Вижте Ваклинов и Гладнишка в „Плащаш им данъци”

Боби Ваклинов посвещава новата песен „Плащаш им данъци” на политическия елит на прехода. Милица Гладнишка и Rxdi също се включиха в проекта.

Обратно в новината

Коментари - Вижте Ваклинов и Гладнишка в „Плащаш им данъци” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стою

Ми давай предложения. Как точно да бъде преработен и допълнен текста, в колко минути да се вместят, на какъв фон да се снима и кой да бъде режисьор. И за други "подробности" по създаването на клип сме отворени. Ще гласуваме с "ръчичките".

Стою

ПС Демокрация, така да се каже...

Браво!!!

Браво ,кефят ме ! Фен съм и на двамата , много са яки. Разбира се само с песни и мирни митинги няма да се случат нещата ... И това време идва ;)))) Много успехи и на двамата . Със здраве :)

Текста на песента е велик! Пуснете им я в парламента.

Колко струва да пуснете статия за клипа на сина ми за шест часа на първа страница в Лайфа? Верно и той е некадърен като тези двамата и песента не струва, като тази, ама що да не си бъдем взаимно полезни? За контакти - ул. "Д-р Любен Русев" 1, до поискване.

Няма да ги видя.

Боби е страхотен както винаги, но Милица за съжаление не може да пее.

Mnogo dobra i tochna pesen samo s orajie shte se opravi tazi darjava

На мен пък това парче ми харесва повече от онова на Йоана :) Макар че съм на 50.

ама това не значи, че парчето е хубаво..

Браво !

Защо я няма в къщи и кученцето вие на поразия, пък то кво било.

Песента е хубава и точна. Трябваше да споменат и грабежа КТБ. Клипът трябва да показва лицета на политиците.

Тези, които са недоволни (и с пълно право) и частично не плащат данъци от приходите си (щото ДДС всеки плаща като пазарува), би трябвало също да дават за обществото, макар и без участито на държавата. Доброволен труд, дарения за каузи и др. Мисля, че няма нищо лошо в това хората сами да решават какво и как да подпомагат.

Дори и посланието на текста да си заслужава да бъде чуто, защо не може един буден гражданин да изрази позицията си със стихотворение, а всеки трябва да пръцка поп- и рап- хитове за целта?! Въпросът ми естествено риторичен, а отговорът е по-простичък и от самите изпълнители - със стихотворенийце няма да изкарат 50-те лв и 1-ия месец слава, които им дава музикалната сцена! Ако сте толкова заинтересовани от проблемите в страната ни, накарайте младите да четат - това след 15-20 години може да даде съвсем различно лице на обществеността ни!

Боби е готин, но това не е жанра на Милица. Песничката е супер, дано някой политик успее да я "чуе" :).

Песента е трагедия! Съжалявам, обективен съм...

...и добър урок, че всеки трябва да прави това, в което е наистина добър.

Така е. Много слабо. И текстa, и отпуснато пеене. Не мога да я изслушам докрай. Имайте уважение към музиката! не всичко е пари.

"ПлащаШ им данъци" или "ПлащаМ им данъци" е заглавието?