Бразилска метачка на улици става модел

Улична метачка в Бразилия се превърна в звезда благодарение на атрактивната си външност.

Обратно в новината

Коментари - Бразилска метачка на улици става модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаете ли, сетих се за една "звездна" дама - Ренета Инджова. Вярно, че тя не беше модел, а служебен министър-председател. Но след като беше министър-председател и преди да стане председател на НСИ беше точно метачка. Чистеше входа на блока, в който живее... Но това не стана новина, сигурно защото не беше модел...

Трътлеста и грозновата, а тук /БГ/голяма част от жените изглеждат така, но явно навсякъде по света си мечтаят да са високи, изтънчени и красиви. Жени като тази на снимката, никога няма да направят истинска кариера в модния бизнес, но за известно време ще ги показват като атракция, а след това могат да се снимат в някой долнопробен филм.

злобничко некси едно такова манекенско но може и права да си

Висока, стройна, ама с къси крачета... Модел на римски пехотинец.

Поредната приказка за Пепеляшка. Бъди си тъпа, мети улиците, мий чиниите в някоя закусвалня и чакай "Принца"! Защо пълните главите на децата с глупости?

кака, я си кажи, ти по динозавар стреля ли? :) а шефо ти живи ли е още след стрелбата? :))) ако на народо му се не поднисат периодически сбъднати мечти и секви подобни бабини деветини..., народо че откачи, бе кака!

Тя дебела бе хора, какъв "модел" точно е?

Браво и далбок поклон прет уличниците метачки по цялото земно калбо. Много хубаво описахте за бразилиа. Ама и при нас го има тоз момент ама с убратен знак. Наще всички модели и звезди приличат на улични метачки и хегеинистки . само да им дадеме по една ускубана метла и да ги пуснът по улици афтогари и пазари. Някои от наще звезди мязат и на таолетни жрици кадето сабират по един леф за ползуване на кенефи от хората. Ама не знам дали се усигуряват при здравната каса., това хубаво лие или не е хубаво. Наще модели се оплакват че имали низки пенсий. Ама тогаз защо не пуснат по някоя дръгаа снимка в соцялните мрежи кат таз бразилка.... от сигорен източник знам а и комшийката го потварди, че в меричлери сунгорларе павликени и други извесни градове търсели жени които да метът улиците. Нека да опитът няма страшно, може да ги забележът и открият дет се вика и да ги назначът. Успех на всички. Ама не знам дали ще го удобрят или няма да ги удобрят? Това може ли да се претскаже или неможе..... Браво, много се радвам

Aбе,... Mери,...ти да не държиш с двете ръце "Bибратора",.. че пишеш на маимунски, бе скъпа?? хахахаха..;))

Оти тека не оценюваш свеснио хумор и подиграфката с граматиката на човеко? Мене па ме кефи! ;)

"Роди ме мамо с късмет...па ме хвърли и на смет " Народна мъдрост!

Tова,.. ще го боцкам с "любовният мускул",...като кюфтенце на скара!!;))

Eееии,...на тез,.. дребните моми,...както им знам чалъмааа,....ще я извъртам като бъчвар цяла нощ!! хахаха..;))

3ащо ми слагате минуси бре?? Pевнувате ли?? Bас, ли искате да извъртам??.... готово беее....хахахаха..;))

Ша ме завтараш ли ил да се огащвам бе майсторе? Чак па чалъма им знаял! Скромността краси човеко ма ния сме си убави, а!? Я си легай... :)

Метачка = чистачка = компаньонка = танцьорка = камериерка = манекенка = проститутка = и.т.н - милиони нискоинтелигентни жени с хиляди подобни професии - нищо очудващо в тази "новина" - всички на подобно интелектуално ниво могат да си сменят професиите без проблем ..!

"... нискоинтелигентни жени"? "нищо Очудващо", както казваш ти високоинтелигентно.

В 7-милиардното население на Земята има поне стотина милиона - а вероятно и повече, жени от физическия тип на тази бразилка. Това са силни, жизнени хора, със сигурност привлекателни за стотици милиони мъже, също такива мощни и жизнени. Това са хубавите, истинските жени за повечето от тези мъже. Самият живот се нуждае от тях. Защо една такава жена да не може да бъде модел на жена? И не само една. Защото някой си от Перник, например, образец за мъжка хубост, застъпвал друга академична позиция ...

Това с Перник ми хареса! Единственият град в света, където могат да те блъснат отзад, докато караш в насрещното...

Тиа от перник ви казааме евала и на теб и на хигиениската! Шо сакаш съга от перничанье?!

ПОРНО ИНДУСТРИЯТА ВЕДНАГА ЩЕ Я ГЛЪТНЕ...

Tова е,.. фадрома,.. бе хора,...;))

201 оферти моме, 201!!

Това тяло не се прави с метене...тук там и силиконче...айде без щастливи истории за пепеляшка!

това тяло? ти разноглед ли си , бати щангиската

Иван Петров

именно, тя е професионален спортист

Стою

И къде точно силиконче - на д-то, или на щангистките бутЧЕТА/ове?!... Ъм? (Бюста не го споменавам, щото не сън си турил очилата и не го виждам) Типичен латино-диференциал...

Иван Петров

там де, иначе нямаше да слага сутен

Яка работа. Ало ти удари една двойна нижица си приключил със секса заванаги.

Бомба миньонче !!!

Много важно! Нашите модели пък до една стават за метачки на улици!

ее баце! как им го рекна! еваларка!

Ма то и ти ставаш за метач.

Да бе, с такива метачки ще се заровим в буклуци..

Модел на какво ще е? На татуировки или на свинеферма? Може да я вземат да рекламира камиони от типа на Татра. Задницата й е по-голяма от на Беларуз. Няма по-красива жена от българката! В който и град да тръгнеш по улиците за 10мин ще видиш повече красиви жени отколкото където и да е по света за 3 дена. Дори по селата ни изобилстват красивите жени (поне тези, които не са само от възрастни хора). Така, че поне аз не съм заинтересован от дебелогъзи метачки на улици от държавата Канибалия.

Не разбирам какво толкова се възмущавате, то в Бразилия идеалът за красота са си такива жени. Вземето танцьорките на който и да е местен певец-чалгар, т.нар сертанежа музика, и вижте какви са им краката из задните части. Но пък бразилките с немски и холандски корени са безумно красиви в лицата, което нашите меринджейки няма как да постигнат. Просто генът е друг! Иначе пишните форми от кръста надолу са наследство от африканските им пра-пра-баби. Над 85 % от бразилците са смесени от 2-3-4 раси...

Браво, с удоволствие бих й ударил една метла.

И таа немала си гадже?????? Ай сиктир веееееее

Не казва клиенти а гадже си нямала.

ба'си големите краки, урудска раута, чуйек

Метачка , а от де толко пара за татуировки!? Иначе бива - младо гадже, бразилско гъзе и Копа Кабана, ръиш ли

Мацката е секси. Кльощавите модели не са секси.

За порно звезда е пърфект

Некой знае ли що бразилките имат такива арни дупенца?

Cлизам от колата,.. и тръгвам пеш по улиците?! ;)) ....дано я срещна някъде??! ;))

ако не си у бразилиата ич не се мори. тука най-много те бивнат у махалата докато гониш некоя титанка.

качи се в градксия транспорт сутрин, когато въпросните "красавици" тръгват на групи с метлите на работа....

Mаринелче,...Tам,.. може и да ги има,...Aма, аз не съм Tам;))! Aз, съм,.. на един Oкеан разстояние! ;))) Tамошните,.. още не са се научили да си мият косите и да си правят зъбите!? ;)), Tе, са си,.. за тамошните гларуси! хаха..;))

и в България има метачки с подобна екзотична красота...

Да, ама немат зъби.

Честно казано - след като й видях снимките, се чувствам като Мис Вселена. Иначе - радвам се за нея. Дай Боже всекиму късмет.

Ти ме заинтригува!Довечера как си?

ти па каде мис вселена трагна да бориш бе? сигурно че я боли главата довечерка. те миските дънат мноо шампанцко.

Довечера съм с мъж ми. Тръпка си ми е още :) Относно шампанското - лятото с шопската повече върви биричка :)))

Отдавна не се бях смяла така, от сАрце и със сАлзи :))

е благодарско! распорихме се от хумор сас градскио в ефир. за което благодарим и на ньега :) джем сешън по пернишки...

Тая в краката е като Трифон Иванов в най-силните си години, ако те ритне и си дотам, бахти бедрото ;))

Добре че във физиономията не е като него :) Тогава няма да има нужда да те рита. Ще изчезнеш на подскоци като я мернеш.

Не важно как изглеждаш, а да се харесваш и да имаш самочувствие. Това сигурно е новата Адриана Лима :). Доста ще трябва да тича, за да догони кака си Лима. Все едно да тичаш срещу вятъра :))).

Представям си какви са модните агенции, които са я харесали. Имам чувството, че тези социални мрежи тотално обръкаха представите на младите хора. Повечето жени чрез тях осъществиха мечтите си да бъдат модели, харесвани. Все едно като си накачиш селфита и другите ти напишат каква красавица си, това е достатъчно, за да си модел. Няма лошо човек да се харесва, за да е в хармония със себе си. Но все пак реална самооценка не е излишна, за да не ставаш смешен и жалък отстрани.

я качи някое твое селфита да те погледаме??! може и да те мяза на жена??!! хахаа....;)

Момичето е щастливо и има над 200 оферти! Плюс това е на една страница с кльощави продали се жени и със сигурност не дава 5 пари за коментарите тук, включително и за моя :) Браво, че е щастлива, другото са дреболии.

Ако щастието се гради върху лайковете във фейса и офертите от мераклиите към нея - щастието й е пълно.

А ти какво предлагаш? Нещастието й да се гради на мнението на хора без нито един лайк и без нито един мераклия ли? :)

Като циганка от Титан!!!

Принципно е абсурдно да е модел. Много е ниска, сбита, с дебели крака и татуировки.

От известно време късокраките и дебелобедрести намират място из модните хроники. Моят вкус е различен. Но например имам един близък, чиятно майка е с къси и дебели крака, с голям ханш. По принцип е много въздържан и почтен човек. Но една моя позната попадана у тях - именно с къси крака и дебели бедра. Този човек като започна да я свалка - не можех да повярвам. Беше невъздържан, харесваше я много. Намекнах в началото, че майка му имаше такова телосложение. По принцип често има такава връзка. Наистина на вкус и на цвят няма приятели, както казват руснаците. За това се въдят и късокраки. Да кажем, че като естествен подбор са нужни и такива - не стават за състецатели по бягане, но стават за почистване на улиците. За всяка земня нужда си има тип човек. И те трябва също да се множат! Иначе представете си какво неудобство е хора с дълги крака и слабички като телосложение - да чистят шахти. Естественият подбор се грижи за всеки генетичен тип, понеже такива са нуждите на общността.

По-тъп коментар не бях чел..

То направо ще счупи тъпомера този коментар. Незнам какви комплекси трябва да има човек че да напише това..

Еееее,не може всички да са красиви, високи, стройни и дългокраки. Това е еталона за красота, наложен от таблоидите. С две думи - перфектната жена. Но с този нездравословен начин на живот все по-често ще срещаме моми като тази от снимката. Така че, свиквай с гледката. Дано намериш някоя дългокрака хубавица.

От вчера ни провокират с дундести "моделки" и във форума се гризем един друг като побеснели катерички. Ако дунди вдигне продажбите на дадена стока - значи моделът е успешен. А кой кого и колко харесва - съобщавайте си го на ушенце, след което се търкулвайте в кревата. Вицът за динозавъра и динозавърката помните ли? - Ню? - Ню! Да не изчезнем като динозаврите! :)

Кво се карате бе хора, в Бразилия това е модела за женска красота - попозуда му викат, такива се харесват там, това е.

Много добре направо отлично!

Само мъж, който не е отпил с пълни шепи от сладостта на бразилките може да се изкаже негативно за тях. Сори аз не съм от тази група мъже. Подозирам много минуси, но на кой му пука от това.

Ей , човече взаимоотношенията между двата пола не се базират само на сексуална основа а на много други неща ама , какво да ти обяснявам , като очевидно си толкова проЗт , че няма да ме разбереш .

думата секс другарю. Освен за секса в думите си включвам и моноого други непонятни за теб неща. Явно е обче, че при теб ръкоблудството ти идва в по-вече, но това си е твой личен проблем и не бих желал да ти показвам как можеш да го разрешиш. Приятен ден!

може да е модел ама на свинеферма

Поне си изкарва парите с честен труд, а не като тук, "няма работа" - им е на устата на всички мързели.

Вчера разни брусове сланина се изказваха негативно за себеподобната си американска"юбертопмоделка" с увисналите 50-сантиметрови ръце и перфектните мерки 110-110-110,сиреч "равна съм като хладилник Мраз". Днес същите тези дебели брусове сланина плюят друга едричка жена,която за разлика от първата е видимо в добро здраве,мускулен тонус и притежава ако не секс-,то поне "флексапил":-). Изводът: да си брус сланина sucks,но дважди по-sucks е когато вместо да работиш по въпроса се залъгваш,че в пропорциите на синия кит има естетика.

*изказваха позитивно

Оф,явно иде модата на трътлите и на моделите с глезени като свински крачета,а нежността е най-женското качество и това няма как да се промени,колкото и да се опитват да ни убедят в обратното.

Най-информативна е снимка 5! Тя казва поне две неща: 1. В Бразилия няма цигани - ако имаше, нямаше да има МЕТАЛНИ решетки по уличните водооттоци. 2. В Бразилия ПОЧИСТВАТ водооттоците - за разлика от нашите, които не са почиствани от епохата на ранния социализъм. За мацката не говоря - Ким Кардашиян ряпа да яде ...

Ясно е,че в Бразилия има свине и една от тях ти харесва! На циганите също! Е,цигански ли ти е вкуса,а? Аз разлика между тебе и най-простите циганя не виждам! Кой нормален може да харесва тоя слон!