Ненчо заведе любимата си на парти след победата

Артистите от "Като две капки вода" отпразнуваха финала на предаването с весело парти.

Обратно в новината

Коментари - Ненчо заведе любимата си на парти след победата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и още една истина ще Ненчо Балабанов е харесван от женската аудитория и това не отърва на злобните и завистливи мъже в България.Пожелавам на Ненчо още много успехи един съвет да върви само напред и нагоре да не обръща внимание на злобни хора.В България на някой хора трудно може да им се угоди.Ние феновете на Ненчо го обичаме и винаги ще има нашата подкрепа

Ненчо скоро така ще се самозабрави, че ще стане най-важния и надут.

Ненчо е много талантлив човек. Йоана е симпатично момиче и щом се харесват нека се и обичат:-)

на финала филип бе по-добар и колата бе за него. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Уж предаването е боза, уж половината не го гледат, а другата половина не го харесват, но под тези новини десетки и стотици коментари, а под новини за бъдещи оперни представления или за ученици на Херберт фон Караян - нито един коментар! Е много се кефя! Чесно! Хентелегентите, които хентелегенти само в теми за Венета Райкова и Николета Лозанова направо къртят мивки!!!

А ти защо си тук и коментираш?

Защото винаги съм си казвал мнението по темата, без да се правя, че не съм гледал определени предавания, които уж са боза... Защото винаги съм стоял зад мненията си и никога не съм се правел, че не знам за какво пиша, защото съм велик културтрегер и случайно съм попаднал тук. Защото хора, които имат претенции, че определени предавания са пошли и не ги гледат, би трябвало да ходят по опери и балети, обаче когато пуснат тук подобни теми - по нищо не личи, че има и такива ЕнтЕлЕгенти. Нещо друго да поясня, защото е много сложно да се разбере?!?!?!

Следях редовно изявите на Бон Бон преди години и от тогава помня Йоана и Поли. Йоана си остана същата сладурка, но какво, за Бога, е направила със себе си Поли?

Ми кВо, розов папагал. Хааа-хаа! А иначе я харесвам, де.

Кефи ме тоя пич ! Гледах само финала , и Фицата беше як . И двамата са супер добри :) Щастлив съм , че не спечели онова василка ли беше .... На кой му пука : ) Със здраве : )

че някой не бил спечелил, който и да е той....това да ти прави личното щастие...айде пОсмали леко

И Василка е пич,ама ти не го познаваш.Затова недей да се изказваш неподготвен.

Само у нас злобата и плюенето срещу един човек са мерило за таланта и успеха му-колкото повече,толкова повече.Друго си е да си прост,ограничен,бездарен,да не говориш и пишеш правилно на майчиния си език,да се къпеш само в неделя,да мрънкаш непрекъснато и за всичко и каквото и да ти се случи,да са виновни политиците,комшиите,времето,но не и ти.

Живи и здрави и много успехи на всички учасници във формата. Много енергия показаха и талант! Дано скоро измисли нещо Магардич!

Филип и Ненчо са прекрасни актьори всеки със своя стил и почерк. Похвално е представянето на Азис и Криско (отделно от чалгата, която правят и двамата - отвратителна е). Първите двама са изключително талантливи, вторите двама показаха, че имат енергия, артистизъм и потенциал, който само трябва да бъде вкаран в правилната посока. Единственият участник, който трябва да се гръмне отвсякъде беше Нона.

Браво за коментара Ви , но аз смятам ,че освен Нона Джуджи също беше отчайващо фалшива .

Джуджи е друга категория, да оставим коментарите за нея встрани. Но да си издавал дискове, да си правил концерти, да си професионален актьор (уж) и да показваш такава потресающа некадърщина с липса на каквито и да е актьорски качества и ужасяващо фалшиво "пеене"...въпросната Нона си направи МНОГО лоша услуга. По-добре беше преди - никой да не си спомня за нея. Сега вече е нарицателно за некадърщина.

Само, че Джуджи не парадира да е певица и според мен беше вкарана във формата за да има кой да получава най-ниските оценки. Иначе за последното място трябваше да бъде абонирана Нона. За мен тя не е била никога певица, ама нали направи една "Оманна" и и сложиха етикет. Пълна немощ е горката.

не разбирам от артисти обаче просто не ми докарва положителни емоции за разлика от Мая Бежанска ,която е на снимките и винаги ми е приятно да я видя

Аз се забавлявах истински на превъплащенията му, много се смях, хареса ми, дано не се главозамая и да покаже всичко на което е способен, това ще покаже времето. В личен план, никоѝ не се отказва от хубавото, всеки знае себе си и не е моя работа, направо ми е все тая.

Със сигурност бързо ще се надуе и скоро ще нарита Йоанна, защото тя милата на нищо не прилича!

Ако я нарита, ще я нарита, това са нормални неща, нека бъдем обективни, момичето е симпатяга, а Ненчо не е коѝ знае какъв красавец, просто симпатичен и много талантлив мъж.

Филип Аврамов беше по-добър и заслужаваше първото място, но нали трябваше да се подмажат на някой си....

Известните нямат семейства, те са на всички момички!

Надай се Гунчо, на бела ластовица!

Ненчо набра скорост. Следващият ход на цирковия акробат Магърдич е да го привлече в орбитата си и Ненчо да стане постоянно присъствие в проектите му, точно както сега са Рачков и Зуека. Нищо чудно и да го тури водещ по някое време на "Господари на ефира"

Е хубаво де, не можеше ли просто да го назначи водещ на господарите, ами трябваше да го гледаме целият този фарс? Ние да не сме слепи, че да не видяхме, че всичките му образ бяха точно подбрани като за него и че Азис го засраха след Слави Трифонов, защото се справяше брилянтно?

Нали нямал нищо общо с Йоана...били само приятели

Няма приятели-има само интереси.

Вече разбрахме защо Ненчо стана известен. Защото станал гадже на Йонка с жартиерите.

Защо ми слагаш минус? А Йонка с жартиерите, с кого беше гадже, че и гледахме мъката преди няколко години на сцената на Евровизия?

ЗАЩО СЕ СЪБИРАТ, КАТО СЕ РАЗДЕЛЯТ, ТАКА ЩЕ СТАНЕ И С ТАЯ, А ДЕТЕТО МУ, КОЛКО СРАМ ЩЕ БЕРЕ И КОЛКО СЪЛЗИ ЩЕ ПРОЛЕЕ, ТОВА ВСИЧКО Е ДЕЛО НА ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НИ РАЗЛОЖАТ КАТО НАРОД ДА ИЗЧЕЗНЕМ, ЗАТОВА И ТАКИВА КАТО ВАС ГИ ЗАЩИТАВАТ

Това си е негова лична работа, какво те бърка теб?! Хората се събират и разделят. Гледай себе си, не мисли за другите.

Начи Иво, много ма дразниш.....

Ненчо, пич си отвсякъде! Много си талантлив и да не ти пука от хорските приказки. Напред и успех!

ДА И НА МЕН МИ СТАНА ОТВРАТИТЕЛЕН КАТО РАЗБРАХ ЧЕ Е ОСТАВИЛ СЕМЕЙСТВОТО СИ, НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА ГО ПОКАЗВАТ

Ивайло, ти от къде разбра бе?Жена му ли ти каза или го прочете у интернет.То па не може всички семейства да са идеални като твоето.Хора се събират, хора се разделят.Големи па поритани станахте.

пУритан- с У ПОритан е нещо съвсем друго и никой не е застрахован да не бъде пОритан или направо изритан.

Какво толкова се вълнуваш - да не си в спалнята на въпросните лица да знаеш как стоят нещата и кой кого първи е зарязал, та чак толкова възмущение лъха от коментара ти, в 21 век живеем и хората непрекъснато се разделят и събират.

Gal

Българите както винаги плюят талантливите и успелите.....момчето е талантливо, личният му живот не би трябвало да ви интересува....

Ако за теб таланта се изразява в това да имитираш някой -добре ..........Но тук основно коментарите са насочени към "личността" на Ненчо - Един човек , който получава адмирации за представянето си в капките но "заслужава" негативна оценка за поведението си в човешки план

Какво поведение у човешки план бе брато?И ти ли си прочел нещо у жълто.ком което ти е съсипало живота и сега Ненчо те преследва нощем с бензинова резачка.

Gal

Ами ако за "поведението" му се осведомявате от сайтове като този? Не мисля че отразяват реалността. Да, предаването е за имитация, но Ненчо определено може да пее, а и е добър шоумен, а целта на предаването е да забавлява. Аз го гледах с удоволствие. Като не ви харесва канали много, не го гледайте. А поведението на "звездите" не е по-различно от това на останалите българи....

Чета и се чудя, колко злоба има в тази държава. Що не спрете да гледате на хората в паничката, кой колко пари има и дали си е зарязал жената или тя него. Абе еййййй, гледайте има ли талант. А Ненчо има. Като не ви се гледа таланти, има "България търси талант", там талантите ги изгониха и останаха хммм "не талантите", но пък може да гледате талантливата жена на Илия Павлов, не че ми е ясно тя защо е жури и какъв талант е имала в живота си, та е там, но и талант да си жена на милионер си е важно.

Хората, които ги дават по телвзията, особено в претендиращи за позитивизъм предавания, би трябвало да служат за някакъв положителен пример. Този човек има някакъв талант, да, очевидно като човек е кофти, не искам да го гледам, и след като имам възмжост да си споделя мнението, ще го правя. И не му гледам в паницата, спокойно.

Спокойно и двете предавания (които си бяха откровено конкурентни) са пълен боклук, така че, ако човек иска да гледа нещо стойностно няма да е по нашите телевизии, където се въртят едни и същи досадни некадърници.

Chefo77

Къде по-хубаво е да гледаш Опра или турски сериали, нали? Разбираш ги ти тези работи ...

Че аз за друг не се сещам, който да напише такъв коментар...

Както виждаш тези "звезди" ни ги завират буквално в лицата. Или искаш винаги когато някой има нещо негативно да каже, да не го казва и под всяка тема да е розово и да мирише на ягодки? Не е ли време да влезеш в реалността?

От както разбрах, че е зарязъл жена си и детето си и направо ми падна в очите - такива като него не ми ги хвалете - пълни скапаняци!

селчо

ПРАВ Е БИЛ ДА Я КРИЕ ТАЗ

Помириса слава и веднага заряза жената и детето.

Ами не си нормален,защото я заряза още преди шоуто,и ти не го познаваше.Ама да пишем нещо и да се правим на голямата работа.

Той е в публичното пространство от преди шоуто

Бутат го този Ненчо, напомня ми на Рафи, навсякъде го завират и лансират, явно някое шоу ще му дадат, като на онази плачевна издънка Гъмов. Ненчо трябва да спре да бъде толкова надут, иначе си има талант някакъв.

АЗИС не е бил на празненството гледам...

защо гейовете ,винаги търсят показността за да се изявят ,знае се че женските роли на Пенчо му отиват ,Азис също има приятелка и дете ,са кво Пенчо не е гей ли

Може само така да изглежда отстрани, но през цялото време Филип ми се струваше малко тъжен, дори ядосан на моменти. Но няма как, нали това е най-позитивното предаване, където участници, жури и всички останали са в приятелски отношения и се забавляват, поне така казва М.Халваджиян.

Тоя Ненчо да е жив и здрав ,но не мога да го понасям,еле в образа на Б.Борисов-просто отврат !За 1-2 пъти може -интересно,но постоянно-прекалено...По добър от него беше Васил,ноо-така решили някои...

Мнението ми съвпада с вашето - Ненчо е изключително неприятен тип -Нагъл и Себичен . Стана популярен покрай имитациите на мутрата иначе е въздух под налягане .Фицата трябваше да спечели формата но уви ...

Вие двете кокошки над мене!Оти си не одите вече?

Васил като Цеца приличаше на Ози Озбърн и си пееше като Азис.

Май твоя любимец Филип Аврамов-Фицата се оказа самовлюбен в себе си човек.Ако Фицата беше истински приятел на Ненчо щеше да присъства на партито организиран от Маги Халваджиан и да поздрави победителя.Постъпката на Фицата е равно на предателство спрямо Ненчо

Уважаема редакция!.След като така обстойно ни осветлявате за тежкия и натоварен график на участниците в това така наречно шоу(за мен водевил), бихте ли публикували и графика на ползване на тоалетната.Благодаря за винманието.

А, ти...Ке имаш ли време да се утепаш сам или да те утепаме ние?

Съдейки по вашия ник, може би ще трябва да изчакам айнзацкомандата.Дотогава, живейки в свободна и демократична страна (уж) ще продължавам да изразявам своято мнение.

Драги "някой", според Вас "водевил-а" не е ли "шоу"? Или ще ни осветлите с някое друго определение!!!

Принципно сте прав, да шоу е.Но гражданственноста която е придобила думата "водевил" е за нискокачествена шоу продукция(и не само), ако мога така да се изразя.

Да ви кажувам и азе: Водил ли е, не водил ли е - негова си работа!Оти им се врете на ората под чаршафите?

погледнато Филип Аврамов трябваше да спечели първото място. Не че имам нещо против Ненчо, не, момчето си е талантливо, но ...пак май му беше дадено рамо за наградата. Говорим за точното предаване. Иначе Азис също заслужаваше трето място и винаги евала на него, защото е много земен и скромен. Е, нека им да честити наградиге! А водещите Рачков и Зуека са направо родени за такива. Много са забавни и импровизират страхотно. Точно такива трябва да бъдат едни водещи, а не винаги придържащи се към специален сценарий.

Фицата беше по-добър на финала, но Ненчо се представи по-добре през целия сезон. Моето мнение е, че си заслужи първото място!

Chefo77

Фицата беше УНИКАЛЕН на финала. И много добър в останалата част от предаването. Не бих казал, че Ненчо спечели незаслужено, просто имаше една идея повече почитатели.

. Ненчо и Йоана са красива двойка , нека бъдат щастливи

Йоана е по-красива двойка !

Тая Йоана по-рано не беше ли Йоко?Или Йоко е бил друг?

Йоко е една друга Йоанна

Йоко е другата Йоана,която беше в Бик Брадър.

БиГ- BiG:)

Фицата не е бил на празненството гледам...

Напротив,беше.

Нищо лично, но Йоана винаги ми е била антипатична и неприятна. А и е грозничка, с този нос и бузи...

Може би за първи път виждаш жена с бузи и нос?! Бъди сигурен, че на ръката ти никога няма да израстат!

Факт е, че носът й е огромен, а бузите дебели.

Ти па понеже си много убав.....

Ей, женската завист няма край!

Мммм, не е точно женска ;) А и да допълня- месестата брадичка. Направо лице-мечта за доктор Енчев.

Няма отърване от тоз Ненчу...

Ненчоооооо,до тука беше.Отвори си чадъра,защото започват плюнките .