Депардийо: Обичам Путин, обожавам украинците

Жерар Депардийо представи филма "Долината на любовта" и се изказа относно Владимир Путин и Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Депардийо: Обичам Путин, обожавам украинците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пияница!

+++

Месье Камамбер :-))

Тоя толкова е изтрещял, че чак ме е яд, че го харесвах като актьор. Ама явно простотията е всеобща човешка "ценност". СССР ли, тоя да беше видял СССР щеше да е надругия полюс. Ама алкохола не прощава на никой, дори на "известните".

в ролята си на активна или пасивна мъжка проститутка обича путин???

Пияница,който за пари ще се откаже и от майка си. Буди смях и съжаление...

Тъпия дебел аЛкохолик още не е разбрал, че вече няма СССР! Какво да очакваш от безродник, напуснал страната си за да избяга от данъци!

вашия прецедент.

Колко държави в света правят военни паради?

Северна Корея и Русия

Всички освен България и Ватикана.

Ааа! Не му харесва данъците във Франция, ама отива в фестивала в Кан. В Москва няма филмови фестивали, има военен парад. Иска само да обира каймака.

Има толкова много неща, които нямам претенцията да познавам, казва големият актьор. Той не е българин, не е всезнайко, не е евроатлантик и не си навира носа навсякъде; старомоден е, признава, че не е агресивен и не обича конфликтите. Вместо това прекрасно си върши работата!

Тегли му един като го обичаш!

изкарвал си е парите като жиголо за мъже отказа се от държавата си заради пари тоя е като от атака.... ай наздраве

Бил е не само жиголо, но и крадец, многократно осъждан, въобще завършен престъпник като повечето почитатели на диктатора Путин!

слагат ти минуси от яд и безсилие. По-прост народ от българския няма, да се кланяш на най-пропадналата нация в света.

По принцип ли е толкова посредствен или е алкохолна глуповатост!?

Човекът си върши добре работата.Журналистите обаче го питат за неща,които не му влизат в работата.

Що ми се струва ,че е искал да каже - обичам водката и украинките!

Стою

Обичам шефа, обожавам жена му. Пък дето си имат някакви дрязги - не ме засяга. Поне тя не ми се е оплакала. Горе-долу така му звучи изказването. На дърти години стана п.тьо.

"обожавам украинците" Свободни приказки, без смисъл. Украинците от източната част, нямат нищо общо с тези от западната част на Украйна. Говорят на различни езици, обичаите им са различни, и политиката им е различна. Та, кои от тях обожава, и защо ?

Той обича Нашите Украинци и Украинки. Отиди примерно в Ялта и ще разбереш защо е така.

Баси този може да го сбъркат с Каракачанов и двамата се отказват от корените си

всички обичат Путин ,определено се е събрал с хубава жена с тази на снимката ,само тиквата няма жена и още не се е чуло чуждедец да каже нещо за българското подобие на премиер

Така може да говори човек неориентиран и мошеник! Човек който не взема правилната страна и да отстоява позициите си!

На килограми се е докарал като Марлон Брандо.

путин е лош, той мисли да унищожи света,а обама е селския добряк, не е нападнал нито една срана ,е само 10-ина ама това не се брои и освен това не е и негър а добре изпечен циганин

троловете на батака и младежкотo бкп, спирка нямате!

Ако Русия беше по-добронамерена и привлекателна, не само българските дупедавци щяха да я възхваляват, но и всички останали. И може би тогава емигрантския поток нямаше да бъде към Западна Европа, а към Русия.

Важното е че е схванал същността на нещата и корена на злото: Г-н Путин, добре го познавам, много го обичам, често посещавам Съветския съюз ...." Точно това усещат и родните путлерасти, заради което са такива русофилистици

Каза защитника на еврогейските ценности и спина :D

Какъв критерий е Депардио за каквото и да е че ни обясняват неговата жизнена идеология и нагласи през месец? Политически пиар ли го изграе или направи зашеметяваща роля в някой филм? Този казал или онзи казал. Все пак всеки има с какво да мисли.

А ти кой си къде си ?Там стой си Клоун некой дупнишки сега тука даваш акъл...упс нямаш ама се опитваш да даваш ещо дето по природа ти е отнето ...сега си стой кротко пред компютъра ...Теб никой не те познава и няма и да научи за тебе ...взимай си комисионките са хлед и кафенци ...и стигда дрънка ....

забравих да добавя ... Него го питат ...могат да го попитат навсякъде и всички ... А теб кой те Пита? Клоун дупнишки ...сигурно у Дупнишкия цирк го питат , Забърса ли пода и т.н.

Нали Путин му е дал гражданство-намерил къде да отиде.... По това мога да съдя за продажната и лъжлива природа на този човек-пинокио-не напразно БОГ го е белязал с немоверно голям и дълъг нос,защото лъже!!!

И какво излъга?

Тоя е заприличал на Митю Пищова.

Депръдльо, какво стана, май не ти се живее вече в Русия и драпаш обратно за френско?

Ами опита, видя че е посткомунистически кенеф, отказа се. Те и българските русофилчета ще се отрусофилят, ако отидат в Русия и ги нафили Путя в онази смрад там. Но фантазиите на хората какво ли не правят?!

Браво! Заслужи си пробития долар от US посолството. Айде бегай да спиш сега, ногодяй!