Тризначките кандидатстваха в много университети

Благоевградските блондинки Вяра, Надежда и Любов, които се превърнаха в сензация на миналогодишното издание на риалити шоуто Big Brother, отново напомниха за себе си тази седмица.

Обратно в новината

Коментари - Тризначките кандидатстваха в много университети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tova e triglava lamia-edna 6te duha, drugata 6te 4ete u4ebnika, a tretata 6te umuva koia e sledva6tata prostotia,koiato triabva da se svar6i. blaze im.

И кога започнаха да записват като кандидат - студенти, същества, умеещи да казват - Бееееееееееееееее - Бееееееееееееееее- Беееееееееееееее?

Тежко ми!

Ako gi priemat... tova shte bude golqm udar za visheto ni obrazovanie. Ama kakto kazaha nqkoi ... s pari vsichko se postiga... shte si kupqt diplomitei shte gi razmqtat hvaleiki se, che sa zavurshili. Loshoto e samo, che shte zaemat mestata na 3 znaeshti i mojeshti decsa... qzuk... ama kakto kazah imash li pari - vsichko mojesh.

Те гимназия имат ли,че кандидатстват във ВУЗ?Няма да е трагедия ако ги приемат,ще е трагедия ако завършат!Това говори,че образователната ни с-ма е по всякаква критика..

Тези да вземат да завършат първо средното си образование,а пък тогава да мислят /ако могат/ за друго.Защото не личи по нищо да са го завършили.И защо трябва да занимават обществото с такива патки!

leee onia sa mnogo TAPI koi ke gi vzemi osven na gradska toaletna bilet4eta da prodavat. no i tam ke si izlojat.llllleeeee

И аз не съм във възторг от тричките,но кои сте пък вие,за да ги съдите така строго.Човек трябва да преследва мечтите си и те го правят.Може да са на много низко интелектуално ниво,но това не им пречи да искат да се ограмотят.Похвално е това тяхно желание.А доброжелатели като вас винаги ще има,чудя се само защо сте толкова много.Стремежът на някой към по-добро ли ви дразни,или възможността да успеят.Вие може би не го забелязвате,но аз ви казвам,че тези момиченца притежават ценни качества.Те са упарити,имат голямо желание да успеят,следват целите си и са много борбени и решени на всичко.А в живота такива качества винаги водят до успех,дори и да не си много начетен.Не знам защо само са решили да изберат образованието,може би им е някакъв комплекс.Според мен ако се заемат с бизнес и девет мъже няма да могат да им се изправят на среща.

BEDNA MI E FANTASTIKATA !!!

USPEH !!! Mnogo me razsmqha.

Ей хора, не бъдете толкова крайни, човечеството търпи развитие, а те са млади!

Искренно ти благодаря за поправката. Напълно си прав.

ot B-ld sam no giveq v Sofiaot 3 god. Poznavam li4no tezi prostomerki i moga da kaga,ce ako naistina vlazat 6te si skasam i 2-te diplomi za vis6e obrazovanie !Razberete ce te sa prirodno ograniceni li4nosti s intelekt0

tiq 3-te na varzano ku4e leberkez ne mogat da dadat,a ne da stanat studentki

Голяма мечта, голямо нещо. Като се има предвид, че местата в университетите са повече от желаещите - какво повече да говорим

175 KOMENTARI DOSEGA, MNOGO VNIMANIE IM OBRASHTE TE BRE

Защо, въобще, се пише още за тези кухи лейки?! Не са ни интересни! А, иначе, 100 % ще ги вземат вземат в Югозападния...Не е като да е Софийския, нали?

Да съберат двойките на трите. С получената шестица ще влезе едната. Нищо. че ще е до първата сесия. Цял живот ще разказжат за студентвото си.

Извинявай, прибързано изпратих коментар, който се оказа излишен.

Бедна ми е фантастиката е ЦИТИРАНЕ на една от тези три девойки!

За специалност туризъм не се ли изисква език? Или те смятат диалекта си за чужд езикл Сигурно. Тези госпожици, освен, че са елементарни, са повярвали, че са и красиви. Ще се скъсам от смях. Като искат да работят в сферата на туризма, да застанат на околовръстното шосе на Бл-д, за помахат на преминаващите превозни средства, и хем ще пътуват, хем няма да говорят /защото ще са заети с други неща/, и ще е според възможностите им. Накрая може да почистят купето на автомобила, нали са работни. А през това време могат задочно да учат в началното училище. Там трябва да ги приемат без примни изпити.

ako i tezi kuhi leiki stanat studentki chte si skwsam diplomite!!!

Не може да бъде!!! Но, ако тия влязат - да не съм изпитващ на кухавелки...

МНОГО СА ИНТЕРЕСНИ, ГР.ВАРНА Е ЗАБРАНЕН ЗА ТЯХ.

много са интересни, гр. Варна е забранен за тях

С този природен интелект , смятам че навсякъде са постигнали пълни 6!?

Ei AVP ti si product na triglavata lamia, niama takuv lud, koito da im zavidi i da gi pohvali za staranieto?:))) ei tezi otka4at, 4e otkoga posredstvenostta se nagrajdava:))) BRAVO ELI:))) Eli 6te vi opravi vas:))))

Ole .malko sa grozni :S

Тез трите са олицетворение на вопиюща простотия и са дразнещо тъпи. Трябва да ги запишат в училище за бавноразвиващи се.

О,... пък и български език и литература писали?!? Те знаят ли какво е това?!?

ако тези патки с една мозъчна клетка(общо) ги приемат някъде ректора на съответното заведение трябва незабавно да подаде оставка и да самоизчезне безкрайно

ако тези патки с една мозъчна клетка(общо) ги приемат някъде ректора на съответното заведение трябва незабавно да подаде оставка и да самоизчезне безкрайно

Държахме изпити по български език и литература. Мога да кажа, че бяха трудни, но мисля, че няма как да не стане. Този път ще ни приемат. Писахме всички възможни специалности, които съществуват, но най-много искаме туризъм. Откога за туризъм се кандидатства с БЕ? Тия пак са се объркали:)))

Леле мале тези кухи лейки за нищо не стават,освен за слугини.Дипломата ще си я купят,дано да са им останали пари.

Нали знаете, че образованието е това което остава в нас, след като забравим всичко което сме учили в училище. В тоя ред на мисли - има ли какво да забравят тризначките? И друго да не забравяме все пак, че простотията ходи по хората, а не по животните. При тризначките тя не е дошла, тя просто е родена с тях и не е ги изпускала никога.

срамота е за едно младо и както те казат че са и морални да пода толкова ниско- да се съблича за пари

та те дори не могат да кажат едно изречение правилно ааааааааа на изпит по български език и литература ще се явяват браво-чакат класиране успех!!!! не кажа че и чудо ще им трябва

Ало завистливите в този форум. И да позеленеете от яд, пак няма да ви пуснат на вас :)))))))- Стойте си грамотни и сексуално неудовлетворени !

НЕАНДЕРТАЛЦИ И КРОМАНЬОНЦИ !!!!!!

Тия са ебати изкопаемите същества. И едноклетъчните амеби са по-умни. Цяла България им видя простотията. Ако ги приемат значи цялата ни образователна система е за ЧУК !!! Питекантропи.

Независимо от всичко е похвално желанието на трите момичета да продължат да учат и в този смисъл ги приветствам.

VprEdvId? Има ПРЕДВИД твоя умствен багаж, може би трябва да ти се забрани да публикуваш мнения... още повече за умствения багаж на другите.

Кокошки пред хамбара ко-ко-ко, крещят,зо повтарят ко-ко-ко, ще ни приемат ли в Туризма - ко-ко-ко, май не и таз година - ко-ко-ко.....

три кокошки съм заклал

kuhi leiki

ako teq gi priemat nqkade 6te se samoubiq

Е, пък вие не говорете така за момичетата! Те какво са виновни като са се пръкнали тризначета, а пък мозъкът им е бил определен само за едно детенце; случват се такива грешки в природата. Освен това Господ не може хем тяло, нахалство и уста, хем пък и мозък да ти даде.