9 знака, че той се интересува само от секс

Няколко са знаците, които показват, че мъжът, с когото сте се запознали наскоро, иска само секс, но не и сериозна връзка, пише "Хъфингтън пост".

Обратно в новината

Коментари - 9 знака, че той се интересува само от секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пет години хотелска стая.Е ако не съм тъпа,здраве му кажи!Аз съм си виновна.

Е то отстрани е много лесно да се каже. Обаче ако си в ситуацията и конкретния мъж почне да те мотае, е много по- трудно да си даде човек сметка. Да не говорим, че жените почваме да се самозаблуждаваме, да придаваме значение на малки знаци. Просто защото не искаме да приемем, че на него просто не му пука.

Хаха. Тя и връзката със съпруга ми започна по описания в статията начин. Първите месеци, после естественно нещата се промениха. Сега като се присетя за началото и някак ми се иска да е пак така, но няма как а и от тогава минаха 17 години. Пак да го има това силно привличане и нищо друго наколо да няма значение. За протокола, с него ми беше втората интимна връзка в живота и си останах на втората. При първата бях по младичка и нещата вървяха по кротко, с всичките приказки, срещи, ресторанти, но не беше така вълнуващо.

При мен това силно привличане и нищо друго наколо да няма значение си върви и сега, след 20 години... При жена ми обаче нещата май не стоят вече така... сигурно е нормално...но ми е мъчно...понякога...

Няма как да е винаги така. После се появява съвместното съжителство, съответно и някои дразнения от него, децата най хубавото, но вече май те имат по голямо значение и нещата се променят. Затова е хубаво човек да се наслади на началното привличане, без да му мисли много ще ли е сериозна връзка или не. За какво са тези изчисления и правила, като не излезе сериозно, не е края на света. Не е задължително да се хвърляш на всеки мъж като удавник за сламка.

... което показва, че голямата любов идва след голямото ч.кане.

Заглавието можеше и да е различно. Например: "Ако искате само секс ето ви 9 знака, че и той само това иска"

много вярно и точно с изключение на точка 8-аз мисля че всички мъже искат да доставят удоволствие и на половинката си независимо дали си мислят само за секс или и за сериозна връзка, не мисля че има мъж който да гледа само собственото си удоволствие , освен ако не е някакъв патологичен случай или изключение

Има мъже, с които сексът представлява "обслужване на клиент", на всичкото отгоре се държат така, все едно, че й правят услуга на жената, с която го правят.

това е някаква патология -аз такъв опит нямам и ми звучи като нещастно изключение, предполагам има някакви предварителни симптоми за това и никоя нормална жена не би го допуснала но честно казано не съм срещала такива

Е нема да се интересувам от рецепти за готвене, шиене, миене и т.н. Хайде стига сте се опитвали да променяте природата...моля...

Жените от твоето обкръжение само от битовизми ли се вълнуват?

Не! Интересуват се и от мъже и не само е така. Изневеряват здраво на съпрузите си, без да мислят за знаци и тинтириминтири. :)

Има една хубава песен на Илия Ангелов- "Вторник вечер"...

сириозна връска? еде ли се пие ли се.ко? то и любофта топли ма рикията си е рикия.. немоа да разбера тия жени с та либов. Сичките ли са комуниски?

Пълни глупости са тези 9 признака и расъждения, явно са правени от блондинка която така си обяснява нещата.

Не са глупости, точно така си е.

Естествено, че секс ще искаме! Една жена се пипнала, не можеш да отлепиш поглед от нея, за какво друго да си мислиш и да говориш?

А кво да правя с мацките, дето искат само секс?

такива?!?

ама той исекс иска..ка смее да си позволи това?!? И после защо ЕС стана еврогейски! Ами то е по лесно да си свалиш мъж отколото жена вече! Едновреме заради жени са се водили войни, а сега заради тях ще обърат всички резбата.

Има мъже, които стават само за секс. Много ги бива. И мъжете бъркат секса с любовта.

Че той освен за секс за друго не става. Има мъже само за секс също.

Само за секс са 9 знака!!! А представете си за другото колко са. Пък после сме били скучни, ние мъжете...Това е така, защото знаците на жените се свеждат до един - колко ти е дебел портфейла!

Ами, мъжете, които искат само секс не са стока, но са за предпочитане пред тези, които изобщо не искат...

Ако беше потърпяла малко, щеше да видиш, че тези мъже, които си мислиш, че не искат секс, всъщност искат сериозна връзка и оставят разговора за секс за един по-късен етап. Помисли сега колко си лейди и колко си ... друга.

То другото сериозната връзка не съ губи. Па секса ако не става за кво мий такъв ентилигент.

Хаха, точна статия. Млади момичета, отваряйте си очите за нагли използвачи;)

В наши дни използвачКите са доста повече и по-нагли от използвачите.

Епа тия направо откриха вселената! Това може да се нарече откритието на хилядолетието! Естествено, че почти всеки мъж иска секс от жена! Особено в началото!

Пък после се обиждате като ви нарекат примитивни. Да мислиш само за секс наистина си е примитивизъм, откъдето и да го погледнеш.

че искат секс . И без знаците е ясно. Плетки ли да искат? Ама са прекалено много жените, които бъркат секс и любов.

Че то има ли друг вид мъже? Даже и да са импотентни пак искат секс:-))

Меракът умира последен

Аз пък искам да се оплача от такива жени изполвачки!

И аз. Тя проучила каква кола карам, къде работя, къде съм бил предната вечер. А тъпа като гъбена каша. Вярвай една такава в петък, бяхме излязли, цяла вечер ми говори за нокти и гелове...Цял вечер!

Е ти къде я намери, в библиотеката ли?

Виж, ноктите не са най-лошото, но това че те проучват...

Ха-ха това е много смешно и звучи правдоподобно!

Ами кой ви е виновен, че излизате с кифли :). Мъжете, ако има как все да излизате с 20 годишни, но с акъла на на 30 год.,ще ви е най-добре. Впрочем кифлата едва ли търпи развитие. Тъпото си е тъпо и на 20, и на 30, и на 40. Няма оправия. :))

Е и оправи ли я в крайна сметка? :)

кифлите са за ядене, щото не издържат на следващият ден.

Къде я намери? Ако става може да ми е прехвърлиш за известно време. ;-)

после "заинтересован" ако може и аз да се включа, стига да не е некой хипопотам...

Стига де счупихте и това...маникюра !