Обама - фен на ”Ролинг стоунс”, Тимбърлейк и Бионсе

Барак Обама публикува в стриминг сайта "Спотифай" списък с песните, които слуша по време на почивката си. Той издаде и какво чете през ваканцията си

Обратно в новината

Коментари - Обама - фен на ”Ролинг стоунс”, Тимбърлейк и Бионсе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ МИ Е!

хехе било евтипр ПР а вие кво си мислите че слуша?? азис?? слуша съвсем нормална музика за нормални хора или мислите че не чете :) човекът има много добро образование и е писател тва да не ви е боко или путлер

Aмериканците гледат под лyпа този, когото ще избират за президент ! Dали слyчаино са избрали президент и сbпрyгата мy завbршили наи - престижнuя Yниверситет Xарвард ???!!! я се позамислете и не пuшете просто еи така ! Tова е сTрана, която посетих повече от 10 пbти ! B тази страна- USA има ред, за какbвто ние можем само да мечтаем ! Tози ред се дbлжu на добрата им сbдебна система и на самите Aмериканци ! TE ходят да гласyват ! TE имат отношение кbм всички вbпроси, от които зависи технuят стандарт !

Лъжа е тази статия. От достоверен източник знам, че предпочита: - музикално - Радо Шишарката "Батман Ватман", Валдес "Жега", Тони Дачева "Майсторе, Майсторе" - книги - Георги Стоев "Маргина, Бойко и другите", "Истинската история на Маджо"; Христо Калчев Кървавият преход на нежната революция

как каква,характерната за расата му рап музика,каква друга.......

Аз пък знам и какво е ял по време на почивката си - БАНАНИ!

"Темптейшънс" и Мери Джей Блайдж. Да продължава самообразованието си с "Уедър Рипорт", Пат Матини, Джордж Бенсън, Джордж Дюк, Даян Шур, "Бед Къмпани", "Чикаго" и прочее, за да стане човек и пак да го преизберат. Чуе ли нашта чалга - край с него като индивид и политик!

Да прочете "Чичотомовата колиба+ и да гледа "Робинята Изаура" - там ще прочете нещо за роднините си.

Аз пък чета само автори започващи с буквата И-Иван Вазов, Иво Сиромахов, Имил Конрад, Илин Пилин и Илиада.

dsco@

Разбира се, че Rolling Stones. Дори знам и коя е песента ....Pain it Black.

dsco@

Изядох "t"-то. Paint In Black.

0бонго по цял ден играе голф и не му остава време за четене. Само в Неделя сутрин, вместо да ходи на църква, чете Маркс и Ленин.

Евтин ПР

И аз обичам Рей Чарлс и Ролиг Стоун.

Путин какво слуша и чете ми е по-интересно. Дори за Меркел ми е интересно.

Хич не ме интересува какво слуша и какво чете,интересува ме какво търсят войските му навсякъде?!

ама вуобще не ми пука за тая маимуна.

Леонард Коен- това е много добър избор!

Прочетох на едно местенце, това разбира се няма да го напишат във всели сайт, че ГОСПОЖА ОБАМА ВСЪЩНОСТ Е.....как да кажа.....мъж, тоест е бил мъж! Преди да го отречете, проверете скъпи съфорумци, та Обама, целия е фалш и лъжа. Нали един президент трябва да бъде женен, да има деца, да има определени години....ще се окаже май че това е изфабрикувано за пред хората. Толерантен съм към гейове, травестити и хора които да си сменят пола, но....се може да се окаже лъжа, че има две деца този човек. Поредната лъжа около този човек.....

Това местенце,, от което си го прочел, си го заври на едно местенце. Как може да сте такива прозти?!

Да сме прости... колко да сме прости - има снимки, които насочват вниманието към адамовата ябълка на на "г-жа" Обама, с рождено име Майкъл, с установено училището, в което е учил младежът и т.н.

Що ли си мисля, че след срещите си с ББ и ЦЦ Обама, каквато и музика да харесва и каквото и да е чел, вече е минал на чалга и препрочитане на Винету. А и що ли се заблуждават някои, че колкото и начетен и културен да е Обама, нещо зависи лично от него. Нали не си правите илюзии, че само Боко е назначен???

Обамата тайно слуша Йосиф Кобзон!

Каквото и да прочете, ще си остане съучастник в едни от най-големите военни престъпления на 21-ви век!

Най-точният и верен коментар е твоят!!!!!!!! 1000000000000000000+

Псевдоносителят на Нобел за мир е главен причинител! Не ми се мисли какво ще е ако не му дръпнат здраво юздите.

Бионсе, разбира се ... всички знаят

Аз пък четох "Чичо томовата колиба"

Голяма изненада, аз си мислех, че слуша Алла Пугачова.......

защото ти я слушаш?

Барак Обама е изключително културен и изтънчен човек, истински джентълмен. Не е като ВПутин, мародер, кгб агент и убиец. Да е жив и здрав Обама!

Ами да Обама е изключително "възпитан и изискан човек" също , като нашия премиер слънце Борисов :)))) Пий си хапчетата бе ей лъолъо .

Важното е какъв е Обама отвъд образа му създаден от медиите.

Знаете ли колко ме интересува

Ще те заинтересува. Напоследък започна повече да те интересува, след като разбра, че като си прост, не можеш да се справиш с държава. А си мислеше, че можеш и прост, Лилипутя!

За музиката разбрахме, сега ще ни кажете ли и за гьрнето...

"Президентът ще се запознае и с научна творба, в която се твърди, че човечеството е навлязло в нова ера на масово изчезване на видовете. Тя е дело на Елизабет Колберт и е със заглавие Шестото измиране. Както е известно, борбата с климатичните промени беше една от основните теми в края на втория президентски мандат на Барак Обама. " ЩЕ НИ ИЗИВАТЕ ЛИ?!

А нощем в 23,58 ч. да знаете US президентът си пуска "Two Minutes to Midnight" на IRON MAIDEN , а неделя сутрин оправя Мишел под звуците на "Loving you sunday morning" на SCORPIONS...

От прочетеното дотук се вижда, че българинът е не само посредствен простак, но и неграмотен и ограничен човек.

Извода , че Българина е неграмотен и ограничен простак за това , защото не харесва един измислен човек и откровен иди*т , като Обама са меко казано нелепи .Смешен сте .

Идиот? Жалко за вас, че мислите така

А жена му Майкъл какво слуша? :))

слуша афроамерикански кючеци

Ivan

А наркобарона Боко Тиквата не е прочел една книга през безмисления си жалък живот!

Шест книги??!!! Този ще чете или ще ги яде!? Как се четът шест книги за една отпуска?! Пак ни внушават че управляващите са много по интелигентни от управляваните!

Съпругът ми прочете 9 за 2 седмици отпуск, предимно в дните, в които ходихме на плаж, за което време аз успях да прочета 2 :-) Скоростта и стилът на четене варира доста при различните хора. Той например не препрочита пасажи, които са му направили силно впечатление, както аз правя, а и работата му изисква да чете постоянно много информация за кратко време, което му е създало навик да чете бързо.

Мъжът ти да не чете книжки срещу флумастери и книжки за оцветяване от библиотеката награда?

Напълно възможно е.. особено ако чете Маншон полуобувка.. и трите прасенца.

Откога брошурите смятате за книги?

To e било голямо интелектуално състезание.Прочел 9 книги в дните в които били на плажа...Т.е да приемем за 6 дни прочел 9-по книга и половина на ден.Сигурна ли сте че говорите за киги,а не за вестници или списания?

Не им се връзвайте, сигурно са по-млади хора, те не четат , това книги като Шогун, Отнесени от вихъра, Птиците умират сами , Ана Каренина, Тютюн без Лила, Червено и черно, криминалета на Стивън Ледар ,все неща от които сън не те хваща и се четат на един дъх, това е непонятно за днешната младеж, мислят че е научна фантастика. И преди да сте ми натрещели минусите, не казвам че днешните са лоши, ок са си, само дето не четат.

прегледал ги е по диагонал и нищо не е осмислил качествено. Мъжът ви е любопитен, но повърхностен човек.