Кобилкина: 3 дни плаках след решението за развод

Сексоложката Наталия Кобилкина обясни, че решението за развода й било взаимно и до послено двамата със съпруга й не са имали проблеми в секса.

Обратно в новината

Коментари - Кобилкина: 3 дни плаках след решението за развод | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо изтрихте написаното, не е обида да наречеш такава жена кучка, надолу има много повече обидни коментара за нея, но не ги изтривате, голяма част от мойте познати се отказаха да ползват дир.бг и аз спират.

Плака,плака,а отиде във Виена и се маза на аванта във фриишопа там..:)

Безвкусна манджа сте сготвили тоя път. Кобилкина на никой не е интересна.

Тая не даваше ли съвети как да си спасят хората брака?

Скрийте се и вие нещастници

"Имам много оферти от мъже, които дори искат да се оженя за тях О, свещена простота! И това... нещо ще учи българите как да се женят (или омъжват?) и как да задържат връзка? Нека мъжете, които искат Кобилкина да се ожени за тях, се изпоженят помежду си и да спре кампанията, която срами и без друго едва прохождащата професия психолог в България!!!

Тая е сексоложка колкото аз съм балет-майстор...

Ти на балет може и да се научиш, но тя психолог няма да стане...

Като чуя българска реч с руски акцент, направо откачам.

Това за плача не го вярвам. Тази пресметлива ку4ка е планирала развода, така че на де се прави на плачещата Мадона.

Кобилкина - ма ти голяма магарица излезе ма!

А ти какво очакваше? Лебед? Показа си и тя рогата, освен йонито...

Само български медии могат да натрапват до припадък една руска блядка.

Предлагам да бъде обявен национален траур-всички мъже да свалят самолетите за един ден.

Помощ! Жестоко нахалство!!! Кой ни занимава с нечий си развод вече толкова време - Кобилкина или някой друг??? Айде стига де - много важно, че се развела, наистина започва да дразни лошо...

Това не е лошо, че се дискутира и шуми около нея в публичното пространство! Така се надявам и последните комплексари и неудачници, които ѝ ходят по седенките, срещу здраво кихане, да се усетят и да ѝ затворят кранчето... Пък да си ходи после в Лондон, ако ще и на Луната...

Така е. По-лесни и сладки пари от тези, изкарани в България, повече никъде и никога няма да види тая пача.

това недуразумение на природата кърти толкова много кинти благодариние на рекламата в шоуто на Слави, иначе две пари не струва, че и платен акъл дава....

Ма Кобилкина, този човечец как те е търпял толкова време, в теб няма грам сексапил и топлина, приличаш на фригидна жена, така ли е ?

Жените и децата рушат дома и семейството . . . нормална практика,по взаимно съгласие.

ТАКА СА РУСКИНИТЕ - ПЪРВО ТЪРСЯТ НЯКОЙ БАЛАМА ДА ГИ ИЗКАРА ОТ РУСИЯ А ПОСЛЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ГО ИЗРИТВАТ НАБЪРЗО , НЕ Е САМО ПРИ НЕЯ , ТОВА Е МАСОВА ПРАКТИКА НА ТЕЗИ РУСКИЕ ДЕВОЧКИ ......

Ясно е, че много хора й завиждат:Наталия е много привлекателна жена.

И мен ме привлича тази кобила

Праф си, кулега!

И на какво толкова й завиждаме? На разваления български или на псевдо съветите за запазване на семейството... (нещо което тя не е могла да направи за себе си.) или пък за безценните й съвети за това колко е хубав а. алния секс!? Е няма що голям "духовен" консултант за развиване на личността... Жалко за хората, които й вярват, но всеки е свободен да избира и отговорността за това какво е избрал си е изцяло негова.

Тук написах, че това може да го измисли само Кобилкина и писанието взе, че изчезна?!?! Ама как така?!?! Няма друг освен "Младоконска", който да напише такова нещо..

а пък аз не спирам рева че недоразумения като това мърсят земята Българска

тая мога да я опъна,някои да знае колко пара взема

Ма ти ще я таковаш или ще я обираш сега?

е поредното доказателство за процъфтяващата простотия по нашите географски ширини. Ако не беше така, най-високото и постижение съответстващо на умствения дефицит, би било да върти обръч в някой цирк.

аууу горката тя.... и сега кат спреш да рИвеш земи са в ръце и почвай да са плющиш, че много са заноса нещо.....

Жената си прави реклама. За съжаление има хора, които й вярват. Взима по 200 лв на час за консултация по скайп. Представете си каква е тарифата за сеанс на живо. Най-вероятно никакви сълзи не е имало. Тя си противоречи сама със себе си. Такова отразяване в медиите направо е абсурдно, но за съжаление България е станала рай за мошениците.

Така е, намерила си е повод да се пише за нея.

ще се нарича Захуйцвилкина

Като три дена плака що не се събрахте пак , ти може да си друсаш сливата и женена. Защо се разведе. Аман от недоклатени в тази държава които си правят пи-ар по медиите със собствените си проблеми.

разгонена кобила

Ех Маруся...

Тая мърла съвсем изтрещя.Стига вече новини за Кобилкина.Писна ни!)

Aко, това което е написано, е вярно, че го е казала тази жена,.. или има друг, или много рано е влязла в менупаузата!? и в двата случая жените говорят без да мислят, и когато са влюбени, и когато са в тази неприятна за тях и всички около тях "пауза"!? по вероятно да я е споходила рано паузата, и чрез нея да вижда другият, "новият"!!! Cмахната работа, но е факт!! поднесено ни е, и всички го четем, не че е важна новина и я въртят по CHH, ноооо,...българска работа с руски оттенък! ;)))

Кобилкина , много си прозрачна мила, правиш се на николета, на мара отварачката , на венета, на все "любими" на публиката образи , които с тъпите си изказвания получават вълни от негативни коментарии, като се правят на пълни непукисти , с единствената цел да се говори за тях каквото и да било , дамо и само да се в устите на хората, та и ти. Явно си разбрала , че тази формула работи за прихващане на мастити богаташи, така че дерзай, определено колкото по-тъпа се изкараш толкова по-добре ще ти се получи.

Моля редакцията да публикува статия за всяка една разведена жена - колко дни е плакала след развода и пр. Защото всички останали разведени жени са също толкова важни колкото кобилката.

Мътът и сега да си сърба попарата, като е взел за жена рускиня. Читавите рускини ненапускат Русия, те са патриотки, а такава твар като нея напуска великата си страна, за да търси балъци и ги е намерила в България. Хитро животинче, но ще падне от стопа ако не намери някои по заспал балък да я вземе.

Като показа мъжът си за пръв път пред медиите, ми се видя някакъв заспал. Викам си - е тоя ли е големият бизнесмен?

Чичко-паричко, това търсят всички, които напират да се появяват по медиите ;-)

Да се молим това да е последния руски тарикат дошъл на българска земя. Да ни подминават и направо в Лондон - там почвата е по-благоприятна.

Тази няма никакво образование, а сама практически опит като всяка женска руска твар. Маркучът -комплексар Слави Трифонов я лансира и наивниците клъвнаха веднага.

как няма образование? На 20 години вече била имала две висши образования! И дошла в България? Наистина ли изглеждаме такива идиоти в очите на чужденците, та всеки може да ни лъже?

Тая жена тотално не е добре! Съжалявам да го кажа, но жената има нужда от доста повече "скайп-сесии".

Кобило, мене ми е през дедовия!

сигурно ще се прибере при майка си в русия .

К'во станá със секс-империята в Лондон. ма? Или там, викаш, са толкова изостанали, че не могат да разберат предимствата на твоето величаво учение...

На тях им предстои тепърва да открият сладостта на аналния с..кс, който широко го прокламира у нас въпросната особа!