Наталия Кобилкина: Искам да имам три деца

Сексоложката Наталия Кобилкина обясни в интервю, че иска да има три деца.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Кобилкина: Искам да имам три деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... да поговори на свойту йони, да прескочи до съседа и гутову ...

на живо е много лъчеразен и енергичен човек, с усмивка, която я озарява. Що за човек си ти?! Не видя ли гредата в окото си /или собственото си отражение в огледалото или в околните/, та си тръгнал да вадиш треските ?!?

Колко плащаш?

ако имаш проблем с зачеването в БГ то е пълно с извори минерални и не които помагат. Ако и това нестава пии билки и ако това не става ела при батко да те цунка сладко!

Може пък проблемът да е при мъжа и.

ми тва са си рекламни ходове кой я бръсне за нещо бре. Щом обевяваш че искаш дете действай а не се обеснявай. Та предложението ми за цункането още важи. Наталия ела при батко, да знаеш ще те цункам сладко. После батко ще те тряска до зори докато в главата ти думата стига загърми!

злобно изказване.

Тпрууу,коньо!

К

Първо..тя май е написала повече "книги" от колкото е прочела и е писател колкото аз съм космонафт. И второ, темата с децата е грубо да се ползва за "PR", явно и кабеларките псряха да я викат и това е пореден зов за внимание.

явно великия найсе е кандисал да и плати забавения хонорар

Добре де, но някой интерсува ли го това?

Този "велик човек" го кефи невероятно и стана благодарение на него не само два пъти по прост, но и го направи богат като Крез - не милионер, а трилионер, ако щете! Този велик човек, и тази курва с голяма уста!

извадка на народа си ти, но сигурно си наясно с това след тъпото ти изказване!!!

Тази нали трябваше да е в Лондон с нейните курсчета? Е няма по-прост народ от българския. През последните години какви ли не дойдоха да ни точат здравето и парите.

КОБИЛКИНА,ТОВА ЧЕ ГОВОРИШ САМО ЗА СЕКС МАЙ НЕ ТИ ПОМАГА ДА ЗАЧЕНЕШ.ЩЕ ТРЯБВА ДА СМЕНИШ ЖРАБЕЦА.

Не бе, то само с анален секс ,не стават тея работи

Колко деца ще има в едно семейство, дали ще има осиновено дете и колко време ще отдели, за да се "направят" децата е толкова личен проблем, че е голяма простотия да се обсъжда. В последно време е модерно, разни измислени звезди да ни казват, че искат 3-4 и повече деца.

Трябва да поддържа интереса.....................

Не млъква, защото е проста и нагла.Кой обсъжда толкова лични неща в медиите?

Тази май за Карма, причинно-следствена връзка и последствия не е чувала...

Изключително важна новина

Kalin

Щом след 11 години брак е още ялова значи........има сериозен проблем.

То само с приказки доколкото знам не става.

е личен избор и няма нищо общо с животните от коневръза. За жалост повечето български мъже се вживяват в ролята на коне, катъри и прочие животни за разплод, което показва само нивото, на което живеят , по-скоро преживят живота.

повечето наистина са катъри, а те нямат поколение

ами то диагнозата е ясна:психарка и комплексарка!!!

Трябва и мъж с фамилия Жребцов.

+ :) може и коньев, катъркин, магаровски...

DIDA

Кобилкина, смени петела и няма да имаш проблем със зачеването!

Как няма да обичаш Слави нали и двамата сте агенти на КГБ.Предаването на Слави нали се финансира от Москва откакто е създадено.

Сериозно ли? Агент? Славчо ? Стига бе......

Путин все такива агенти ли има бе?Кой от кой по смотани.

Тая не е и хубава да се прежали човек, а сигурно е и заразена с нкоя срамна болест.

Кобилката на Путин дошла в България да развращава българина си търси оплодител.Голяма новина!!!

плагиатства доста добри руски психолози, но го прави успешно /Наташа Флинт, Лиза Питеркина, Лариса Ренар и др./ Курсовете й имат положително въздействие Няма спор, че руската психологична школа е много напред. Както и няма спор, че все повече хора се нуждаят от психологична помощ. Познавам млади и успели хора, които са семейства с успешен бизнес и на повърхността всичко им е ОК, но... не са правили секс с месеци...Истината е, че физическото, емоционалното и менталното тяло на човека си взаимодействат и че стреса и напрегнатия начин на живот убиват либидото!! Чудно ли е тогава защо толкова хора живеят изолирано и нямат нужда от партньори? В този смисъл курсовете на Кобилкина помагат на хората да решават редица проблеми - с ниската самооценка, с травми от детството, които не могат да бъдат преодолени и слагат отпечатък върху връзките на зрелия човек, преодоляване на страха от общуването, страха от нараняването, така че в тази връзка мисля, че тя върши една обществено полезна дейност. На тези, които са написали, че е агентка препоръчвам да посетят някой неин курс, защото имат страхотен ментален проблем, ха ха ха!!!

Добър авто-пиар, Коби!

завършила съм психология. От чисто любопитство посетих един от курсовете й. Трябва да призная, че е добра в това, което прави .Съчетава познания, интерактивни методи и успява да извади проблема на сцената на съзнанието. И идея си нямаш за мощта на подсъзнанието и всичко наблъскано там още от най-ранно детство как те ръководи с невидима сила!!! Може да не я харесваш, но не можеш да имаш мнение преди да си посетил нито един от курсовете й. Лично аз смятам, че в повечето случаи се опитваме да се справим с даден проблем като заемаме опита на други хора - наши близки или познати. Но всеки човек е една вселена и това, което е валидно и приложимо за един, е абсолютно неприложимо за друг в същата или сходна ситуация. Смятам, че в изявите й по медиите тя твърде много набляга на проблемите в секса като чисто физиологични, а те в крайна сметка имат друга природа - спирачка в мисленето, могат да имат корени във възпитанието, в средата, в емоционалното възприятие и хиляди други причини и отношението към секса не може да бъде разделено от личността, защото са НЕДЕЛИМИ.Отделно от това колко хора искат да признаят, че имат проблеми там долу?!? Разбирам наистина, че скриването на собствения проблем минава през викове "разпни го" към всеки, който се осмели да заподозре такъв! Уверявам Ви, знам за какво говоря!

Едно от двете е вярно: Цензурата тук е на напълно случаен принцип ИЛИ ми трият мненията под истинското име, колкото и да са невинни.

О-о, ми-и-ила, 33 ти пожелавам, и то все от различни мъже!

Кобилкина, когато жребеца е слаб на помощ идват калните бани...

OBADI SE BE DU6I4KO , 6AMPANSKOTO E STUDENO

А питаш ли се дали тези три деца искат да ги имаш?!...Кога ще се събудите?

Тази жена с нейните идиотски секс-съвети! Тая да не би да си мисли, че е открила топлата вода? Още една глуповата жена натрапена ни изкуствено!

препоръчвам ти да посетиш някой руски психологически сайт и ще видиш, че сексуалният ти живот е в праисторическото време!!! В това отношение има много какво да се научи, защото е събран хилядолетен опит от изкуството на любовта и техники за подмладяване на тялото. Тогава ще разбереш защо българските мъже умират между 50 и 60 години !!!

препоръчвам ти да посетиш курса, който води Кобилкина с Игор Незовибатко във Варна. Със сигурност ще ти се смени мисленето, а по отношение на сексуалната ти деятелност - гаранция, че събориш всички табута вътре в теб и гаранция, че партньорът ти ще разбере за първи път истинското значение на думата секс!!! Ако имаш твърде малко фантазия, започни с някой по-лек курс преди да скочиш "надълбокото" с препоръчания от мен курс!

Говориш ми за курса, на който си наемат хотел и се учат как се прави фелацио ли? !!! И ако не дойдеш с партньор, то няма страшно-можеш да се запознаеш и с някой от там на място. И Кобилата ще твърди, че има щастлив семеен живот при положение, че вечерите й минават в правене на бог знае какво по хотелите с непознати????

Кобилкина да си смени жребеца.

Що за тъпо изказване!Хипотетично бръщолевене, намеци за осиновяване, другите две сигурно ще са от сурогатна майка..., това в Русия е разрешено и модерно.

до сега не можа да има деца ?

това руско гюбре защо не се измете най-сетне от България? да ходи да си поучава тьотките в Путинландия

сигурно тьотка ти не ти е пускала от месеци и се вижда колко си изперкал от самозадоволяване!!!

Хахах... Умнико, тантрата е всичко, което може да се научи по въпроса и няма нужда разни кагебейки- самодейки да ни се натрапват айде у свет. Ти да видиш и новина - руснаците разбрали за секса, след като 100 години се натискаха в сеното, па и акъл ще дават моля ти се

Едно е да искаш, друго е да можеш, а съвсем различно нещо е да го направиш. То само с искане не става. Не е като теорията. Иска се не само преписване, а познания и практика. Хайде сега да видим, като как съветите минават на практика. Иначе излиза, че теоретика има истинска нужда от помощ от практика. Приятелски съвет. Питай и ще ти бъде дадено. Успех в питането.

Велик човек....чалгаря Слави!

Кобилкина, заповядай във Варна-тук климата е подходящ за зачеване.

Съжалявам ги такива хора като Кобилкина, нещастници, за пари правят какво ли не.

Кобилкеее личи ти от километри, че Путин ти е дал пари и те е пратил тук със задачи.

Говори за секс , ама изпълнява други задачи кобилката.И си ляга с когото трябва да запише.

Много са тъпи руските агенти, личи им от километри, че са агенти.Кобилкина също.

ела при наши Марко на село, той кобилите ги гняса наред....

Кобилкина, Слави все едни и същ дол дренки агенти на КГБ.

Отново номера на КГБ на българска територия.Кобилкина не е толкова глупава, тя изпълнява задачи тук.

Демографски задачи. Но не й спори с личния пример.

Путинова агентка е Кобилкина както Цветан Василев, един в сексуалната сфера, друг в банковата.

Кобилкина, Слави, Маги всички са агенти на Русия и се финансират от там.Да лапат мухи шараните, харесващи ги.

Гледай си там безполовия Вурст.

Казано сериозно Кобилкина е офицер от КГБ пусната да развращава българите с теория и действия.Неин шеф е Йосиф Кубзон.Слави също му е подчинен.

Бе да ти кажа руската топ-шпионка Ана Чапман , не ми се чини да е много по умна...

Предлагам и да се консултира с една друга руска пача - Албена Вулева...

Всичко и е ясно , много е веща ,само за 2 петилетки не разбрала ,че основната цел на секса е ,да се заченат деца . Ега ти и яловата в мозъка специалистка!!!На бодлива крава бог рога не дава .