъже. Щото то всичко е до време.

Кака кайли е стара лисица и знае, че под голям камък се крие голяма риба.

Голяма, ама спава !

разби ме пич, мерси!!

не виждам какво лошо има в биреното коремче?ти би го взела ,ама той дали ще те иска,че от такива кльофодръвки много кеф няма