Ненчо: Позитивните хора ще оправят България

Позитивните хора ще оправят България, казва актьорът в интервю за новия брой на "Всичко за семейството".

Обратно в новината

Коментари - Ненчо: Позитивните хора ще оправят България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали не е възможно, жената до Вас да бъде по интелигентна? Сексът е важен, но не жената до Вас да изглежда като ромка ? Препорака.

AAA

Ужас! Къде си учил?

SAGLASEN !

"Ненчо Балабанов призовава да се усмихваме, пък дори и насила" - явно е информиран за методите на Мирзакарим Санакулович НОРБЕКОВ, академик, доктор по психология, доктор по педагогика, доктор по философия на медицината, професор, действителен член и член-кореспондент на руски и чуждестранни академии.

Ненчоооор с това тъпо хилене нищо няма да оправищ братко! Учене се иска и то сериозно. И здраво бачкане. И амбиция и чувство за отговорност - лична и социалана. Хубаво е да се усмихваш, ама само с лезене не става.

Кретен! Работещите хора ще оправят България, а не такива хилещи се като настъпени тикви "позитивняци" като него. Като работи на 5-6 места какво е допринесъл за България, на кой е дал хляб? А после щв реве като естрадните певци . че нямал пенсия.

Можещите, знаещите и образованите ще я оправят. Те и в Африка са положителни под лъчите на слънцето, но само с това не става искат се знания.

Тц, колкото и да си позитивен, когато си прост нищо няма да стане. Само ново просвещение може да доведе до ново възраждане на България. Но, преди това трябва да се родят съвременните народни будители.

Сега да беше Алеко, да напише един фейлетон "Бай Ганю, позитивен, о, йе!"

Позитивното мислене е елемент на ню-ейдж културата, на консумеризма и рекламата. Това мислене е нещо като кредо на модерния човек, бон тон на цивилизования консуматор. Нищо по-кичозно от тази култура обаче, нищо по-умствено безпомощно и дръзвам да кажа естетически отблъскващо. Метафизика за домакини. Вселената е преживявана, в рамките на това умозрение, като лоно на нарцистичните тайнства, като космически спа-център. В центъра, фигуративно казано, е клекнал новоевропейският потребител в поза лотос, реализиран и зрял, способен да прави избори в свой интерес, алтруистичен и емпатичен, в пълна хармония на духа, душата и тялото. Блестящо образован в екзотичната кулинария и тантричния секс. Злото е илюзия, вярва той, преодолима по финансов и медитативен път. Достатъчно е да се разведеш. Християнството е тоталитарно суеверие, фашизоидна репресия върху светостта на желанието. Вината е кастрационен страх, инфантилен свръхазов ужас, мазохистична патология. Крайно плитка идеология, същински кич. Много вреден кич. Генезисът на тази масова душеспасителна утопия е свързан с перипетиите на модерния секуларизъм, с атеизма на Новото време. И с това, което нарекоха пермисивна корнукопия фантазия за безотказно действащ и всеобщо достъпен рог на изобилието. Положителното мислене е правило на ведрия потребител, консумеристки канон. Препоръчват това мислене като стил и добродетел на благоразумието, като дълг на добротата, но няма в него нищо повече от елементарен психологизъм и евтина препоръка за повече бодрост.

"Демек,какво излазя от това?"

Интелигентният човек винаги посочва източника си, когато цитира. Мисля, че д-р Михайлов заслужава.

А, кой е д-р Михайлов?

Е той не си го е приписал на себе си, най-малкото защото е неизвестен, пишещ във форума. Така, че не се коси

Gal

Мони, стигнах до половината коментар и ми се доспа....:)

Списание "Всичко за семейството" е решило да ни дава акъл чрез "мъдрите" мисли на един шут, който си изостави семейството при първия измамен полъх на славата???? Ай сиктир!

Защо да е измамен полъха на славата? Нима не е известен? И това дали е изоставил или не - си е точно негова лична работа!

Песимиста /всъщност/е добре осведомен оптимист.

Много чаровен, талантлив и позитивен човек. Кефи ме. Йоанна е късметлийка. Да е жив и здрав. Повече българи като него, дай Боже!!! ;-)

да видим до кога ще и е "късмета".

В днешно време чалгаджиите са доста пУзитивно настроени. Разбираемо е - това си е тяхното време.

БРАВО на Ненчо! А хейтърите, ако пикаеха газ, щяхме да надминем Газпром по износ...

Значи според теб някой , който не харесва "Ненчо Балабанов" е хейтър така ли ? Щом смяташ така значи и аз съм в групата на хейтърите , защото никога не съм го харесвала - нито като човек , нито като актъор . Нека да е жив и здрав но да бъде благодарен на Арменеца Халваджиян , че го лансира заради качеството му на имитатор на "премиера Борисов"

Гузен, негонен бяга! Пренасяш нехаресването на Магърдич и Бойко, върху Ненчо...

Точно така - хейтъри са! Защото възпитания човек когато не харесва някого,си замълчава и просто отминава ! Този ,който хем не харесва,хем не пропуска да дращи по форумите е "хейтър"!

Абе братле направи първо едно здраво семейство пък след това започни да даваш съвети в това никому неизвество издание, как ви трябва да бъдат хората и да им определяш ъгъла на наклона.

Айдеее, почнаха с акълите! Браво, българи!!

Най-добре е, човек да е реалист...и реалността му да бъде повече хубава, от колкото лоша. В живота има и добро, и лошо. Не може винаги да си ухилен до уши или пък намръщен.

Това напомня на оня виц: песимиста казал: "По-лошо от това не може", оптимиста казал: "Може, може!" Дали да бъдем оптимисти!

на 23.05.2015г. Ненчо и Поли Генова трябваше да играят в ДСТ един мюзикъл, но се оказа, че ДСТ няма пари да им плати хонорарите, и както разбирате мюзикъла не се състоя, и на целия ни позитивизо-оптимизъм с които ни зарежда Ненчо се оказа че пак всичко опира до пари, дето се казва с гол позитивизъм маймуни не се ловят, Ненчо целувай ръка на арменчето, че таз ръка ща храни оттук насатне.

Това в Музикалния Театър Стефан Македонски ли беше? Щото там нямат пари да плащат хонорари на гостуващи артисти. И аз много се учудих, как така не се навиха и едно представление за 24-ти Май да изкарат, ей така,, за публиката !

Бе, така ни съветваше и Мадридският крадец: да гледаме по един позитивен начин на нещата... докато ни грабят и унищожават. ШЪ СЪ УПРАЙМ

Тоя когато стане известен с нещо позитивно, може да дава тогава акъл.Не със образа на най противния човек в България.

Ако пък чакаме от такива като този ,с"позитивното мислене",да се оправи БГ ,горко ни,много са прави коментаторите-Запознат и Позитивен опит!

Да и такива добри актьори като вас!

Добре дошъл при нас!

Позитивни те да ,но не и досадните.

Аман от мрънкала в тази държава - прав е човекът за позитивността. ...все ще има някой "дълбокомислен", дето иначе връзките на обувките не може да си върже, ама обвинява другите, че били лекомислени.

Ненчо откак му тръгна кариерата нагоре (да целува ръка на Бойко Борисов за което) стана много позитивен :) То и аз така, когато вадя яко кинти съм много позитивен, добър и мил. Когато се закучи работата ставам гаден и зъл. Така че напълно го разбирам защо сега така мисли, просто изживява звездния си миг и започва якото вадене на кинти. Познавам Рачков отпреди Магърдич да го прегърне и вземе под крилото си. Ами да ви кажа честно такава мишка беше, все се вреше по купоните с някой да си приказва и никой не го отразяваше. Виж, сега вече е друга работа. Ненчо и той ще бъде осиновен от Магърдича, помнете ми думата какво ви приказвам.

Това много ми напомня за състоянието на кварталните идиоти!Винаги усмихнати каквото и да им се случва!

Ами, не всеки го може. За това се иска голямо сърце и много духовност. Малко хора притежават тези качества.