Швеция спечели Евровизия, изпревари Русия

Русия дълго време бе начело във вота на държавите, участващи в Евровизия. Към края на преброяването на гласовете обаче Швеция излезе начело.

Обратно в новината

Коментари - Швеция спечели Евровизия, изпревари Русия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шведи- Английски племена хитро сменящи имената си с руски.

Братушки трябваше да пратите Борис Моисеев или Сергей Зверев - не да завиждате на западните гейове :)

Добре че Турция не участваше, иначе турците в Германия щяха да бият руснаците в Германия и евентуална турската песен щеше да вземе 12-те точки. Общо взето в западните държави гласуват емигрантите. Местните само гледат шоуто. Правилата при гласуване трябва да се променят, да се добави и някакво жури.

руснаците, само ако си направят собствен конкурс без участието на други държави - винаги ще печелят! И трите призови места ще бъдат техни!

ПИПО

Викаш друго си е жената-мъж, да ти запее.

отзад и по хубаво се целува с мъже . По ме кефи. И как кършеше снага на парада на 9-ти май. Абе голяма красваица е, спор няма!

толкова измъчени и бездарни творения само в евровизия може да видиш ... да манеш да ги прибиеш

не е ли по добре Швеция спечели евровизия,ама не тряяя и Русия да намесят,е швеция е изпреварила не само Русия но и всички останали,и какво прави Израел на евровизия

Какво търсят руснаци там. Те са диво и злобно азиатско племе и мястото им е в Азия

да има на кого да се смеееем!!! Ха-ха-ха! Руските патриоти защо пеят на английски? И то на 24 май!

Защото европейци разбират само англейски - нямат вероятно способности за други езици. апропо с уважение се гледа на човек,който може да говори на чужди езици. И защо софка Маринова също виеше чалга на английски , а не на цигански?

Друго си е български абитуриенти с тъпани и гъдулки да игпраят кючеци по всички улици на софия. Нали? Мноого сте европейци!

... и накрая винаги печелят шведите...

...И накрая печелят подобия на Вурст-" жената с брада"....

Значи ако искаш да пробиеш на Евровизия, трябва да плащаш на шведите- автор на музика, текст , сценично шоу, режисура...и т.н.

Наградата е за Франция и Дейвид Гета,а шведчето е жалък плагиат!

Скандинавската група ,групата на бившите СССР републики и бившите югославски републики опорочават нещата. Реално италианската песен беше най-силна. Шведската добра със съвременно шлагерно звучене , руската си беше класика за добро изпълнение. Германия даде 12 точки нас Русия, защото в Германия има десетки хиляди руснаци и работещи за руснаци германци, също ГДР факторът явно и той е активизиран. Общо взето Евровизия се превърна в едно геополитическо шоу, в което все пак добри песни печелят конкурса.

"Няколко западни водещи, сред които и германката Барбара Шьонебергер, споделиха откровената си изненада, че страната им дава 12 точки на Русия, недолюбвана след настъпването на кризата в Украйна" Ето това е реалността. Отдавна Евровизия престана да бъде конкурс на който певците се класират на база качество на песента и изпълнението. При това положение считам, че решението България да не участва беше правилно.

РУСНАЦИ Германия: 178 600 [10] Обаче например в Германия едва ли някой ще се юрне да гласува за някоя чужда песен. В Германия гласуват руснаците , за своята песен. В Черна гора , гласуват за Сърбия и прочие. Конкурса е добър, гласуването е опорочено. Трябват нови правила.

Голям срам срам братушки - отнесоха ви като куцо пиле домати.... Предния път беше Кончита сега тоя....

България къде се класира, че си толкова надменен в оценката?

Пародия

Ами да си гледала да разбереш руска хейтърко :)

Не ми харесват и двете песни. От доста време Евровизия не е излъчила нито един хит. Освен това конкурсът има силна политическа оцветка, която определя победителя, вотът не е според изпълнението, а според политиката. Не виждам смисъл от спора тук - и двете песни не са мелодични, запомнящи се и няма как да станат хит. Без значение кой от коя държава е.

Много добри шведи!!! Успех!

Абе тия азиатци къде са тръгнали по Евровизии? Догодина и оттам трябва да им резнат кранчето белите държави.

Хем си падам русофил по принцип, но дори и след многобройни опити да запомня нещо от Гагарина - "Million Voices" така и не се получи. Изпълнението на момчето от Израел ми хареса, също и песента на Албания.

Шведски измамници!Срам за АББА!

Победителчето от Швеция,даже да вземе милионните гласове на рускинчето,пак ще остане на светлинни години от АББА С тяхното Ватерлоу!Голям смешник!:-)

България е 1 както винаги! Браво на българите! Най-великият конкурс, най-великите песни, нашите са юнаци! Следващата Евровизия - в Швейцаристан!

Ще се задавите от злоба!!! Престанете...и като помисля, че това пишат деца, хваща ме страх... Загубено и озлобено поколение- нямате бъдеще, готови за шепа стотинки да продаде всичко свято!! Махнете се тролчета от тук! Оставете хората на мира!!!

Haters gonna hate както се вика.... русофилите дори още не могат да преглътнат че руската песен е на английски език..... и че предния път изгубиха от Кончита :)

ааа не не. Таз годишната руска песен била на шведски автори то и затова е максимално напред. Миналата година песента беше на Киркоров и беше доста надолу. То май ако некой се поразрови , може да излезе че всички песни победители са на шведски автори. Кво става тука бе? Домашен конкурс. Да си ходим на нашия балкански конкурс - Балканика и да не се занимаваме с глупости.

Bah_Maa_Mu

Както казах haters gonna hate....

Явно си и фен на кончитето.Цял живот да не излезне от леглото ти!

Мерси!

Напишете в тубата това Eurovision 2015: Sweden copied David Guetta's song? Какво излезе? Има доста наблюдателни хора. Май положението вече е доста скандално и си плаче за едно голямо разследване. Всъщност на такива конкурси правят ли им разследвания за измами?

Не не е в това измамата. Песните звучат еднакво , просто защото предполагам са творение на една и съща фабрика. Както и Heroes на Кончита и другите му нови тъпи песни. Кончита има три песни преди да спечели Евровизия и звучат по съвсем различен начин, като всяка от тях е уникално готина. Докато новите са пълен та/ак . Явно като е спечелил и го подхваща шведската матрица. Вие да не мислите, че некой автор като му дойде музата сяда и композира. Нищо подобно. Всичко е на конвейр . По тъпичките песни се разхвърлят на малките държавички, щото и тези са най-евтини. Това което е излязло по-така заминава на нашите приятели от по-богатите държави, щото те въртят и по-големи кинти , то билети, рекламни материали и т.н. Загрявате ли?

То всъщност няма никаква измама. Всичко е стройно измислено и подредено като за шоу бизнес. То затова и никой не се оплаква, а на тези, които не им изнася, , просто не участват. Италия в действителност наистина се върна преди 2-3 години на конкурса с много тъпа песен, която май завърши в първата десетка, да им направят вятър. Ама след вчера, може пак да и изгледат гърба. Ако не са се споразумяли предварително де. Всичко са само предположения и не е препоръка. :))))

ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО АВСТРИЯ КАТО ДОМАКИН ДА ПОЛУЧИ 0 ТОЧКИ! Разбирате ли? Разбирате ли , че тук стават големи шашми? Разбирам , че некои хора си отмъщават за Кончита, но доста преминаха границата. Направо се държат като самозабравили се и едва ли не това е частен конкурс на едно лоби тарикати. За в бъдеще държавите трябва да бойкотират Евровизия в този и вид и по-специално оценяването. Трябва да се премахне жури вотът и да се върне само телевотът. С това жури България е тотално обречена, никога да не мине на финал. Не може Италия да побеждава безапелационно в телевота , а някакви анонимни оценяващи да я сриват. Дали по нареждане или по други подбуди - един Бог знае. Абсолютно се обезсмисля участието на малките като нас. Отделен е въпросът, че щом чуете песен в която се набляга на оооо-аааа-уууу-ееее-ииии- със сигурност е излязла от фабриката на онези.

Евровизия е пълен майтап. А за подреждането нещата са ясни. Руснаците са мобилизирали спящите клетки из Европа и са излезли на първо място, но еврокончитите броят гласовете и са бутнали шведчето напред. Пълен майтап. Нещо като изборите за Парламент в България :)

Италианците бяха невероятни. Браво момчета!

Путлер се изложи. Троловете не си оправдаха заплатите. Позор.

Поздравявам ШВЕЦИЯ за победата в ЕВРОВИЗИЯ!!!

Руската песен е по добра. И те гласуват политически! Двуличие!

От музикални инвалиди и от тролове,акъл!Я си ходи в" демократичен "рашистън,изобщо не ни интересуват вашите простотии!Дрън,дрън по руската,тука не е руско!

Е щом ти казваш. Всъщност е абсолютна боза както и на шведите.

Шведа в припева си пее, че "танцува с демоните в ноща/ главата си". От империята на злото са казали, че това е много смислен текст и заслужава първо място, пък те самите ще завършат втори....

Империята на ЗЛОТО е САЩ .........а ти си болен мозък

Не е така превода!А мелодия и глас на щведа са супер!Достойно първо място!Стига с вашите глупости!Слушайте песента и се наслаждавайте!

Голям швед, Зелмерльов :Д

Умнико, "löw" е немска дума и означава лъв!!! Сигурно баща му е с немски корени!!!

Троловете развалят дира. Можеш да изкажеш мнение без да обиждаш, трольо

Тоази Рускиня освен за с.....за друго не става. Място и е в тоалетната

Не знам за нея, но ти определено за нищо не ставаш:-))))))

Сигурно най- добрите ти вспомени свързани с тоалетна!?!?

На 28 години е постигнала доста неща, а ти освен да бълваш омраза, какво друго правиш в живота си?

Този сайт става безинтересен , нагъчкани само тролове, не можеш да прочетеш хорското мнение, жалко! За конкурса мога да кажа с ръка на сърдце, че ми харесаха представителите на Италия и Русия! Честито на тях ! На шведа също!

Откакто онзи гнусен травестит, миналата година спечели "Евро визия", просто ми се повръща от тях. Тази година нямам никакъв интерес към този смешен конкурс. Но това, което виждам тук, е че този швед е гола вода както и песента му. Руската песен и тя не е нищо особено. По бива италианската но пак не бих гледала този гнусен сбирток "Евро-мърсотия"!

Това че нямаше много добри песни, това е нивото,а музиката и песните трябва да се поддържат,да не се гласува на регионално ниво,като се пренебрегва качеството.Щведа беше най добър!Много хубав глас,пееше с лекота ,без напрежение,хубава мелодия,,докато рускинята , хубава външност ,но нито глас,нито мелодия,някакво грачене изнервящо,и къде италианците бяха по добри,но както и да е,вмъкнали са я по някакъв начин!Ако песента не е изключителна,влизат посредствените!

Абе тролчета, вашите шефове подписаха декларация ,че вече няма да ви плащат за да плюете по други политически интереси. Явно сте се прецакали и продължавате да драскате повръщня. Вземете и се преориентирайте и си намерете нормална работа

Ватенките масово са гласували за руската песен , но се оказало че безаналоговите им Йота-фони , нямали функция зя изпращане на смс

А "бай ганъовците" си умират от злоба .Глупак

Не си човек, пропит си от злоба и омраза!Убеден съм , че живееш гадно и в смрад в някоя панелка!

Другарю , как смееш да омаловажаваш това велико творение на комунизма - панелката ? Не съм против руския народ , но хората които в момента са начело на Русия използват всякакви подлости и мръсотии , дори и в областта на изкуството...А този конкурс, по принцип е за музикални инвалиди...

Това руския трол като му подхвърлят някакъв дребен хонорар ,почва да се мисли за" милионер",а реално е обикновена подлога и такава ще си остане в очите на даващите! Щом граченето на рускинята може да се хвали,което дори и музикалния инвалид го вижда,какво да си говорим за обективност!

Само че се оказва, че шведа е изплагиатствал песента , така че ако не е нагласено всичко, както до сега , ще трябва да върне статуетката.

Ох, аман от тролове! Поне се махнете от тук! Стига сте политизирали всичко! Честито на победителите, а на други пожелавам до година да се представят добре! Успех!

Това е Евро-визия , не Азиат-визия. Какво прави Русия сред участниците?

Това,че не си учил география,както и да е, но имаш интернет. Възползвай се.

Москали, няма какво да се чудите що една или друга държава не дала точки на рассията. Ами никой не даде точки и на Австрия и Германия (и двете държави завършиха с нула точки). Не спечелихте, това е положението.

Каква тая мания да се оплюва всичко? Гледах 1 и 2 полуфинал , също и финала. Според мен всичко точно. На мен ми харесаха Италия и Русия, за шведа - не знам. Рускинята много добре се справи, италианското трио също!!Полина Гагарина явно беше харесана и от публиката. Прочетох в медиите класацията на зрителски вот, че Швеция дават 3 място, Русия 2 място , зрителите най - много харесали Италия ! Според мен всичко правилно! Стига сте плюли по рускинята - тя се представи на ниво!!!!

Му-ха-ха , Путин е издал заповед ватенките масово да гласуват под строй. Естествено те са били прекалено пияни за да го направят...

Не може да се гласува за сънародник от собствената държава. Неграмотник.

Италианците за мене бяха най-добри като изпълнение и мелодичност на песента!

Гласувам за руската песен и за това хората да не си позволяват скапана селяния.

Блядовете ще умрат от яд, че някой друг спечели, а не те. Ами така е - тая година политическият вот не спечели. Вотът на бившите сесесерски републики не успя да помогне на Русия, и Европа гласува за песен. Знам, че ви е яд, но това е положението. Пийте един смаогон и легайте, утре ще ви е минало.

Цяла Европа гласува за Полина и затова е на 2 място. Виж ако беше на 25 място тогава можеше да се кефиш до откат.

Коя е тая цяла Европа? Бившите реСпублики на сесесерилника хаха А и тая руска частушка изобщо не заслужаваше да е на финала.

То е хубаво , но горе имаш малка грешка - Мухата!.....