Пастрокът на Ким се показа след смяната на пола

В деня, в който Ким Кардашиян обяви, че ще става майка за втори път, излезе първата снимка на баща й след смяната на пола.

Обратно в новината

Коментари - Пастрокът на Ким се показа след смяната на пола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адски се забавлявах докато четях коментарите, нормално е всеки да има мнение, все пак хората не сме еднакви, нали? И на мен ми се вижда доста изчанчено това със смяната на пола, но какво да се прави - шарен свят, всеки си отговаря за себе си и си решава какъв да бъде, макар че не е нормално, но не е и наше право да съдим "различните" хора.

Ммм, така е станал - по-хубав от майката бе !

Браво, Брус!!!!!

Всичко е шоу-бизнес- парите , колкото повече ги имаш, толкова повече нужда от тях имаш. И сега е момента да направят купища повече. В разцвета и при масов интерес към тяхното реалити Keeping up with the Kardashians e назрял моментът за следващия финансов удар. Неслучайно оная му работа още не е отрязана. Другата седмица може да излезе на сцената с нова приумица , която да поддържа интереса на зрителите.

просто ужас. човекът е откачил отдавна. това прилича на литература на абсурда - кафка, и Бекет, и тн. раздвояване и само-отчужденние. тои не знае кои е... само че билогичния мозък е мъжки, не може да се пренастрои, иначе може да си реже каквото си иска.. и да си мисли, че дори е извънземен.

Ани, не знам дали си давате сметка какви глупости пишете. Много моля, информирайте се, преди да ръсите подобни небивалици. Все пак живеем в 21 век, имате интернет, гугъл и всякакви информационни източници. Изказването Ви граничи с лудост. Лекари-специалисти биха поставили на Вас диагноза. Съжалявам Ви.

хаха, може би и ти ще си сменяш пола. ако не знаеш за какво говоря, прочети и се информираи.

И браво на Мартин!

Анче, евала на интелекти като твоя! Браво, мацко! Развесели ми деня, кефиш отвсякъде (и къртиш)!

Това вероятно е част от евро(зад)атлантическите ценности ...

Това с евроатлантическите ценности ми е любимо! Я не се изказвай по-добре!

Призовавам към противообществени прояви.

Доста си е гнусен/сна и преди и след.

абе какво има да се коментира педал и половина

И този бивш атлет е по прекалил с анаболите-хормоните

Какви права имате,бе,смешковци от ЛГБТ-то? Нямате права,защото вървите срещу Природата.Айде,така и така сте "у лЕво",стойте си там.

И като ми слагаш минус какво променяш? Да не се излекуваш случайно? Да не би да станеш нормален човек?

хахаха, смешник

така е, хората имат много свободно време и мислят и правят глупости

Доло америка която ни натрапи тези неща а освен това неграмотност и простотия. каде отиде културата и възпитанието. радвам с сълзи на очи на ваще коментарий . тези отклонения възникват от скука задоволенност сачетани с западната разюзданност. защо в русиа няма хомосексоалисти???? не съм чул за нито един хомосексоалист в кореа или китаи. това се моментални прищевки с които трябва да се бороме без покой.

демократ - много си тъп .. Америка каквто ти е виновна в Москоу е пълно с педали и травестити .. като постоянно ръсиш простотии не означава че променяш реалноста..

Евала на интелекти като теб! Хвала! бухахахахахахахахахахаха :D

Гледам, евроазиатите масово пак смятат, че обществото, училището, държавата и някой друг трябва да им възпитава децата... А да ви ги направи някой друг не искате ли? Училището трябва да ги учи, а вие трябва да ги възпитавате. Глупостите как работите на по сто работи, за да им купите 3 самртфона са си ваш проблем. Гледам имате достатъчно време да пишете глупости по форумите и да си завирате носовете в чужди чаршафи.

аман от уроди

И аз това викам, ама ти все тука висиш.

+100000000000 Добре му го каза!

И аз съм педал и силно искам да те подкрепя...отзад :)

извратена работа

Поне няма да роди още един шедьовър. Иначе- пластичните операции са абсолютно глупаво нещо, фасадата ще я смениш, а канализацията ще е старата.

Ся ще стане много яко, ако Ким си смени пола и се ожени за пастрока си :))))))

Така и не разбрах! Ким вече ще го/я нарича мама или папа?

Защо не лекуват болните?

Мислех си, че си взимаш редовно хапчетата! :-)

от цялата тая фамилия само Кендъл става за нещо, предимно за "опрашване", но пак е нещо...

Да се неначудиш на човешката глупост!

Ей, проглушихте ни ушите с това семейство. Сега какво - да чакаме поредният им представител да се кастрира публично или например, да се ожени за овца ли? Наистина ударихте тъпомера.

Казват, че такива живеели 10-15 години след операцията. И не е съвсем сигурно, че ще се отърват от вътрешното си раздвоение. Не дай, Боже - само това може да се каже.

Смяната на пола ли е "черешката на тортата" на западния морал и ценности?

Добре казано.А има и още нещо: човек прави операция САМО в краен случай.защото всяка една операция крие рискове.Наистина не разбирам- здрав, прав човек да се подложи на толкова сложна операция, без да е необходима за неговото здраве или живот. О, времена, о, нрави!

Аз мислим дека ни преди мяза на маж, ни сега го докарва на жена....

Има възможности за още реконструкции.

Всъщност му липсват само рогата и опашката. Всичко друго вече си има.

А па я мислим оти дека си прав! :) Таково гнусно безполово двуполово жувотно е само за сеир.

Добре,бе,модератора,какво трябва да напиша,за да оставиш мнение? Че се възхищавам от решението на мъжът на старата кардашарката да си отреже атрибута? Възхищавам се,наистина. В свят,в който те тровят с хормони и вещества,променящи невротрансмитерния ти баланс,може след време и ти да ми харесаш.

Абе и по-грозни травестити съм виждал :)

Защо го триете. Никакъв спам нямаше. Писах защо ни занимавате с разни кукувици. Не стига че със някаква шантонерка известна с нищо неправенето и нищо неможенето си. Ами и с детето и, пастрока и, сестра и. Абсолютно ненужна информация, която касае само тях. Това ми е мнението по въпросната статия. Няма писано извън темата.

Тия всичките са страшни образи. Вземи единия, удряй другия. Но пък удовлетворяват общочовешката нужда от сеир.

Гнусотия до шия! Заливат ни с помия и тия учат децата ни на педе.астия.

Възхищавам се на смелостта му! Дано примерът му подейства положително на милионите хора в неговото положение!

иди на лекар за хормонална терапия и ще видиш че всички ще е наред

Жоркееее. Да ти го начукам отзад.

бухай мили...

Най ме радва, че тоя повече няма да прави деца, нали са му резнали инструмента! Иначе и като мъж е бил женствен и не е чудно, че е прилъгал мама Кардашиян да му роди 2 щерки, пък те хубавици-манекенки!

dy]erite mu са бъдещи мъже! в америка изобилието от хормони в хранаta- женски в млекото и сиренето и мъжки в месото сбъкаха сериозно биологията и на мъжете и на жените там - жените в америка са като слонове, а мъжете са женствени.

Изглежда ужасно. Няма природна женственост в него. Прилича си на мъж. Но след като е щастлив така, кой съм аз,за да го критикувам?! Важното е човек да е щастлив от положението си.

Това са американските цигани - не е ясно кой с кой. Само дето са милионери.

Убавец!

ние с какво сме виновни, че да ни тормозите с такива новини за очевидно психопати!?

в САЩ , думи нямам !!

ЖоАбе и Кимчето е еднае красавица - пенсионерка. Забременяла. Една американка забременяла отзад, а тая е забременяла през устата.