Лора Караджова: Пожелавам на Део да има дете

Според Лора бившият й възлюбен Део е щастлив. Тя му желае с приятелката му Мариана по-скоро да създадат семейство, “защото усещането да имаш дете е уникално”.

Обратно в новината

Коментари - Лора Караджова: Пожелавам на Део да има дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

део е секси пърче

К'о стана с Мика Стоичкова? Не сме я чували скоро...

A Aнтония Петрова направо залезе.Николета Лозанова също.

А аз си пожелавам повече да не виждам досадната ти , лишена от всякакъв чар морда, когато влизам в ДИР-а, набедена певачко, набедена Убавице!

ДОЛНА утрепка ! Заради такива като нея младите се учат на разврат и поквара, слагат на пиедестал само първичните страсти и материалните облаги пред всичко защото си мислят, че няма какво и от никой повече да научат... никога не ми е допадало поведението на тази прикрита фриволна курвичка, ползваща се с името на баща си да и се отавят врати. Дори в това и изказване има доста явен сарказъм и подигравателна ирония към бившия и, да не споменавам пак останалото...

Извинете г-не но вие до кой клас сте учил , защото тирадата от думи е написана изключително неграмотно. Ужас

Грамотността е способността за четене и писане. Стандартите за грамотност са различни в различните общества. В съвременен контекст терминът предполага четене и писане на ниво, достатъчно за осъществяване на писмена комуникация. Предвид очевидното считам, че съм отговорил на въпроса, а ако сте решили да изследвате нивото на човешкия капитал мога да препоръчам друга дискусия, в която бихте се включил(а) по-успешно :-)

"Дъщерята на Данчо Караджов заяви, че никога не би продала тялото си, за да успее." Тая ако не се беше размятала задника си навсякъде, едва ли щяхме да чуем за нея. Отвратителен "глас"! Направо ми бърка в мозъка всеки път като я чуя случайно от някъде.

WTF e колаборация?

Съзнателно, доброволно и умишлено сътрудничество с врага, в негов интерес и в ущърб на своята държава. Колаборационизъм се квалифицира като престъпление против своята държава, обикновено като държавна измяна.

Същото ,като WTF.

Не го мисли, Део тъпа патко, той е пич и ще има, но на теб акъла не ти стига да си изпереш вечните гащи, които денонощно рекламираш и да си почистиш мазното лице.

"Защо е тази злоба ? Лора е красиво и възпитано момиче , което има перфектна визия за бизнеса с който се занимава" Спрете се малко с негативизма

Ти си идиот. Имате ли хапчета за твоите братчета.

дано да е спряла дрогата поне тая певачка

...лицемерна, мазна и злобна физиономия, покрита с една изкуствена усмивка, показваща привидно щастие.

Да те опъна Лорче за още едно.

-Певицата призна още, че е доста консервативна и дори "скромна" в секса,- KO KA3A KO ?!!

Не всеки човек е красив, но тя не е красива, не и върви да се превзема.

Аз изобщо не харесвам нито нея, нито баща й, който също не може да пее, между другото, но мисля, че тук има прекалено много злоба. Момичето изглежда нормално и доста свежо за годините и начина си на живот, не супер красавица, но тя и не претендира за такава. Който не я харесва да не слуша/гледа. Това че ни я натрапват не знам дали е нейна вина, но който не се интересува да подминава:)

Така нареченото "момиче" запътило се да става "звезда" е музикално неграмотно, необразовано, разглезено, просто и злобно леке мазно, което ни занимава с личния си живот вечно по гащи, щото няма нищо друго. Жалка работа.

Благодаря за съвета, но не си ти този/тази който/която ще казва на хората какво да правят, още повече , че си от малцината, които дават положително мнение за въпросната персона. Не се напрягай да даваш акъл, ами си гледай работата! Пък и ти да не си и светила, затова дали вината да я показват е нейна или не.

ЩО САМО НА ДЕО ПОЖЕЛАВАШ МА ?

САШКА ВАСЕВА Е ПО-СЕКСИ

За певица и дума неможе да става, а иначе има нечистоплътен вид , имам чувството, че от лицето й всеки момент ще потече мас.

Пожелавам на Лора да ме язди.

Жребецо, уважавай себе си и не се подценявай!

А я ми кажи, ако не е Лора, или ако ти не знаеш, че е Лора - пак ли би я допуснал до себе си? Аз - не!

Персоната да не е абонирана са сайта. Че мине, не мине месец и шлят, поднасят ни се нови умни размисли от нея. Цялата тази лиготия няма край.

тая па пръдла.. тръгнала с детето си да се фука... не я ли е страх, провидение тва онова...?

Под консервативна в секса разбирайте - отзад не дава, а свирки само по празници :)

Незнайно защо Лора винаги държи да изглежда евтино и порно-помиярски във видеоклиповете. Някакъв комплекс избива с това нон стоп показване на онова, което го има половината човеконаселение на планетата. Данчо се е провалил като родител.

О, много е консервативна в секса, даа. Когато я шибаха отзад в Надежда куцо и сакато, тогава може би не се брои.:))) Сладурка тя.

Светлоока е, което ми харесва... Млада е, което също е добре.. Но странно защо всичко останало у нея ме отвращава? Не я кльопам, сори! Нито като визия, глас, да не говорим пък като текстове на песните, поведение и т.н...

Цялото семейство на Лора е посредствено и лицемерно, тип соцпреуспели!!!!

Да не говорим, че дърпа надолу и баща си....Благодарение на нея рейтингът му /ако изобщо вече има такъв/ е тотално на минус.

Познавам лично Део, пич е ! А Лорка ....надута глезличка.

Део взима противотатъчно и не може да ражда.

Не Ви ли омръзна да показвате хора,които са изтъкани от лицемерие Хората вече забравиха какво е Истина!

С толкова разголване, ако поне малко имаше слух, щеше да си хвръкнала нагоре светкавично. Направи си изводите и за външния вид и за пеенето и за съдържанието на текстовете....и за музиката и за много други пропуснати неща в първите 7 години от живата ти.

Тази певица само грачи.

Готина е, и песните й напоследък са добри, ама наистина не е зле да се образова, да учи солфеж, само ще й е от полза.

Не съм сигурен, че ще помогне...

kolko zloba ima v bg bojeeeee mnogo si e nared momi4eto murlia4iiiiiiii

Последната дума мърла ли е, че не я разчитам, както неграмотно си я написал

Защо реши, че коментарите са израз на злоба, ти кажи какво ти харесва, тук хората правят коментари, та направи го и ти! Всеки има право на мнение. Кажи какво харесваш в нея и какво-не.

Уникално :D Издала "нова колаборация". Божеее, ела си прибери вересиите. Българска дума няма ли, бе! "Сътрудничество" например.

Брррр, къф е тоя крокодил бе, бррр! Бахти вълкодава!

Драги пишещи братя, моля ви не ни навирайте непрекъснато всеки шесторазряден въпрос, свързан с хора, които нито са толкова красиви, нито са толкова талантливи, че да са суперзвезди. От това полза няма! Защото така създавате една изкуствена атмосфера. И другите хора любят и мразят, разделят се, говорят глупости или пък умни неща, имат житейски проблеми, НО ЗА ТЯХ НЕ ВИ ПУКА, НАЛИ? Затова, кротнете се малко и поне отсявайте житейските новини от напъните на тази или онази "звезда" да е все в оборот по медиите.

Това е поредното хвърлено парче пушечно месо в дир-а. Колко ли е мизата да се рекламираш в тази рубрика? Тя нали извади ново парче и сега ще ни промият мозъците с нея!

Супер си Лорче, само напред!

Ти таткото на Лорчето ли си? Май само ти единствен нямаш музикален слух, а пък си музикант!

Много си грозничка моето момиченце, ако не си татковото момиченце, никои и сопола няма да си хвърли на тебе

значи се е снимала гола в плейбой за без пари- айде бе. нали това я направи псевдо-звезда и и отвори пътя към песни с голотии и странни текстове и сюжет на клиповете.

орезлила, защото още тогава преди десетина години и висях боцките..то поне да ставаше за покзване Ако не си лансираше задницата и предницата толкова агресивно, щеше да е по-успешна.

Лорче-е-е, добре, че е баща ти стария роксоцвълк, да те пробутва на негов гръб, иначе, нито можеш да пееш , нито си се образовала, ставаш за продавачка в плод-зеленчука, ама не щеш, нали те тикат от дете, а то не става и не става. Вземи поотлабни, вземи си почисти челцето от тази лъскавина, поучи малко, ега стане нещо, а дано, ама надали!

да ги прави тез неща, че тя чукна 30 така и роди тези неща се правят на 18 късно е, лопна мандалото

че да има , но кой ще му го направи ? то и азис пробва , не става !

Аз също,въпросът е кой ще се прежали да му го направи?

ЕХ ЛОРЧЕ ЛОРЧЕ, ВЗЕМИ СЕ КРИЙ

Пак ли ти бе Лорче-е-е, изкара се света вода ненапита, само дето на концерти си по бельо, ама няма значение.....Кво те интересува Део, нали го заряза, да си прави каквото ще, ти ли ще му даваш акъл. То като изглеждаш като проститутка на сцената, какво очакваш да ти предложи някой, може би да те заведе в националната библиотека? Иди да учиш солфеж, пък тогава се пъни да пееш!

Не беше ли Део този, който заряза Лора?

Брей, тази с няколко приказки каза поне 100 лъжи. Че нея цяла София я знае, че като се надруса и напие си ляга с първия пред погледа и. А иначе е разбрала, че Део може да има дете, като си го роди като нея :)

В пияно и надрусано състояние не се брои, тя иска да каже, че имало и редки моменти, когато е трезвена и отказва.