Диляна Попова заведе сина си във Виена

Манекенката за първи път разходи 8-месечния си син Борил извън България.

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова заведе сина си във Виена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои майки все още не осъзнават, че когато станат родители, приоритетите трябва да се сменят. Детето става на първо място - неговият режим да се спазва е много важно, на второ място разходките на майката. Едно 8-месечно бебе не може да разбере от тази разходка, мисля, че тя е по-скоро за майката.

Браво страхотна новина за малкото дете.Просто нямам думи да изразя радоста си.

Към коментиращите: Народе????

Ле-еле-е!!!

кой нормален ще си кръсти детето Борил Блатечки ?!

Много по-добре Борил, отколкото Сандокан, без коментар ...

Борил е хубаво име. Виж за Блатечки нищо не може да се направи, погрешна среща.

Абе това момиче защо си окепази така устата!? Не помня дали ме информираха, май не.

Вчера някакви дебили ни натрапиха оная суйфт за най-секси парче не Планетата ;)))) Не ви се получават нещата , коняци ! Диляна е в пъти по-яка от онова нещо ;;))) Със здраве : )

Прав си, аркадаш, от онази анемична котка и чеп за зеле не ставаше, камо ли сексапил... Диляна поне има естествена красота, по-ценна от която според мен няма.

абе бащата прави едно дете за 5 минути, а майката го гледа 25 години

Който разсъждава така умира сам пиян на улицата или вкъщи и няма кой да го разпознае даже...

Една вечер след 22:00 през май или юни 1985 г. бях понесъл на ръце 9-месечната си тогава дъщеря от квартал Свобода с автобуса, а от Лъвовия мост пеша, към НДК, за да й покажа каскадата от осветени фонтани. Когато вече бяхме на стотина метра от тях, обаче, видях как бликащите им струи започнаха дружно да се смаляват, а когато все пак стигнахме до най-близките, те вече бяха само 20-30 сантиметра високи и изчезваха. Не успях да й покажа фонтаните - по-нещастен не бях се чувствал никога до тогава. И сега, когато си спомня за този мал-шанс, изпитвам почти същата болка. А исках да й създам един врязан в паметта спомен - подобен имам и аз от почти същата възраст от едно ярко събитие и знаех, че подобни единични детски спомени са възможни. Затова разбирам и приемам желанието на Диляна Попова - имал съм го, преживявал съм го.

Ти добре ли си?? Спомен в 9-месечно бебе...

Да. И на двата въпроса. Някои неща, които не си преживявал, едва ли би разбрал. Но да ги отричаш, извинявай ...

lu4ka

И защо си вървял пеша? Защо не се качи на единицата или на седмицата?

Защото бях млад, защото ми беше безкрайно приятно да нося дъщеря си на ръце, защото вечерта беше топла и чудесна, улиците спокойни и населени с разхождащи се хора ... Върнах се с трамвая. Въпрос на настроение ...

А той дали е разбрал нещо от екскурзията и дали ще запази спомен от купона? Може би много по-полезни щяха да са няколко разходки по Витоша.

Голям праз!

Диляно, за едно малко бебе пътуването в самолет не е особено комфортно и здравословно.Но ти, за да си начесаш крастата, помъкна невръстния си син, че се и изфука, колко бил впечатлен от Виена.Коя е следващата дестинация?

Какво разбира един 8-месечен пикльо от Виена, зоологически градини и Пратер?Що за глупава позьорка е тази Диляна?

Боже, толкова е хубава, че как да не яаа ...

Колега, аз съм след теб на опашката, че и мен ме сърби та се не трае....

Много коментар, много нещо. Ами естествено, детето няма нищо да разбере и запомни от разходката из Виена, но явно Диляна е нямало на кого да го остави. Със сигурност не и е било лесно да се разхожда из Виена с 8-месечно бебе на ръце, но едва ли ще си го признае.

Аз пък на 8 месеца изведох моето дете от България. Много здравословно му се отрази.

Егати тъпнята, какво ще разбере бебе на 8 м. от зоологическата градина, а пък да помни-хич. Преди месеци плачеше, че Блатечки не давал пари, че едва ли не приятели и роднини я издържали, пък сега у Виена!

ква е тая овца и на кого му дреме за нея и сина й?!

въх,ма мерно ли??? въъъххх ма истина ли е????? Ма крайно време беше!!!! Много закъсня да го завидешшшш..... Горкото,то до сега не е виждало Виена.....Безхаберни родители,как го допуснахте това?????

Ние с жената и синът ни обиколихме половин Европа и никой нищо не написа за нас? Що за идиотщина?

А кой си ти , че да пишат за теб съпругата и детето ти ?????? Аман от комплексирани злобари

Баба ти!

Ми не си казал, не са писали за теб...следващия път ни информирай, моля те !

Kalin

Кво разбира и кво прави 8 месечно бебе в Пратера и зоо парка????

Еее, пак за тая Дилка.

Лайфа на тоя ДИР-ник е ебати дришнята .Но то май всичко в Бг е така...

Да е жив и здрав Борил и дано да види и оцени Виена, когато ще е на подходяща възраст. ...По-долу обаче има един коментар, който кърти мивки - на Веселина от всякъде - доживя Йоко Оно да бъде сравнявана с Мара отварачката и Николета Лозанова! Мисля, че не е дръзвала в мечтите си да бъде в една "класация" с подобни световноизвестни колоси!

По добре не пиши

абе я се хващайте да бачкате, идиоти, и си заведете децата до Париж, до Ню Йорк, до Марс, ако щете, стига плюхте по красивото момиче. За нея ще има новини, естествено, няма да има новини за леля Гица, че си опържила мекици.

е тая точно се е скъсала от бачкане

Ама е хубава, нали? Ние грозните ще се скъсваме.

Айде сега ми обяснете какво ще разбере едно 8 месечно бебе от екскурзия до Виена? Що за безсмислени новини! Явно че екскурзията е за самата Диляна - за шопинг или нещо друго, но сега се прави на интересна

Вие луди ли сте бе, що за новина - и ние си заведохме децата до Виена и до Залсбург и до Будапеща и си прекарахме супер - ама то всички що годе родители с някакви възможности си водят децата в чужбина. Голям праз ,че Диляна го завела до Виена.

!!! Залцбург !!!

Ок , де , грешна съм, айде сега всички напишете колко съм неграмотна и как първо да се науча да пиша и после да коментирам , хахаха, просто бързах - ЗАЛЦБУРГ, важното е че го посетихме и музея на Моцарт и моста с катинарите и градините в центъра и замъка до него и пихме едно кафе виенско в едно кафене в което за моя огромна почуда се пушеше на затворено и то в центъра - потресох се , ама австрийките си бяха навирили цигарите и си пиеха кафето и пет пари не даваха за европейските директиви против тютюнопушенето , много ми хареса града и духа който носи , колкото мога да го усетя за един ден!

Тази ексурзия ми намирисва на една конкретна петдневна по Великден тази година,на която ходих и аз.Пет страни за пет дни,и ако е имало една дама,която ви е притеснявала с теснотията на седлаките,значи съм била аз :)

Кефи ме ентусиазма ти! 5 страни за 5 дни определено не се изтрайва без ентусиазъм...Особено в тесни седалки :)))))

Със сигурност няма да има съзнателен спомен от това събитие!

ми да ти оставя тел. номер да ми се обадиш и заведеш.

Какво стана с Малта? Тръгна ли си?

Забелязали ли сте как все едни и същи жени "попадат винаги на неподходящи"? То веднъж, то два пъти... ама цял живот? Примери за добри мъже и добри бащи има колкото искате, не са рядкост. И това, че някак все на другите жени им се случва дали е чиста случайност?

Ами да не го е раждала тогава.

Разбирам, че силата не ти е в мисленето, но да ти обясня сега - такава мадама е за една вечер и нищо повече. Представи си, че някои познават Диляна и знаят що за стока е.

Личи ти, че си от третия свят!

Голям праЗ! И сега какво да правим - да се радваме, да се възхищаваме или да се чудим тая Диляна какво чака досега, да не го заведен детето във Виена

Каквото и да се пише Диляна е много красива и никога не съм я чула да клюкарства, злослови или да се излага някъде.За разлика от доста измислени кифли , тя е фина и некомплексирана!Дали ще е в светските клюки е работа на журналистите, не нейна.Явно те нямат други теми, но по-добре тя отколкото тъпите физиономии на политици и николетки...

Чак пък красива, явно е въпрос на вкус.

Да, хубаво момиче, но със селско излъчване... като жабче е.

Мисля, че в драмата на тази жена виждате своята собствена. Всеки си носи кръста, някои достойно и мълчаливо, други шумно и демонстративно. Сами преценете кой е по-неоправдан. Съдба има, но има и човешки решения. Затова ни е даден интелект. Когато създаваш дете с обвързан мъж трябва да имаш в предвид, че "съдбата" може да се намеси и той да се върне при другото си семейство. Това, че не си прави селфита с детето си, не го води невръстно по лунапаркове, не го прави избягал от отговорност. И обратно - да демонстрираш по всички медии къде ходиш и какво правиш не те прави по-добра майка.

прави го избягал от отговорност и още как - не може и агнето цяло и вълкът -сит!

Подобни статии имат две основни цели: 1. Елементарен ПР , за да не забравяме за "известните", вероятно платен. 2.Генериране на трафик, импресии и т.н , което е от полза за ДИР. Ето затова има такива булшитс по т.н. медии...

Аз пък съм водил сина си на следните места : Лондон,Ливърпул,Париж,Лион ,Марсилия,Монако,Барселона,Мадрид,Валенсия,Мюнхен,Щутгарт,Нюрнберг,Хамбург,Виена ,Залцбург,Инсбрук,Линц,Берн,Женева,Лихтенщайн,Осло,Берген,Трондхайм,Гюотеборг,Малмьо,Копенхаген,Рим,Неапол,Венеция,Флоренция , спестявам източноевропейските дестинации , както и нямам време да изброя ски-курортите в Австрия,Словения, Италия ,които са ни регулярна цел. Кой съм аз няма значение,но мисля ДИР.БГ сега разбирате колко незначителни изглеждат Диляна Попова и нейния син с информацията , която ни поднасяте за тях.

Като ти гледам мисленето - готова си за самотна майка.

тая тъпа ли е или да?

Блазе му не Борил. Аз видях Виена когато бях чак 400-месечно бебе.

А аз на Виената й видях само бензиностанциите и кръстовищата, докато се прибирах от Германия...Блазе ти и на теб, де ;-)

дипломат вика на дипломатите такива прости пуйки не им трябват

И аз мисля , като Вас -Изключително красива е има страхотно тяло и не на последно място -благ характер (познавам я от много години) Но това , което направи (да си усложнява живота и да разваля семейство) е много глупаво .

хахахахахахахахахаах Батко, толкова си тъпа, че направо не ми се вярва