Знаменитости отдават почит към починалата Боби Кристина

Докато вестта за кончината на Боби Кристина се разпространяваше в социалните медии, знаменитости отдадоха почит към починалата дъщеря на Уитни Хюстън.

Обратно в новината

Коментари - Знаменитости отдават почит към починалата Боби Кристина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни занимавате с надрусани цигани ?!

Боби Браун унищожи Уитни като личност и певица с постоянните си побоища и безкрайни ненормални партита докато тя се повлече стремглаво надолу...Боби Браун Не заслужава да бъде споменаван някога НИТО като съпруг,Нито като баща-той унищожи Уитни Хюстън като жена и певица от просташка тъпа мъжка ревност и като резултат и детето си отиде........

Откъде преведохте последния абзац? Контрастира стилово на първата част от статията ;)))))

Странен начин да се пренесе в отвъдното и да почива в мир. Очертава се някаква мода в Америка. Тя и Хилари Клинтън се слопотеса в банята ама нещо не успя от първия път да се пренесе в един по-добър свят.

Не всички издържат на жестоката преса на шоубизнеса. Многобройни са жертвите- от Джуди Гарланд до Уитни Хюстън, сега и детето и. И макар, че всеки си носи кръста, все пак е жалко и болно. Светла им памет.

TIREX

като трупат пачки и живеят благодарение на шоуто -не с а жертви? като се намотат на мотики и се скъсат от перверзии вече жертви?!

Шантава работа. Дай на човека малко пари и му гледай сеира.

Къде е новината за загиналия ТВ оператор, спасил момиче от удавяне?

Дано е на по-добро място.Родители наркомани-колко бавачки,колко самота.Този доведения я е лъгал,отрови я за парите и.Дано почива в мир.

щом си казала, няма как да не стане

за момичето. Почивай в мир! Дано тази ранна смърт не е продиктувана от алчност за парите й! Всичко е странно около изпадането й в кома, дали наистина не са успели да я събудят....

Turnokopa

Причината за смърта не сте споменали ?!? Или е от естествена смърт ?

Момичето е в кома от 6 месеца, ако те е интересувала причината, си могъл/могла да поразровиш с търнокопа нета, за да се осветлиш. Страшно простееш...

Горкото дете.

Майка и си я прибра ...Очевидно да си дете на известни родители никак не е лесно , но в случая цената е ужасяваща . Да почива в мир .

Да се дете на известни родители не винаги означава, че животът ти ще е само цветя и рози, в този случай е тръни и бодли. Да почива в мир!