Люси Дяковска се прибира за ”X Factor”

Популярната изпълнителка от No Angels Люси Дяковска e част от звездното жури в четвърти сезон на "X Factor".

Обратно в новината

Коментари - Люси Дяковска се прибира за ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя да ни живее в България че да се пребира? Но Енжелс е от 8 години МЪРТВА. Пяха 2 гаодини и се наакаха! Жалко че в България няма истински певици че взимат от нафталина.

хомофобията е болест, лекувайте се!

ЗАРАДИ ТАЗИ СУПЕР НЕПРИЯТНА ЛИЗБИЙКА НЯМА ДА ГЛЕДАМ ФАКТОРА.НЯМА ЛИ НОРМАЛНИ ХОРА ЗА ТОВА ЖУРИ

Преди бяха две педита в журито, не ти пречеха. И щом Армутлиева ти е по-приятна от Дяковска ....

не и завиждажте, а се опитажте да задминете успеха и. тя има успех с групата поради качествата си като танциорка и певица, а не като лесбиjка. разкри, че е "от другият бряг" едва след разтурването на групата. аз се занимавам с друга музика, но почитам постигнатото от нея до сега.дано да има успехи и в бъдаще

Ами тая женица е била някога част от някаква си лигава група, дето отдавна се е разпаднала. Никой вече не си спомня какво е пяла. Била във връзка тогава с някои хора на деня и това е било. Вече е минало бешело, отдавна забравено.

групата се казваше ноу енджълс - една от групата - мароканка, беше серопозитивна и като я разкриха, че е спала с много мъже без да им каже, се вдигна голям скандал - после престанаха да вият- пардон, да "пеят"

беше отдавна, но тази група се беше класирала на първо място в Германия за Евровизия. Това не е като у нас - там има множество световно стойностни групи, а не като Софито и Славито.

Годината е 2008- ма и на самата Евровизия No Angels e на едно от последните места преди Полша и Англия. От 40 страни нито една не е гласувала и не е дала точка за тази група- само България дава 12 точки и Швейцария 2 и то заради Люси. Та ако говорим за най- успешни германски групи това са класиките Accept, Scorpions,Helloween,Axel Rudi Pell ...

Германия винаги е била страхотен фактор в областта на музиката....:) Тази грозотия на снимката също.

За да работиш или да те дават по тАлавизията трябва да си : ПЕДЕРАСТ,ЛЕЗБИИКА,ТРАВЕСТИТ С ВСИЧКИ РАЗКЛОНЕНИЯ ИЛИ АРМЕНЕЦ .Нормалните бачкат за стотинки.

УЖАСНА Е! Тя е достатъчна, за да откаже част от любителите на X-фактор да гледат шоуто!

ЗАРАДИ ТАЗИ СУПЕР НЕПРИЯТНА ЛИЗБИЙКА НЯМА ДА ГЛЕДАМ ФАКТОРА.НЯМА ЛИ НОРМАЛНИ ХОРА ЗА ТОВА ЖУРИ,АЗ МИСЛЯ КАТО ВАС

защо се карате?тя си идва за да си вземе кремиковската бетонобаркачка,,да речем ходожничка"която и е жена,свадба ни чака,от каде е жената от там е и родата.

Пише се "сватба", драги. Сватба!

И художничка :)

Айде нЕма нужда са идва от Германия. Каква е тази? Кой е чувал за нея? Аз лично не съм чувала нейни песни, за мен е известна само с несиметричното си лице и досадно поведение и натрапване на гей ориентацията си. Да си седи в ДЕ.

Ми как да чуеш за нейните успехи като в БГ по цял ден с чалга ви изнасилват..

Ти си стой на село...нЕма нужда да коментираш неща които не знаеш!

Пред,, които,, се пише запетая, пък и ,, най- успешната,, група не съществува вече и никога не е била на върха на класациите за музика.

Странно е, когато някой се хвали колко много не знае.

Дяковска си е пич. Миналото или по-миналото жури беше с двама гейове - от Авеню и Любо . Като не парадира с п*деращина, какво Ви пука.

Страшно вълнуващо. Не разбрах само "ТАМ" тая Люси с нищо ли не се занимава, че българските идиотски предавания толкова да са й важни? Друго си е да си селския кмет, а не някаква неизвестна "клечка" в големия град.

Да друго си е да си селски кмет.. Особено в БГ. Селските кметове са местните феодали, те са милионери и цели села са им слугуват. Имат къщи-имения с удобства, каквито тези от панелките в големия град дори не сънуват. Не че смятам, че не са престъпници, но понеже ти повдигна въпроса - та ти отговарям.

Таланти има с лопати да ги ринем, но няма един свестен продуцент. На кой от победителите до сега някой му написа една свестна песен, само лигави български текстове от самопровъзгласили се текстописци. Няма в България кой да направи от таланта - световен продукт.

Х-фактор е затова именно - да примамва талантите в... 9-глуха. Тя Невена защо си прекъсна договора.

Къде пее тя изобщо? Какво пее? С какво се занимава! Жалко че в България няма изучени капацитети.

тихо като не знаеш. Изучила се е в Германия "Stage School of Dance & Drama". Създава своя продуцентска компания през октомври 2003 под името "Schmanky Records" и купува собствено студио. Люси продуцира коледен албум "Your Stars For Christmas", в който е включена фолклорната коледна песен "The Wish", чийто оригинал нейния дядо е написал за женски хор. И т.н и т.н. Други въпроси?

пишеш? Лелеее, аз си живея там от 32 години и такива нещан съм чувала. От къде ги измисли тези непознати фирми? Какви албуми? Ха, ха, колко ти е платила?

нищо не е верно от написаното. Или тя лъже или пък ти!

википедия и прочети всичко каквото е написано. НЯМА нищо от написаните ти работи. Ще видиш и колко се занимава с музика-или е продуцент? ха ха! На дядо и песента?

ако е вярно, че е родена през 1976 г. въпросната люси е заминала през 1995 в хамбург, германия и се е "изучила"за точно 2 години във въпросното училище - толкова за "образованието" и - за данните и на певица просто няма какво да се коментира - единственото у нея, което ми направи добро впечатление е, че преди няколко години направи на салата по една от централните немски телевизии един много нашумял защитник на ромските права. люси му каза в прав текст, че е живяла като малка в бг, познава ромският начин на живот и колкото и да се опитват да ги интегрират ромите, от тях нищо не става - природа, какво да се прави

Боже, моля те прибери си вересиите!

Докога това лезбо-недоразумение ще щъка из нашите медии? Сигурно пак е закъсала за нова любовница. Защо не си стои в толерантната Германия?!

вашите медии?

въпросът - да мии им е тя на германците? Да се радва само че българите и плащат!

МНОГО СТАНАХА "РАЗЛИЧНИТЕ"...

Е, тъкмо сме го закъсали откъм обратни.

Преподаватели от Консерваторията не са ли най-доброто жури ? Отказвам се тази година да гледам - аман от превземки, които се чудат как по "професионално" да се изкажат................

Не, не са. В консерваторията само съсипват талантите ни и ги карат да звучат като естрадни певци от преди 60 години

да звучат като естрадните ни звезди Маргарита Хранова, Мими Иванова, Йорданка Христова...

Еми, небългари, обратни, мюсюлмани (ако има) са с предимство за това жури.

Нали щяха да са нови лица?

ти на това лице ли му викаш?

Роско

Е така де ;)