Захари Бахаров счупи рекорда си за автографи

Актьорът Захари Бахаров бе специален гост на прожекцията на „Игра на тронове”, която HBO България организира на Римския стадион в Пловдив завчера.

Обратно в новината

Коментари - Захари Бахаров счупи рекорда си за автографи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото толкова е ролята на Захари. Всички се превъзнасят защото, колко и малка да беше тя е в най-гледания сериал в света. Ако беше се появил за секунда в Breaking bad или преди време в Приятели пак щеше да е такъв шум. По отношение на акцента - с толкова малко реплики, наистина ли мислите, че ако искаше нямаше да докара и акцента на кралицата - толкова са искали от него, така го е казал - просто сте свикнали с гласа му покрай триенето на лотарийни билети :)

Хубуу, че му дадоха няколко минути в един от най-хитовите сериали, не беше зле, но беше и кой знае колко велико. Дръжте се естествено.

Този сериал никога не съм го гледал и няма и да го гледам.Как може изобщо да гледате сериали,още повече за вампири и зомбита.

Поне за книгата трябва да си чувал. Вампири и зомбита в нея няма. Но има 'неопетнени' като теб. :)

ПИПО

И как без да си го гледал разбра, че е с вампири и зомбита? Този сериал (а и книгите) са един от най успешните продукции правени някога. "За всеки влак си има пътници" На мен ми харесва "Игра на Тронове", на теб някоя турска сапунка.

Дай един -два примера за сериали, които ти гледаш.

Като цяло гледането на сериали е силно затъпяваща дейност.Гледал съм "Под прикритие" сезони 1 и 2,преди доста време ми харесваше едно сериалче "Малкълм" и един австралийски,който едва ли сте гледали,но е в пъти по-забавен от американските и т.н бози.А книгата също не съм я чувал.

Ай моля без злобарство. Серията беше добра и човека си изигра ролята добре.

респецт кум захари. изигра си ролята както трябва. какво го двучете сега лоосери!??!?!с какво можете да се похвалите вие? серялат бил туп?!? тогава какво коментирате по матерял за него? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази прожекция беше пресилена- все едно на Оскарите или в Кан сме.Ролята ми допадна.Добре се представи,явно чуждите режисьори могат до изкарат най-доброто от всеки.Ако и тук играе така,киното ни ще просперира.

нещо почва много да ме дразни тая комплексарщина и тесногръдие! не е задължително да харесвам някой актьор само защото е българин! бахаров не се представи изобщо добре! в тази серия всички стояха по-добре от него поне да си беше дал труда да изчисти акцента за 5те си реплики! например жената от свободните която се преобрази игра супер добре ся да кажа на черното бяло само защото е българин не е добре само да се лъжем?! после все сме последни!

разбира се трябва да кажа че сериала е много добър и участието му в него е успех гледам го от началото и с всяка серия го харесвам все повече! актьорите не са нищо особено с изключение на шон бийн в първия сезон който беше много добър! явно режисьорската работа и книгата са изключителни!

За мен най-добрият актьор там е Питър Динклидж(Тирион).

Според мен се справи отлично като за героя си, те иначе нямаше и да го оставят да изиграе. Те тия от Ден не са кой знае колко разговорливи или сладкодумни. Акцента му почти не се забелязваше. Може би е доловин само за пребиваващите на тоя остров. Въобще справи се момчето - да бъде скован, начумерен, инатлив дивак, който може да върти брадва....

Като не ви харесва Захари и GoT, гледайте си турските сериали и не коментирайте тук!

И за мен не е от най-добрите актьори, но го поздравявам с успеха му.

Не съм фен на филми от този род, но Бахаров ми е любим актьор. Много е естествен, изглежда добронамерен, абе-харесва ми. Но не мога да разбера злобата, която се лее от почти всички коментари на кого ще помогне или тези, които злобеят ще се почувстват по-добре, знам ли.....

Причината е, че у нас е пълно с неудачници, които всячески се опитват да омаловажат постиженията на другите, за да не изглеждат самите те чак такива неудачници, каквито са всъщност.

Харесвам го Бахаров ,защото е добър артист и отговорен човек !

силно разочарование 5 минути слаба игра може би най-слабата в сериала дори повечето храстчета се представят по-добре толкова говорене за участието му! мислех че е по-значителна роля! а и изобщо не игра добре!

Не се гордеем с когото трябва ми се струва. Нито актьорът става, нито сериалът. Като статист ли участва? Не може един плешив човек да се толерира чак толкова. Какво е направил толкова?

глупости сериалът е може би най-добрият изобщо! целият свят е полудял по него

гледах епизода с него, защото харесвам сериала, все пак факта, че има българско присъствие ме радва, въпреки че ролята му не е толкова активна, колкото ми се искаше, може би той може много по-добре да играе ако му се даде тази възможност, пожелавам успех и смятам, че всеки българин на Вън би бил по-успешен, отколкото в собствената си страна, завистта е нещото, което ще затрие този народ, затова отрицателните коментари не бива да се взимат под внимание!!!

Разбира се, да се вземат под внимание коментари не бива, но когато тотални неграмотници пишат "на Вън" си е падение.

Остави "на Вън", но обърни внимание на изричението, заело шест реда! Главната буква в началото е пренебрежима подробност, но трите удивителни знака в края са задължителни, за да се впечатлим от казаното. Запетайките също не са важни, нито двойното "т". Важното е, че ни учат на ум и разум как да живеем.

Този явно цака на някой за да получава роли!

Нарича се Импресарио!!!!!!!

Критиците - я дайте списък с вашите участия в телевизията и театъра ? "Ама не бил добър актьор". Щом от многомилионна продукция като Игра на Тронове са решили, че е достатъчно добър, за да му дадат екранно време - значи е достатъчно добър за тях. Предполагам, те разбират маааааааалко повече от българския интернет критик, дето освен да плюе (без никакви основания) друго не знае.

накрая не го видях да се съживява като мъртвец явно не са го харесали как играе

Чудя му се на самочувствието без покритие!

Този е посредствено "артистче"! Много е зле горкия!

Дочут разговор между режисьора и асистента му... - А за ролята на тоя дивака ми намерете някой грозен плешивец, да не го гримираме много, дето може да запомни три реплики и да удари 5 пъти с брадва... И хонорара, колкото на статист, не по-голям... - Аз вече намерих, шефе, даже разправя, че бил актьор... Завършил не знам к'во си в някаква държава... - E, ама той ще иска много пари... - Амиии, казах му средният хонорар на статист и той отговори: "Супер!"

Тъжно ми става, че има хора като теб....разяждани от завист...вероятно смачкани от живота и неспособни на собствено самочувствие. Тъжно...Много тъжно!

Това е шега, глупако! Може да е близко до истината, но си е шега. Вече кой разбрал, кой не разбрал... това си е друга работа. Ама да правиш такива БАТАЛНИ изводи, показва само колко си прост...

Гет да глас!

Респект ! Цели 8 минути роля и актьорски текст от 12 думи. Великооо

Евалата, Том Круз. Кажи са ти га игра в читалището на село и колко съселяне ти плескаа!

Той обаче не остана да изгледа епизода, който приключи с велика батална сцена и екранната му смърт. Батална ли е, банална ли е, не знам... но няма ли български думи за вас, че пишете тези чуждици(даже не знам дали мога така да нарека думата "БАТАЛНА"!)? Колкото до новината... браво, но ме съмнява да са използвали неговият глас, ако бъркам - респект.

Естествено, че не е неговия глас. Или ако има един % все пак той да е записал, звукоинженерите са бърникали яко. Плюс добавяне на хармоници.

Той си казва репликите. Сравнително добре го говори английския, макар и да си му личи, че не му е роден език (нормално).

За справка - в Под прикритие също има няколко реплики на английски и гласът и акцента са абсолютно същите.

Симо Симов

Източният акцент е специално изискване за тази роля. Дори да го говори перфектно, за ролята пак щеше да е с акцент.

Трябва да призная,че представянето му беше на ниво. Изглеждаше като един по-добър Вин Дизел,например. Без забележки откъм акцент,сценично поведение и т.н.

Еми той си е добър актьор по принцип. Не е нарочен за такъв понеже е син/роднина на някой. На мен също ми хареса играта му в сцената на нападението. Даже се почувствах малко горд, че е българин.

Ти пък откъде си сигурен на какъв принцип е станал актьор? Съвсем не е толкова случаен колкото си мислиш...