Халваджиян коментира събитията около Бергендорф

Маги Халваджиян, който ще бъде част от менторите в новия сезон на "X Factor", коментира в ефира на "Нова" задържането на Жана Бергендорф.

Обратно в новината

Коментари - Халваджиян коментира събитията около Бергендорф | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я някой да вземе да я застреля. Много ще е лошо за нея, ще я боли... Но ще е благотворно за кариерата й. Маги, shoot that GIRL, help her!

Кривозъбата си свърши работата и сега е ненужна. Дреме му на Халваджян какво е направила, целувките и прегръдките са докато им носи кинти, после: не знам какво е станало аз не бях тук.

Халваджиян това си е чиста пиар "гаф сцена" То и целия живот в България си е един фалшив сценарии воден от хитри кукловоди!!!

АБЕ УМЕН ЧОВЕК СИ --ТОВА СИ БЕШЕ ЧИСТА РR СЦЕНА---като оня кмет дето сложил опушена бутилка на прозореца си и"Труд" изрева,че искали да го взривяват /е не без пари разбира се/

Много неприятни неща написахме за Халваджиян.Талантлив е човека!Много хубави предавания направи,които всички гледаме.

Най после разбрах коя е Жана!След толкова пиар няма как да не я запомня!

Каквото и да се пише Жана си е звезда височини, тембър, вибрато,сценично присъствие,младост, сексапил. Лично я познавам и е супер ! Продължавай Жана!!!

Щом не може да привлече вниманието на публиката с глас и талант, а със нещастни скандали - да ти пикая на "звездата".

така, шмъркай белото, далеч ще стигнеш

Тоя къв е противен. Вън арменците от България!

Не така!Редно е да се извиниш!

Ама тази грозница-във всяко отношение , дори не може и да пее - е протеже на Маги! Е ,ако не му е първа братовчедка се оказва , че критериите на човека рязко са се понижили! Жалко за това , че се прави на голямата работа-делата му го опровергават!

Не знае какво точно се е случило, но е с ясно изградено мнение.

Човек трябва да има някаква мярка. Това, че някаква се прецаква сама не дава право на никой да я защитава и дори да предвижда още по голям успех. Това ли е примера, който трябва да следват децата ни. Хайде да се надрусаме и да станем герой. Най добре да я наградим0 поне така излиза от коментарите на този господин.

Докато има хора като Халваджиян, за които и антирекламата е реклама всеки модел на укоримо поведение ще ни бъде натрапван като пример за подражание.

Очевидно мрежата скучае, защото няма друго обяснение на коментарите по отношение на "героите на нашето време"! Кому е нужно да се занимаваме с люде, оказали се по някаква случайност в светлината на прожекторите! Истината е, че ние сме тези, които определят тяхната популярност? Ако не им се обръщаше внимание, нещата щяха са други! Едната - набедена певачица от холандските гостилници, другият - набеден циркаджия! Какво да говорим!? Ние сме виновни за просперитета им!

Сърби ме главата,червената глава...

Кой е тоя дрисльо? Арменец някакъв?

чудо голямо, всеки ден ни тровят с поредната наркоманка - вместо да я натирят да се лекува, те я превърнаха в национална героиня

Следвайки извратената логика на Халваджян, продуцентите и пиарите й да вземат да организират някоя мастита измамна схема, в която други хора пострадват сериозно, и да я пуснат да я осъществи. В България такива неща много минават и се ценят. Съответно, ще повлияе благоприятно на кариерата й.

Значи все пак си признава, че това си беше обикновена ПР акция?

Нека медиите, продуцентите и др. знаят, че все още има хора, които могат да си ползват части от мозъка, и могат да различат халтурата от читавата работа. Какво съм виновен сега да слушам за този чалгар глупостите?? Халвджиан беше режисьор на чалга клипове. Като такъв той има пряко участие в чалгизирането и опростяването на държавата. Нека го отрече! Това е черта на халтураджията - навсякъде, където има пари, ходи и върши всичко необходимо, само щото някой дебеловрат (примерно) ще му плати някой лев. И после ми го играе интелектуалец и незнам си какво. Айде, нема нужда, не мислите ли??

Стига с тоя арменски чалгар!

Много му знае устата на Халвата!Човек трябва и да замълчи понякога, особено когато се е наакал.В случая, нааканата е продукт на империята Халваджян, но не е малолетна и няма нужда някой да оправдава поведението й.

МНОГО ТЪП КОМЕНТАР

Стига сте занимавали хората стия Хал..... Толково смишни хора не ви ли писна да пишете за тия смешници.

Вездесъщият всестранно развит Халваджян, не знае точно, не е бил тук , но бърза в студиото на Нова ТВ , която пък случайно го кани веднага да съобщи , че някой го чака блестяща кариера...Толкова е прозрачен и миризлив така наречения БГ шоу "бизнес" , че ще взема да прочета някоя статия за Украина да речем.

Как като не знаеш какво точно се е случило си позволяваш да коментираш случилото се.

Щото е халва ... лепне по ... :-) :-) :-)

Тая , ако знаеше чужди езици , нямаше да носи това име ... нямам нищо против българските планински села .:-)

Бергендорф = Планинско село . Хареса ми :-) :-) :-)

Е кво излиза, според него някой трябва да се насЕре за да стане още по желан и да си гарантира участия? Не мисля че хората се кефят на такива постъпки, освен галфоните и самозабравилите се продуценти

Аз пък си помислих, че Халваджиян е задействал връзки и влияние, за излезе Жана на втория ден чиста и невинна от полицията и от ситуацията. Добре, че се изясниха нещата с този коментар, макар и нескопасан, че щях да съм в заблуда.

Абе , тия в тези среди на измислени звезди , луди ли са или ще полудяват ?!? :-)

Те не са луди , ами ние че ги коментираме ! :-)

Не е истина... заради този галфон и Хампарцумян ни излиза все "по-хубаво" име на арменците. Но вие сте си виновни, че гледате деградиралите му предавания и му пълните джоба. За такава звезда се е взел, че през ден ръси мъдрости във медиите и FB. България звезди НЯМА. Малкото, които могат да се нарекат така са възрастни и си отиват един по един. Визирам Лолова и компания. Таланти има доста, но за да си звезда само талант не стига.

Иска ти се да си на мястото и на двамата,ама нанай....

Че да се правя на всезнайко и да дразня половин България с "компетентни" мнения? Не, благодаря. Не бих отказал да съм на мястото на Хайгашод Агасян например, защото е талантлив и свестен.

Чета коментарите и си казвам - "Прост народ, слаба държава". Един успял човек и всеки го плюе. Стоят тук хора, в събота следобяд и пиейки бира се чудят как да го оплуят. Ами така е, лош човек, има предавания, които се гледат от цяла БГ, да успял е, и жена му е успяла и фирмата му, и сина му. Абе можещи хора, не висят по кафетата и не се чудят във форума кого да оплуят докато си плюят обелките от семките върху дебелия корем. Но това е положението, който е можещ е трън в очите на неможещите и глупавите и тъпите и най- вече злобните! И за всички, които ще ме оплюят, плюнете си обелките от семките и си свалете краката от масата, че жената ще ви сервира сланината!

Ти па кво дириш у форомо ????

Жена му е "успяла"??Всички нейни дрехи и стайлинги са нечувано грозни.Гала горката всеки ден е като смешник.Няма грам вкус Кремена.

Не е вярно -не са нечувано ,ами невиждано грозни . ама кво разбираме ние от мода !?Друго си е дати се виждат жартиерите ,или се появиш с храст в косата... А тоалетна чиния на главата .... абе не разбираме ние от мода...мо

С тези си думи, арменеца поевтиня. Много си личеше, че иска да изглежда чист и почтен, явно вече спря да играе роли. Много противно изказване, той просто мисли как да се правят пари.

Добро утро Вие открихте топлата вода . Госпожо арменеца е човек за , който финикийските знаци са приоритет в живота .

Харесвах Маги, въпреки жена му и цялата му натресена в бг ефир рода. Но вече някак си се самозабрави... Това не е мъжка реакция и не му прави чест. Определено можеше по-достойно да излезе от подобна ситуация. А въпросната девойка показа, че е зле избрана и е заела мястото на някой друг, по-кадърен от нея. Маги, да плюеш непочитателите си и да се саморазправяш с тях - не е добър ход - така те и да са имали колебания спрямо личността ти, което е нормално, вече няма как да бъдат спечелени, каквото и да направиш повече. Зрители не се печелят така, би трябвало да го знаеш отдавна! Те се ухажват, защото ти си това, което си, благодарение на тях. Без тях няма кой да гледа продукцията ти. Те са твой коректив и заслужават по-различно отношение, а не да ги наричаш говеда...

Кой беше по -достоен от Жана да победи в Х-фактор ?! Тя отвя конкуренцията,ако може да се каже ,че имаше такава,още при кастинга ! Жана по време на Х-фактор не беше на състезание,това беше гастрол на една изгряла звезда и показно как трябва да се пее !

Едно време, един наш сатирик беше написал, как се става поетеса. Пое...бе са, пое..бе са и стане поетеса. Мисля, че това се отнася и до така наречените наши съвременни "звезди".

Става дума за Радой Ралин.За съжаление, много е прав.И не само .бливите поетки!

Хаххаааххххааааа... Много си прав!!! :-)

След като ,,великата" Бергендорф се компрометира, редно е да млъкнат нейните ,,адвокати", а не непрекъснато да ни обясняват защо се е била и защо е пушила трева.Писна ни от тая татуирана скубла!

ще да не пафка трева бре

Като не знаеш, какво коментираш, Айде бегай, филосоФ

1 метър плат - 2 метра уста!

Пиеш, биеш се, бият те, дрогираш се и ставаш звезда?Колко евтино, Маги, колко нечистоплътно мнение за истинското изкуство!

Първо научете българската азбука,после се заяждайте с арменеца.

Ти пък научи пунктуацията !!!!!

зависи от - какво искаме да кажем,от това зависи дали ще сложим препинателен знак или нищо

Да, зависи, ама ти не си го научил/а. Тирета, интервали - за нищо ги нямаш.

Кой е тоя?

натрапник със самочувствие

Умен мъж, направил доста предавания в телевизионния ефир! Абе успял човек, не мижитурка пишеща по чатовете и дебелееща пред компа с бира и картофи в ръка и псуваща целия свят!

Държава в която циркаджия с помощта на мафията се е вживял в ролята на културтрегер не я очаква нищо добро!

За тия, които се чудят за каква мафия става въпрос, нека да проверят какви средства са отпуснати БЕЗВЪЗМЕЗДНО от държавата на няколко продуцентски компании за закупуване на техника .На първо място е фирмата на тоя хубавец с над 900 000 лева. Намерете списъка и ще попаднете на други познати имена, за които всекидневно ни се внушава колко са велики .

си чул и видял,защо се изказваш бе Халваджиян!Това ли ще я издигне?Да бе вярвай си.

Хем казва "Честно казано не знам какво точно се е случило", хем го коментира, хем предрича, че Жана щяла да се прочуе "още повече" с това, дето той не го знае какво е... Ех, съвсем се озвездиха тия наши звезди :)))

Убедих се, че говедата не спят, списват в ДИР-а и се чудят кой да оплютат! Хихи, спите ли бе говедааааааааа! Днес Халваджиян ще ядете...., утре кой, някой друг успял човек!?

Тебе ама и ти си неусяло говедо като нас затуй с Халваджан ще се ядем-ти си безинтересен.Пък ако не сме ние говедата кой ще е Халваджан бе тъпако?????

Няма що тя ще стане световна звезда!! Да му имаш усмивката жабешка на арменеца!!В тази държава глупостта вече е космическа!!!

и ти си навираш гагата, бе, халваджията? Глей си там бизнеса и си вади мънито с хорските несгоди и помии и си трай поне! Аман от вас цялата ви фамилия! Имам една консерва-копърка в хладилника от две-три години, но не смея да я отворя...Току-виж изскочил пак ти! Или брат ти и жена ти....Ужас!

Българската злоба е неземна! Има акъл Халваджиян, прави предавания и те се харесват! АААА и още нещо за всички плюещи, ми програби бол бе хора, като не ви харесват неговите, гледайте друго!

негови ли са ? до едно са крадени.ами като е бтолкоз кадърен да сътвори нещо сам .Ей на неговата рудованка сам самичка си сътворява смехотворните тоалети..

От позицията на собствения си джоб

Много точно го казахте.. Поздрави!!! Тази жена е срам и позор за социо-културата в България! Не бива само да си гледат бизнеса хора като Халваджиян! И... какво значи - приел да бъде жури в СОБСТВЕНОТО си предаване...?!

"Честно казано не знам какво точно се е случило"...но,това не пречи да се правят "умозаключения".Дано страшно многото и участия,да не са в полицията,защото няма да е добре за нея.Пълни нещастници...но,то при някои се усеща по-късно.Но,винаги!Тогава дори и внуците не помагат!

Социалните им репортажи са помогнали на много хора, но и всички виждат, че едно такова предаване не трябва да се занимава с политика. И самият факт, че не смеят да дадат скункс на Бат Бойко при положение, че той си е искал от кумова срама. Но може тогава да няма зоо полиции, гостувания и проекти....

И културният и политическият елит са огледалните образи на културата на цялата нация ! Така че каквито сме самите ние - такъв ни е и елитът !