Мария Силвестър с ново предаване по bTV

“Нов проект, Би Ти Ви”, написа Мария Силвестър в профила си в социалната мрежа и публикува снимка, на която позира до мъж с колело.

Обратно в новината

Коментари - Мария Силвестър с ново предаване по bTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айдеее, пак извадихте от нафталина поредната родна "звезда". Не ви ли е срам да наричате подобни недоразумения "звезди" и "елит". Тази е по-известна с това, че беше женена за някакъв мангал и циганските им изпълнения, отколкото със всичко, което е направила през живота си.

Превзета, държи се неестествено .Не знам защо и дават да води предаване и то забавно, като въобще не е забавна , а отблъскваща.Аз лично като я видя сменям канала.

Мария СИлвестър освен че отказва да коментира предстоящата боза, отказва да приеме и негативните коментари за себе си. Май се връщаме по комунистическо време.... Къде е свободата на словото, скъпи дирници???? ...... Не стига, че пращите от стари новини и другите сайтове ви бият отвсякъде, а и ''дирижирате'' коментарите! Ами не я харесват повечето хора, след като решава да е публична личност освен похвалите, трябва да очаква и негативи и да си взема поука от тях.

Природата съвсм не е обидила Мария, когато я е създавала. Тя сигурно добре го знае това. Нека заложи на тези качества. Непринуденост, естествено поведение пред камерата, позитивно излъчване. Нека вижда зад камерата хората, които я гледат. Нека всеки един зрител изпитва чувството, че тя е близо и разговаря точно с него. Това се казва комуникация от първа ръка. Очакванията са високи, конкуренцията-голяма. Нека вдига високо летвата и се пуска по улея на славата. Гуд лък.

Благодаря, няма нужда...

Интересува ме нейното семейство в лицето на още по-"чаровната" и майка, колко поръчители завлече със заемите си, преди да се изнесат от "дълбоката провинция" Костенец към София??

хахахаха, брей че злобен и завистлив човек сте! Ами Мария е една от най-готените и чаровни жени в БГ! Съдери се от яд!

Предпочитам Мария Силвестър пред Гала и кокошкарника й

Като гледам снимката, явно предаването ще е от рода на "Селянинът с колелото и знойната красавица". Дано по-скоро започне, че ми се вдигна адреналинът! Нека да е лято!

Явно за г-жа Силвестър тук се приема или хубаво, или нищо. Повече нищо няма да кажа!

Ми, добре!

Sigurno e umryala veche.... che nali za tyah ili hubavo ili nishto losho... Bog da ya prosti...

Прав ти път, моме! хаха

на тая снимка с коня в Емен прилича на извънземното което САЩ свалиха в Розуел..

заради нея не гледах БГ търси талант . Много се пренавива и врещи. Пък и мамин Сашко беше ужас.... ами не става за водещал Това е

Olele Emi, kak ne sa ti mahnali negativniya komentar???? kakav propusk ot strana na Dir-a.... Da jivee cenzurata!!!

Аз пък гледах предаването заради Мария! Чаровна актриса, няма що!

Като отказва да коментира, не го пишете !

Явно "България търси талант" не е била достатъчно категоричен провал за "таланта" на М.С. в очите на продуцентите, затова сега й се дава възможност да го затвърди. Което и да е новото предаване, каквото и да е, аз знам със сигурност, че НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ!

Браво, след това категорично твърдение се очакват апокалпитчични трусове в библейски размери и настъпване на всемирна скръб. А, кой всъщност беше ти?

everyone :)))

Аз си харесвам единствено роднините снимани в Animal Planet, силвестровото не ме интересува!

Крещящо противоречие! Да си харесваш единствено роднините от Animal Planet и да не се интересуваш от силвестровото. Няма как. Вие сте си рода!

Аз харесвам единствено теб и родата ти! С всеки изминал ден започвате да придобивате все по-човешки облик. Ето, днес написа цели 4 поредни изречения. Ще ти купя банан с два портокала:)

според мен, тя изобщо не е чаровна! не я харесвам. не ми е ясно защо толкова я натрапват непрекъснато.

Нали сте наясно, че цензурата ви издава - така доста бързо се разбира кои са ви "свещенните крави" ;)

Предпочитам да гледам нея, отколкото лигавата Радост и нейните Мармалади :))

Много точно! По лигаво и безмислено предаване от мармалад отдавна не съм виждала.

Това Силвестър двойно име ли е или е Силвестрова + сляпо-прогледала?

Голяма резачка е Мима.

Оха-а-а, ще има яко лигаване, а?? Че даже и ще й плащат за това...

На мен Мария много ми харесва. Желая я! ... ама кой ли ме пита :)

На мен ми харесва името ти!

Тази женица може лесно да се опише с прекрасният български израз - ту мъч... Иначе нито е грозна, нито тъпа, ама идва малко ту мъч...

Преекспонирането на лица води до превключване на канала ,давам и максимум три предавания ,тия рекламодатели само си дават парите и те ,,умни" като и предаванията който спонсорират

Абе я си сложете Ники Кънчев, добрата стара класика... сигурно и с памперс ще гледаме как му текат лигите на екран... Мария е свежа, харесва ми...