Коя двойка от ”Женени от пръв поглед” се раздели

Развръзката от социалния експеримент на „Нова” е положителна за две от трите двойки, избрани да участват в него.

Обратно в новината

Коментари - Коя двойка от ”Женени от пръв поглед” се раздели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на серията, казаха че ще има неочакван обрат... май Георги и Гергана са направили бебето... и някои от другите двойки са се разделили...

На мен тази идея ми допадна - първо се женим, после се опознаваме. Аз като постъпих обратно - първо се опознавахме, после се оженихме - то какво излезе? Това, което уж си опознал няма нищо общо с действителността.

Този Георги съсипа Герито.Свястно,интелегентно момиче.Тоѝ си е луд и самонадеян.Нека си стои сам.Я да го бяха дали на Антония.Щеше да види тогава.Ха ха.

И Гери цял живот ще търси принца. Демек и тя ще остане стара мома.

Нама как да си остане стара мома - най-малкото вече два пъти се е женила. :) Пък и по-добре без мъж, отколкото с мрънкало като Георги.

Много свяснта и интелигентна за "професионалистка", наистина ... С Гошката завалийката нещо се изгавриха продуцентите, но "джентълмен" като него го заслужава каточели.

Да се създаде инициативен комитет за спасение на Насето. Хайде бе жени не ви ли харесват добрите момчета? :)

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.

Добро момче? Човекът не е съвсем наред и има нужда някой да се грижи за него и в лицето на Тонката, тъкмо си намери майка орлица. Тези двамата си фитват перфектно, уникално, нямам думи просто!

Мен ме е яд за Насето,готин пич,тоя слон ще му стъжни живота ,да се маха докато е време.

Още от началото, когато представяха участниците, се видя, че и Георги и Гергана са остри камъни и няма как да се спогодят, освен това господина е с доста високо его, не че има покритие, а госпожицата и тя не остава по-назад. Ясно беше, че няма да се спогодят.

Добре де, защо ми триете коментара, че тази е от ромски произход. Между другото видях я веднъж на улицата, в тяло иди дойди, но като и видиш сурата...

сънуваш кошмари

Някой да каже очевидното!

Добре и че свърши тази идилия. Отначало беше интересно полсе затъпя. И тези мякащи индивиди където ги показват не е истина.

Аз гледах основно заради Насето, този изключителен глупак и глъм. Натресе се хубаво на дебелия бобър Тониту. Сега и бебета ще правят. Уникалнууууууу

аххаха УНИКАЛНУ наистина, нямам думи. Невероятно, благодаря на Господ!... Край на репертоара на Насето :)

Тази несъмнено най-интелигентна двойка си проигра шанса да създаде семейство. Гергана, поради страха да не изглежда глупаво, ако покаже емоция пред камера, а Георги от страх да не се изложи като мъж, ако прекалено бързо се отдаде на жена. Подходиха с търсене на различия, а не на прилики и точно поради интелигентността им, реалити формата им изигра лоша шега. Камерите не предполагат многословие и емоция у културния и умен човек и те просто не се опознаха. Гергана поне си призна, че времето е малко, но Георги писа, бриса, пита и разпитва и ...остана сам, отново. Залагам, че това не е краят при тази двойка.

Както е тръгнало на социални експерименти в най-скоро време очаквам "Нае.............ни от пръв поглед".Тъй де, тема благодатна за коментари, анализи(вкл. и на специалисти). Боже, как пък един път не се сетиха да направят предаване или шоу, от типа на "Минута е много".А всеки път една и съща боза, гарнирана с ново име.

това копират, това излъчват

Въпроса е защо точно това копират?.Ако трябва да сме честни пред себе си, наличието на такива предавания всуе телевизии, доказва само едно - идиотизацията и оглупяването на българската нация тече с пълна сила и като гледам намира благодатна почва.

вечно да изхвърля буклука, да тупа килими, да ходи на пазар, да пази чисто и да казва, Да и Добре. Просто такъв характер е. И така ще му е спокойно. А женка му рано или късно ще тръгне, а жена и свлачище тръгнат ли - няма спиране.

Точно тази Антония трудно ще тръгне, иначе за другото ки прав - тръгне ли жена спиране НЯМА!!!

Що да не тръгне? Човекът е добър, добър, ма кретен, ще й дотегне на жената, ще й се прииска нещо по-така вменяемо, ще й омръзне да му бъде майка и да го учи на елементарни дейности. Логично е, пък и видяхме, че е "лесна".

За всичко, според мен си прав, единствено за това, че жена му ще хойка мисля, че грешиш. Тя като е била свободна не е намерила с кой та сега ли? А той си е такъв какъвто го описваш. Кротушко, добродушко...

Ами то за семеен мъж това се иска, оня много знаещия с големите претенции си остана сам, в край на крайщата хората там са отишли да се постараят да създадат връзка, специалистите са им подбрали възможно най-добрия избор, а Тони както е дебела , така може и да отслабне, виждах нейни снимки от миналото слаба, тя е млада и е въпрос на воля и желание, като гледах колко напористо и с желание искаше връзка, мъж, семейство и обич , си го постигна момичето да е живо и здраво, по същия начин ще отслабне ако поиска и деца и т.н. в край на крайщата фактите са че те не са сами , постигнали са това което си искат и са щастливи - поне така ми изглеждаха, да им даде Господ щастие и обич, тия дето много философстват и имат супер мега претенции и очаквания - резултата е пак на лице.

Както казваше един познат "Целият зор е за една шепа вълна"...

Що да е дебела? Колко да е дебела? Бионсе и Кардашианката и Никито Минаж без да са пристегнати в корсажи да не са нещо по-слаби, хем сексимволи ги броят! Здрава, зафатна, хитра мома, създадена да ражда деца, малко леконравна, ама карай!

Ако ние не се стреми към собственото си съвършенство, не е редно да изискваме от партньора си да бъде съвършен. Не се досещаме , че трябва преди всичко да раблотим по собствения си характер. Само себе си можем да променяме. Нямаме право, а и не е по силите ни да променяме партньорите си.

Жал ми е за Насето. Направо го прегазиха... Баси властната жена. Направо да си събира багажа и да се чупи овреме. Майната му на приказките, предаванията любОFFта и т.н.

Наско винаги ще търси такава жена като Антония до себе си. Заради липсата на внимание и любов от ранното му детство. В такава ситуация го е поставил живота. Важното е той сега да е щастлив. Важното е двамата с Антония да са така щастливи. Критици винаги ще има. И тяхната не е лесна :)))

Гергана - мазохистка от пръв поглед. Трудно спасяема. Георги - по-разумен излезе, отдалечи се от мазохизма. Поне видяха, че има на света помощ от психолози. Само те бяха при Бостанджиев. Тежък случай и двамата. Дано има файда за тях.

Бостанджиев се изложи, не им помагаше, само наблюдаваше. Най-много харесах отчето. Жалко, че не са всички като него.

На мен пък Миленчето по-така някак си ми хареса... ;)

Да Ви кажа право, той само да наблюдаваше и да изслушваше, за да се изясняват сами, пак добре. Ама Бостанджиев, когато Гергана стана и си излезе, направо я атакуваше. Това не е съвсем професионално, а малко отива като на мъжка комплексарщина. Мъж съм, ама някакви комплексари като започнат да атакуват преднамерено жената, да не говорим за психолог..., това вече е недопустимо. Иначе, не че не са си лика прилика двамцата....

Ало дира, няма ли да пуснете да одумаме розите на абитуриентките. Това предаване никой не го е гледал и нямаме мнение по въпроса. А ми е скучно нещо...

обрата е -трите двойки се разделиха.експеримента излезе неуспешен

Експериментът нито е успешен нито е неуспешен.Експериментът просто е забавен. Изводите за това правилно ли си постъпвал в живота или си вървял срещу себе си идват мноооого късно.Толкова късно,че като се огледаш около себе си се оказва,че си сам, грозен и болен. И чак тогава си спомняш ,че си бил млад,здрав и красив. Да не си помислите,че го казвам от личен опит? Казвам го от лични наблюдения!

Няма нужда от уточнения. Разбрахме, че си сам, грозен и болен.

Чукай на дърво, че и семеен да си няма гаранция, че в даден момент няма да останеш сам и болен. Има такива неблагодарни деца, които захвърлят старите си и вече ненужни родители в домове или ги оставят да живеят сами и не се сещат дори да им се обадят. Като почине партньора пак умираш сам като куче. Но то и с родителството е така, чак като порасне детето разбираш дали си бил добър родител и как си го възпитал. В крайна сметка не всеки човек става за семейство и за родител. Но т.к. обществото налага този модел като успешен, хората го следват. Прието е, че един човек е успешен, ако е образован, работи и е създал семейство. А колко хора не стават за родители или колко се мъчат с неподходящ партньор. Защото обществото не го интересува щастлив ли си или не, важното е да си изпълнил плана за задомяване и репродуциране. Пък ти дали си щастлив и живееш добре никой не го интересува.

В анонса за финалния епизод се спомена за неочакван обрат. Май тези двамата са правили секс, и май им е харесало. Така че, не бързайте да ги разделяте.

И трите двойки бяха "грамофон свири, майка плаче". И всички до един изключително елементарни, да не кажа откровено прости. Наско и оная дебелата първо - ами тя така се вкопчи в него, като удавник за сламка. А той един мекушав и безхарактерен, хич не ги виждам в бъдеще, като еуфорията на дебаланата мине. Втората двойка - оня автобояджията и перничанката май бяха. Изключително неприятен индивид - някак си все отгоре и с превъзходство се държеше, ехиден глупак със зле прикрито самочувствие за нещо, което всъщност не е. Абе "голямотодобрутро" с една приказка, ама само той си знае. Перничанката пък честно казано откровено си простееше. Георги и Гергана ми бяха най-интересни: ромка с претенции и нихилист. По-надолу един правилно спомена, че той просто още като я видя и не я хареса и всичко по-нататък беше план как да я разкара с гадно поведение и дистанцирано държание. И тя май го усети това нещо и затова и беше толкова криво и беше нервна през цялото време. Толкова за участниците, а иначе самото си предаване си го гледах с кеф, докато си пиех бирата :)))

Най -после едно компетентно и смислено мнение. БРАВО!!!

Точно Атанас и Антония ще оцелеят като съпружеска двойка,въпреки,че не му завиждам на Наско с тази властна и нахакана,да не казвам другата дума,жена.Но от друга страна това изстрадало от към липса на майчина ласка момче, може и да му хареса опекунството.Дано са щастливи,дано.Всички!

До някъде си прав, но от писанието ти си личи, че твоят профил е твърде подобен! Ако не е - опиши се как се виждаш през твоите очи, да те видим и ние де...

Стефан и Светлана .. Антония и Атанас... Георги и Гергана... Те по първа буква ли ги избират в това предаване или...? Не съм го гледала и за това питам :) Като оставим настрана абсурдността от това да се жениш за напълно непознат...

Георги и Гергана ще си останат стар ерген и стара мома... Прекалено изявени, самодостатъчни индивидуалисти

Я пак си помисли за Гергана!

:) Не ми се мисли за нея! :)

След това предаване едва ли някой умен мъж ще тича след Герито.

Жалко за Георги, но просто човека не можа да излезе от виртуалното си пространство, жалко, болест на повечето програмисти, човека въпреки всичко не е програма. То жената (не приятелката, не любовницата) винаги е извор на шоу и хай-хубавото е, че е непредвидима. Цял живот ще съжалява. Разбрал беше най-важното - не е "петролотърсачка (златотърсачка), само това беше достатъчно. А Георги ...от храст на храст и накрая на фаса на горския. Момичето си беше перфектно, с всичките женски амбиции - Жена с власт, ръководител, леле мале, но все пак ще съжалява..... другите двойки бледа работа, нищо чувствено и .....

Тоз пък! Какво е общото между САП-админ и програмист? Че чак и заключения какви били програмистите...пффф

Добре, де, хайде обясни разликата, защото много хора не знаят?

Ами на толкова тимбилдинги е бил, че чак и "дъска" направи, още малко и "код" щеше да напише. А за еазликите между програмисти и другите програмисти, ами едните са "интелигентни машинописки", а другите са малко по-умни, а следващото ниво - шапка им свалям, дано си ме разбрал

Герганка е комплексарка и много мнителна. Под всичко това се крие човек, който иска любов, но се страхува. Тя просто не показа себе си и си мисли, че нападението е добра защита.

Един път не съм гледала тази боза! Един-едничък път НЕ си го пуснах нито на телевизора, нито на компютъра, не съм загубила и една милисекунда в гледане на тази глупост!Ххихихихихихихихи)))))))))

Но загуби 30сек, за да напишеш това. Прее*а се!

Разсмя ме от сърце :)

Па как такива, дето не гледат предаването, разбират, че е боза - ай ще се правим, че ви вярваме, че не гледате! А що коментирате като не гледате... Отстъпвате от културтрегерството си! Хахаха... Смешници!

то да гледаш нещо и да не ти хареса... какво му е лошото... на всеки се е случвало но да НЕ гледаш нещо и да го коментираш?!?!? това си е диагноза

Откъде знаеш,че е глупост ма мършичке,нали не си гледала и една секунда?

Тони, тони, онова писмо в което ми искаш 10лв. назаем не съм го получил.

Тези двамата са изключително неприятни -Той грозник с претенции Тя ромка с отблъскваща външност и неприятно (нечистоплътно) излъчване . И все пак смятам , че експеримента е интересен и заслужава внимание .

така и не разбрах Гери от къде е?имала брак преди?има ли деца?защо се е развела?....хиляди въпроси.много оплювате георги-но причината явно се крие в тези въпроси и отговори.нещо не ни казват всичката истина. Светлето си събрала багажа и се прибрала в Перник.??

Стефан не обича цветя, лигави истории и т.н. така, че ако Светлето си е тръгнала ще бъде за това. Жените обичат с ушите!!!

Само не разбрах откъде е Герито- Карлово или Пловдив?

Това беше интересен експеримент, защото всичко беше нестандартно, първо сватбата и после опознаването. Специалистите, които взеха участие в него, също дадоха много ценни съвети. Дано двете двойки останат заедно и за в бъдеще, а при Гергана и Георги беше ясно почти от началото, че нещата между тях няма да се получат, защото и двамата са с високо мнение за себе си.

Абе тоя дървения ръб и една циганка.

Хората са заедно, когато има какво да си кажат. Когато могат да споделят с другия своите мисли, чувства, очаквания без да се страхуват, че могат да получат неразбиране, обвинение или насмешка. Предишните несполучливи връзки са добър урок. След тях човек е наясно какво иска от една връзка и кои са компромисите със себе си, които не би допуснал. За да бъде успешен един брак трябва много позитивизъм, да отвориш очите си за хубавите неща в партньора и да искаш да бъдеш щастлив с него. Според мен да се радваш на малките неща е ключът към щастието. То е една усмивка, прегръдка, целувка, ласка - на пръв поглед дребните и елементарни радости, които обаче те правят много щастлив. Те са много важни, защото поддържат огъня и помагат да се съхрани любовта през годините.

Георги е такъв темерут, толкова дърт и претенциозен, щом досега не е намерил жената, надали ще я намери занапред.Свикнал е да живее сам, да капризничи като малко момиченце, да изисква без да дава, абе мъж психически насилник, който лесно може да се превърне във физически...

И аз съм на мнение, че няма да се ожени... щом до сега не го е направил - ще остане стар ерген. Той вече е свикнал да живее сам. Жалко за Гери...може и да не е съвсем българка, но и тя има право на семейство и деца, точно колкото всички останали. И забележете, ако беше ромка, до момента щеше да е навървила 4-5 деца, да е или с основно или в най-добрият случай със средно образование и да работи като чистачка някъде...

Омръзнало ми е в link да коментират хора, които да оплюват всичко и да им е виновен някого. По-добре се виште вие самите какви сте прости и тогава оплювайте другите!

"ВиШТе"? Сериозно?

Аз също смятам, че това е от малкото предавания, от които всеки може да научи нещо, което да му бъде полезно в личен план. Нима не сте разбрали, че всички несгоди ни идват от слабата ни култура на общуване?!? Всеки трябва да се самоусъвършенства ежедневно, да мисли позитивно, да си отвори душата и да не бъде дребнав...., едва тогава може да се почувства и щастлив! Успех!

В днешно време хората стават все по-самотни. Независимо от всевъзможните начини за комуникация. Това е причината за създаването на това предаване. Социологическо проучване показва, че 21 век ще бъде века на самотните хора. Всеки гледа най-вече да работи, за да оцелява и социалните контакти се свеждат до минимум. Така че в един момент наистина се оказва много трудно да откриеш свестен партньор. Има много необвързани хора, има разведени, има и самотни, независимо, че физически не са сами. Така че е вярно, това което сте написали "Нима не сте разбрали, че всички несгоди ни идват от слабата ни култура на общуване?!? " Хората вече загубиха социалните си умения заради модерните технологии. Прави ми впечатление как младите хора са седнали на заведение и вместо да си общуват и да се забавляват, всеки е забил глава в телефона си. Като че ли няма какво да си кажат, важи и за двойките, и за приятелските компании. Този "напредък" не води до нищо добро. Не може един телефон да е по-важен, интересен и ценен човека до теб.

Всяко поколение върви по собствен път и новости неприемливи да предходното. Липсата и невъзможността за общуване са съвкупност от много пропуснати уроци и възможности на живота. Всеки САМ решава как да живее: дали да се самосъжалява и обвинява другите за всичко или да подобри битието си, комуникацията си и целият си живот! Аз лично съм от вторите и всеки ден се уча на нещо ново, защото го искам!!!

Тази гергана и гледах некви картинки по интернет. Не е жена за семейство това, разпортеина си пада

Грозденцето е високо и много киселко....... :)

Не знам за пишещите тук,какво би им било интересно.Предаването беше много хубаво.С тези консултаций от специалисти беше много полезно.Гледахме го със сина и снахата и анализирахме.Впечатли ме анализа-"вероятността да се срещнат двама души е много голяма, но трудното идва после в хода на връзката.Усилията които трябва да се полагат са тогава"

И аз го следях най-вече заради специалистите. Много ми бяха интересни анализите им. Доста полезни съвети дадоха, които могат да помогнат и на необвързаните и на обвързаните. То всички тук, които са семейни, мислят че са големите разбирачи и всичко им е наред. А необвързаните нещо им има, не са стока - щом не са семейни. Тесногръдо мислене и предразсъдъци. Няма по-сложно нещо от човешките взаимоотношения. Ако не беше така и ако всички бяха толкова наясно, нямаше да има толкова разводи. Бракът е всекидневна работа, всеки ден се полагат грижи за любовта. Приемеш ли човека до теб за даденост, с този брак е свършено.

Извинявам се за проявената неграмотност - "консултациЙ" се пише "консултациИ". Като цяло, не е невъзможна употребата на "консултациЙ", но това би било уместно като име на човек. Някой братовчед на Конфуций например :) Просто бях забравила, че в българския език няма дума в множествено число, която да завършва с Й! :)

ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО КОЙ КАК ПИШЕ ВИЖТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО .....ВСИЧКИ СМЕ МНОГО УМНИ И ГРАМОТНИ ТУК НЕ Е САЙТ ЗА ПРОВЕРКА НА НАПИСАНОТО А ЗА МНЕНИЯ !

Тая Гергана голяма сухарка и фръцла бе. Няма никаква емоция в нея. Ако си мисли, че е принцеса - НЕ Е! На Гошето му се разката играта с тая жена. Вечно мрънкаща и недоволна пък с големи претенции за можене и знаене. Такива жени могат скапят всеки мъж!!!

Тази жена не може да скапе Гошето, той просто си беше скапан отначало.

И какво го е скапала, тоя бухал Героги ве... ХУбава жена, хубаво тяло симаптична, ида и му се слага, а той се прави на разглезено детенце и се филмира. Според мен този човек е загубена кауза и винаги ще си намира причини да се филмира, да вкарава напрежение и го играе разсърден, във всяка негова връзка! Просто това е неговият начин да контролира нещата, понеже не е достаъчно мъж, да тропне с ръка по масата.

Следващото риалити ще е онождане от бик.

Пък Насето как се натpесе

Дааа, за Наско трябва да ни е много жал.Тая червенобуза селянка му седна на врата, набута го да живее с три жени и две деца,за да ги издържа и обслужва и много го командори.Много лош късмет има момчето,много.

G-конмплекс е принципен, праволинеен, фанатично преследващ дадена отправна точка. За камикадзе става, но за съвместно съжителство не. Може да го съжали човек, защото зад този характер стоят причини. Трудно се променя който и да е на неговата възраст и дано участието му го провокира да помисли върху пожедението си и отношението към околните. Проблема не му е, че не харесва момичето (въпрос на възприятие), проблема му е върху избора на поведение за да и го покаже. Проблем е приоритетите които си поставя. Дори да е режисирано, би могъл да се усети в каква нелепа ситуация попада избирайки да спази задължението да продължи участието по такъв начин в предаването. Сгрешил, ок. Кой е безгрешен? Размислил, добре. Но ако си мъж с претенции и достойнство, казваш съжалявам но нямя да се получи между нас и точка, ако пък не си сигурен и искаш да опиташ, изчакваш докато се убедиш. Но влизайки в ролята на всезнайко, на лицемер, на недоразбран или пък на криворазбрана лоялност към екипа на предаването, само доказва какъв си... (всеки може да прецени). Добре би било преди да търсиш половинката си да се опознаш.

Напълно изчерпателен коментар! Камикадзе- по- точно не може и да бъде казано. Да добавя- подобни хора е по- добре да не се възпроизвеждат.

Много се радвам ,че Гергана се отърва от този дървен философ.Той си е роден натоварен и обременен ,изморен ,скучен ,такова дърво ,пълна скука с него да не говорим за хората около него той колко ги натоварва с неговият анализ ,съмнение песимизъм .-Ужасен енергиен вампир.Бягай Гери надалече .Ако е такава любовта постоянно да се уточняваш за щяло и нещяло.Георги ще си остане сам никой не е в състояние да го изтърпи .

Щото па тая Гергана си беше една гУема Кифла с главно "К"!!!

Мани я тая прегоряла кифла вярно :)

Веднъж го гледах и тоя Георги мрънкаше като пу*ка през цялото време. Сега не знам това момиче какъв е филма, ама ако бях на нея щях да му коввна една. Мъже с дупка между краката!

надутички .... с бая его......джордж брули и бегай

Тия нито ги гледах, нито ме вълнуват. НО се чудя как се променят нравите. Днес всичко е за продан, приема се за нормално да си изливаш душата пред непознати в поредното тъпо риалити, и да се обясняваш за неща които никой не го интересува. Е, и тия изкараха по една екскурзия, надрънкаха се на глупости, и вечеряха два/три пъти на маса с бяла покривка и правилно наредени прибори - не е малко. Какъв ли живот ги чака се питам, ако при всеки бъдещ проблем хукнат по медии или из махалата да се обясняват на всички???

Кич и простотия на кило ...

като за човек, който не ги е гледал добре си запознат, кой как и защо го е направил. Още по-малко въобще как пък я прочете тая статия. Аз също не съм кой знае, какъв фен ама пък чак да се правя на ощипана госпожица аиде няма нужда. Кажи си гледах ги отвреме на време, това и това не ми хареса онова ми хареса и така. Никой няма да те застреля.

Напълно съм съгласна!

Гергана няма излъчване, няма емоция. Една маска през цялото време.Радвам се, че това предаване свърши най-накрая.

Айде да се напънеш и да измислиш своя мисъл, а ? Не повтаряй като папагал думите на другите.

Всеки е свободен да мисли и пише каквото си иска и както си иска, ок?

Доста нагла ми се струва Гергана. Винаги друг е виновен. Георги, брат, почерпи и забрави!

...и хитра!

И какво и беше хитрото?

Е, какво да почери! Страшен пу*ьо!

Мила лельо, пише се "интелигентен", знаем го това. Но понякога е важно да хванеш иронията, а не да си сноб и да търсиш грешката. Човека просто усмива ситуацията.

Да се поправя- осмива.

с риск да заснобея - Осмива... :)))))))))

Човекът по-долу е ироничен, ама твоето Усмива вместо Осмива си е 100 % правописна грешка.

Дам, подлъгах се от усмивка. Препрочетох си поста и се поправих. И?

Мило момиче или момче, Ентелегентен се пише с И , и идва от ИНТЕЛЕКТ.Що се отнася до раздялата им,по-добре по-рано отколкото след като имат деца.

Уважаема г-жо/ г-не, ако бяхте вникнали по- дълбоко в текста, щяхте да разберете, че "Ентелегентен" е написано по този начин напълно умишлено, за да подчертае още повече нищожната същност на по-горе упоменатата личност.