Симеон от ”Мастър шеф”: Дотежава да си звезда

Победителят в първия сезон на кулинарното шоу "Матър шеф" Симеон Червенков не крие, че популярността досега му е била непозната и отнема доста свободно време.

Обратно в новината

Коментари - Симеон от ”Мастър шеф”: Дотежава да си звезда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеоне, бъди здрав, смел, все така чаровен, чувствителен и позитивен! Успех, момче!

ЧОВЕК ОСТАВА С ВПИЧЪТЛЕНИИ,ЧЕ В НРБ ВЕЧЕ ЖИВЕЯТ САМО ДЗВИЗДИ! АМИ СЛЪНЦА И ЛУНИ НЯМА ЛИ,БРЕ?!А,ДА!ИМА САМО ДЗВИЗДИ И РОБИ!

ПОКАНЕТЕ МЕ В КОНКУРСА ЗА "ЧИСТАЧКА-ЗВЕЗДА"...

че не е лесно. това са нови ангажименти които не са обезателно приятни. ограничаване на личното време и навлизане в личното пространство. за това говори момчето но у нас има достатъчно комплексари които все ще намерят нещо лошо

Каква звезда си бе байно? Просто вече си Симо манджата.

БОЖЕ,до кьде я докарахме,НИЕвсички сме звездииии Като погледнеш кьм небето звезди колкото изкаш,погледнеш ли кьм земята си гола вода

Успокой се, миличък! Не си звезда! След три дни, тези в квартала ще те забравят... :(

Звезда?? Аз нито веднъж не съм го виждала тоз левент? Не знам кой гледа реалитита изобщо..

ima6 4uvstvo za humor

tejko e da,neobhodima e dosta sila za da se izhvarli6 taka

Симеон от "Мастар шеф" се смята за звезда? Боже, около мен всички са шефове на мастара, аз съм обграден само от звезди!

Колкото чистачка може да е звезда, толкова и готвач. Всеки с акъл бяга от мръсната работа. Ама в България ни убеждават, че да си Мастър Прислуга е престиж. Чак звезда станал, моля ти се. Загубена история...

У БГ може и да е мръсна работа, но на Запад е доста престижна.Лошо ше ти стане ако разбереш колко взима един главен готвач в Англия.

Добрият главен готвач и у нас взема доста сериозни пари.

Спорът в темата е от рода на "Люк Скайуокър или Хан Соло е по-готин?". Това е шоу, майтап, измишльотина. И колкото и хора от екипа на предаването да си го защитават това и ще остане. Готвачите в хубавите ресторанти и международните вериги хотели нямат време да се занимават с подобни простотии, чиято аудитория са домакини, които трябва да си повярват, че да сготвиш на домочадието е героизъм и може да те направи звезда.

Гледах предаването от самото начало. Продуцентите са избрали различни като характер участници, но голяма част от тях са били готвачи в заведения, което автоматично обезсмисля идеята да се състезават лаици в кухнята. Както и да е! Стефан и Симеон още от първите епизоди не са ми симпатични. Първият - прекалено самоуверен, втория - готви само паста и афишира преодоляната си зависимост, както и Елена все наблягаше на успеха в борбата ѝ с анорексията. Не ме разбирайте погрешно! Адмирирам хъса им в състезанието! За мен, победител беше Аврам - креативен, цветен, не винаги успешен, но ..... когато готвите, и на Вас ли винаги Ви се получават ястията ?!? Победата на Симеон е със социална насоченост! В този смисъл не го приемам като "Звезда", а и да си популярен след като са те показвали по "телевизора", не предполага звездност. Но, знам ли?!?

Браво и аз мисля като Вас .

На мен винаги ми се получават "ястията". Пробвам яйца на очи, ако не стане - бъркани яйца. Другото ми коронно ястие е сандвич с шунка и кашкавал. Понякога кашкавалът се разтича, защото съм настроил микровълновата я на много минути, я на голяма мощност. Не е лесно, но един мастър никога не се предава. Шоуто е сеирджийско. В никой кухня не се случват така нещата. Майтап. Дъвка за очите.

На мен и печените филийки на тостер трудно ми се получават, но "Бьоф Строганов" ми е перфектен! :D Еееееех, как обичам "Guma za dvakanje" :)

Е ква звезда тия готвачи вмирисани на бакарница бе...

Каква звезда е тоя селски кръчмар?

Дотежало му е на момчето, ще му мине. То черешки на торти, мастър шефове, биг брадъри, и аз го мога, все предавания, които заместват хапчето за сън... :-)

Прав си , но все пак в 'Мастър шеф' хората се трудеха да сътворят нещо. Какви са тези смутове от 'черешката на тортата' или 'Биг брадър'

И какво сътвориха? Пълнеж за червата и храна за порцелановото клекало. Творци...

Гледам цялото семейство на ? (трябва да погледна името на "звездата " , че го забравих, то не че съм го знаела де) е запретнало ръкави пред клавиатурата да защитава своята знаменитост

Каква звезда, "победител" от пошло треторазрядно шоу. Известен в много ограничен кръг на много ограничени хора. Иначе човекът може да е добър, но "форматът", с извинение, е ужасяващ.

Радвам се, че точно Симеон спечели първото място! Да е жив и здрав! Успех в живота!

И аз много се радвам, че точно той спечели! Много го харесвам. Показа характер, симпатяга е, а и готви. Притеснителен и скромен, а това не го притежават много мъже в днешно време. Браво.

И двете/двамата сте или от "Седем Осми" или роднини на готвачите.

Тук явно пишат сексуално и прочие неудовлетворени хора!

Симеоне?

Този е готвач-звезда?И в коя точно световна верига, ресторант или за кой милиардер готви?

Щот гу пуказвът пу тиливизура, тъй ставъш звизда, кът тъ пукажът.

Трябваше да спечели русалката, много беше година.

Брех човека се е взел на сериозно "Дотежавало да си звезда" ....... Каква звИзда бе Симеончо ама ти си само обикновен готвач . СмЕх

абе и ти си обикновен форумен драскач ама имаш самоувствието да го поставиш на мястото му :))) ха ха

Не,не е готвач,компютърен специалист е,готварството му е хоби,отворко!Момчето е много интелигентно и също така много скромно,което стана голям дефицит по нашите земи.А и готвач да беше и по професия-какво лошо?!Нали не е мутра,депутат,корумпиран висш или нисш чиновник,подкупно и бездарно ченге...Да е живо и здраво момчето и неговите родители.И да запази нормалнастта си сред огромната маса ненормалници в държавата ни,които са се взели на сериозно!

Първо не съм "отворко" , защото не съм от мъжки пол и второ коментирам изявлението му че "дотежавало да си звезда" Иначе със всичко което си изброил по-долу съм съгласна на 100% .Хубав ден

Поздравления за възгледите ви! Определено, с ето такива хора ми се общува!

Извини ме, не гледам тв и не познавам момчето, но един скромен човек никога не би казал нещо подобно!

Звистта на българина няма граници, затова сме на това дередже. Понеже всички Вие, които плюете по момчето сте по-добри от него, се изказвате сипер подготвени. Как в тази държава никой не може да се зарадва на испеха, и то постигнат с труд и по честен начин.

На готвач може да му завижда само друг готвач. Останалите се ориентират по списъка на социалните съсловия. Компренде?

А ти се научи правописа и тогава се изказвай!!

Еми да такива сме си?нещо напротив?

Честен начин? Това е филм, баламурнико. Продуцентите проучват кой е най-симпатичен на зрителите и го избират за победител. Няма нищо общо с труд и умения. Колкото и оная Сидония прокопса, толкова и този. Баш готвачите отдавна си имат ресторанти или работят за по 3000 лв. месечно и нагори и няма как да си зарежат работата, за да се правят на актьори и клоуни за радост на драгия зрител. Това не е завист, а съпротива срещу това да те баламосват и правят на глупак.

3000 лева и нагорИ!!! Мълиии голяма пара! Явно в твойто село, с тия пари на месец си постигна 'сичко? Той получава повече пари от професията си, а това си ме е хоби. Ама за селтаците - 3000 леа са мноо чуек!!! А за топ готвачите заплащанията не ги коментираме дори.

TIREX

а хвалбите и незаслужените награди и "келепир"?-те за какво са предпоставка..ако булгаристанеца основно бе завистлив то не би допуснал толкова поводи да завижда. истината е че е тъп, продажен и най вече евтин .след като за национален герой почита убиец на младеж при опит за кражба и има мутра за мин. пред., както и неграмотен "цар" оправил го яко и повсеместно ,,не чакай нещо добро. след като парцала на грозната дъщеря на мадритскяи мошеник е в националният музей но няма нито 1 антифашист дал живота си в борбата този народ е обречен!

Учтивото обръщение "Вие" се пише с голяма буква само ако се обръщате към един човек. Ако се обръщате към много хора се пише просто "вие", с малка буква.

Според официалния правописен речнк на българския език на БАН, изд. 2012 г. няма място за съмение: с главно В се пишат всички учтиви обръщения, независмо дали става дума за един или няколко души.

Този никаквец за какъв се има???

Ало Дир-а????? До кога ще оставяте лични обиди да се постват? Това изказване по темата ли е? Така давате форум на простотията.....а сте медия която уважавам. Със здраве и размислете.

Да, по темата е!Не можеш ли да четеш????

Васооооооооооооооо,келеш си ти.Познаваш ли Симеон,та веднага му лепна етикет?

Видяла жабата, че подковават вола- и тя вдигнала крак... Симеончо, Симеончооо, палячо с палячовците... Звезда... Звездите са в Космоса, не в олигофренското, дяволско изгъзено, паразитно, пошло, долнопробно шоу- Мастър шеф.. Цървули. Като какъв се изживяваш бе, келеш?

Много на сериозно се взе

А този кой е, че се мисли за звезда. От години не се гледа българска продукция.....сельооо

Оффф,гледа се и още как!Ама ти май си от конкурентно предаване или тв.

Кога стана калайджия, кога му почерне гъза па и на тоя.....

Този ако е звезда то аз съм шмиргел

Да, шмиргел си!

Дишай спокойно, не си звезда, а просто готвач.

Ах, какъв си звезден, славен и прославен! Пищят девойки, късат си сутиените като те видят! Патрулки затварят улиците за движение. И в асансьора да те видя няма да те позная.