Принц Уилям: Не мога да се наспя

Принц Уилям призна на среща с английския женски футболен тим "Тhe Lionesses", че грижите за децата му са изморителни.

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям: Не мога да се наспя | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за другото дете, но малкия Джордж е толкова сладък и чаровен! Предпочитам неговите снимки пред тези на всички други британци. Пожелавам им и другото да е като него, въпреки че не ги оставя да спи!

Гнусен,плешив и ненаспал се!

обади се на приятел

Горкият принц:(

Дето се вика 1 дете е малко, 2 са много...Питаш ли ме мен...Бе това е малко прах сега за хората, един вид вижте ме и аз съм като вас. Като нас си, ама не. Като вдигнеш тела и на крак са при тебе...А аз трябва да ставам да ходя на работа, да плащам данъци, че ти да си добре...Да са живи и здрави все пак де.

Точно до твоите жалки данъци не е опряло Британското семейство. Така, че по-спокойно, че вече сте много жалки с изказванията си, че издържате целия свят.

Техни кралски височества са сладурковци. Кейт е много готина. Да са живи и здрави! :)

Много си мазен, мога да напълня една бутилка олио!

Детето много прилича на баба си Диана. Да е живо здраво и счастливо.

а ти - на баба си Наташка! Желаю вам счастье!!

"Спи, детенце, спи, там където пеят, Песинички да пеят, лоши хора не умеят" "Д.В. Швейк" от Я. Хашек.

Малкия Джордж изглежда спокойно дете и по начина по който гушка майка си и баща си личи, че прекарват много време заедно. Може да се окаже, че кралското семейство се грижи повече за децата си, отколкото някои наши "елитни".

Те на работа не ходят, не са изнервени като нас, които трябва да търчим сутрин за работа, вечер за ясли и градини.

Те нашите "елити" не са се скъсали от работа, ама пак си имат прислужници за всичко , и пак не им остава време за децата. Не сравнявам кралското семейство с работещите хора, разчитащи само на двете си ръце за отглеждане на семейството. Макар че много от тях успяват успешно да се справят и да имат такава близост с децата си, въпреки трудния живот. Отнощенията в едно семейство не зависят от материалния му статус.

Еми като циганите сте на година и гадина, ей за туй няма да спиш я.

хора, защо се занимавате с глупости... да са живи и здрави кралските особи и вие също, айде мир и любов и се успокойте

От наркотиците ще да е

Прабабата (откъм Уилям) искала да помага, но не и стигала пенсията. От британското НОИ и давали равностойността на 150 лв. пенсия ... и сега дори мислели да увеличават възрастта за пенсиониране за всички ... Бабата само токът в двореца не можела да плати, а парното ... та се наложило да откачи радиаторите. Спряла дори водата, вместо да плаща на "Лондонска вода" (компания със чужди (български) собственици), бабата ходела всеки ден с една кофа и две дамаджани до Темза ...

Ааа...въобще да не се мота. Да го дава на прабабата да го гледа!

МЪКА,МЪКААААААА!А БАБА ЕЛИ ЗАЩО НЕ ПОМАГА,А?ПОВИКАЙ Я,УЙЛЯМЧО,А МОЖЕ И БАБА КАМИЛКА ДА ПОМОЛИШ ДА ВИ ПОМАГА!

Xаресвам го много, прекрасни са. дано нищо не раздели това чудесно семеùство!

харесвам ги, грешка.

що ако не се разделят света ли ще се разпадне. Може ли да има хора които да се радват че едни кръволоци съществуват?

Ххахаха, чета коментарите и се кефя. Хаха дирчеееее памперсите ви миришат вече. Па не ви ли умръзна или ГОСПОДАРИТЕ ВИ ПЛАЩАТ ДА НИ УБЛЪЧВАТЕ! Неможел да се наспи хаха праим се че сме обикновенни хора хаха.

ДЖОРДЖ УИЛЯМ СЕ ДВИЖИ, А ПРИНЦЕСА ШАРЛОТ СЕ НАСИРА.....МЪКА МЪКА....

олеле, милия, не можел да се наспи, бре, бре, и сигурно двамцата с кейтито ги гледате в гарсониера, нали...айде да не ни приспива с такива ;)

глупендер..човека казва че си гледа сам децата..

кейтиту де го в цялата схема? човеко си гледал сам децата, да сай в глупендера ;)

И ти повярва, че те си гледат децата сами !? Ходи се прегледай ram.

МИРИШАТ МУ КРАКАТА НА ТОЗ

Кога го разбра???

A, знаеш ли защо му миришат??;)

ДА ЖИВЕЙ КРАЛИЦАТА,ДА ЖИВЕЕ БРИТАНИЯ,ДА ЖИВЕЯТ И ПОДЪННИЦИТЕ.

Пише се да живЕЕ.....както и ПОДАНИК с А и с едно Н. Изобщо-да живее неграмотността! Как смятаме да просперираме като не можем ДОРИ да пишем ПРАВИЛНО!

я си глей работата, човека шъ си пише както си сака. А много важно че е сбъркал или щото просто не му се пише правилно. Че както каза Бойко вие сте прости и аз съм прост като вас.

Интересното е, че точно хора като теб се възмущават от хорската неграмотност. :-D Оправи си пунтуацията и си гледай в твоята купичка, преди да правиш забележки!

Я чакай....не си прос, а ПРОСТ с Т НАКРАЯ....майчице мила.....

Вие май сте оперирани от чувство за хумор.

а запек имаш ли

AAA

Татенце .. сладур!

Горкия! Да му имам проблема.

Повярвай, това наистина е най-хубавия проблем който можеш да си пожелаеш

Вярвам!

Да наеме една българска бавачка за жълти стотинки, та да се наспи горкият!

изморен, не спи , сменя памперси, помага в къпането, търчи по детските площадки със сина си, пазарува, ходи на работа .....и няма пари за бавачка.

Сигурно има пари за бавачка, но тя не спи с тях в спалнята. А там като зареве това нещо, наречено малко човече бебе, стой та гледай... Уйлям работи през деня, това е повече от сигурно, и предполагам, работи здраво - хем защото е като престолонаследник не може да лапа мухите по цял ден, хем защото трябва да си заслужи почестите. Вярно, знае, че каквото и да стане няма да бъде на улицата, но напрежението за него е огромно, както за всеки читав - отговорен мъж на неговата възраст. Та умората е същата и при него, като при простосмъртните :-)).

"бабичка", вие сте титан на мисълта. А УЙлям е гениално, кратко и ясно обощаваща нещата.

ти да не мислиш, че детето им спи с тях в една стая? и че живеят ва панелка-гарсониарка? Че си нямат детска стая за момиченцето?Бавачката е там денонощно.

Лелей готова си да издаваш кралския жълт вестник. Хахаха ама що говориш глупости бе. Я се ограмоти има си ред и правилник как ГОСПОДАРЧЕТАТА ДА СЕ ВЪЗПИТАВАТ. Обаче съм сигурен че ги възпитават че ти им си собственост хахха. бабабабабабабба