Кичка Бодурова, Преслава и Джорджано във VIP Brother?

Кичка Бодурова, Преслава, дует Ритон, Драгомир Драганов, Сашка Васева и Мирослав Стоянов-Джорджано са поканени да влязат в къщата на VIP Brother.

Обратно в новината

Коментари - Кичка Бодурова, Преслава и Джорджано във VIP Brother? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само че там не можеш да видиш характерите на неучастващите и още повече на тези, които са отказали да участват! А те със сигурност си струват повече. На показ в този формат е само най-посредственото, затова е много добре за съхранението на всеки човек да си спре телевизора по време на излъчването му!

Само двама мъже ли? Здравко и Джордано...

Жалко, че хора с кариера и талант , поради финансови причини са продали личното си достойнство. Кичка Бодурова, Здравко и Катя от Ритон ще продължат конфликта си от едно друго реалити предаване. Звездата на Пайнер Преслава е забравила минало , произход и парите са и дали свръх самочувствие. Горкичкият Джорджи как ще се справи с устатите позавехнали български звезди? Завистта и злобата ги разтресе още преди началото на сезона Вип Брадър заради различните хонорари. Жалки , бедни звездици готови на всичко, да ги манипулират и вкарват в интригантски сценарии, ровейки се в житейските им възходи и провали, разни Тупаревци и компанията от психолози, продуценти, сценаристи, водещи на този отвратителен телевизионен ФОРМАТ. Изборът им е личен, а ние зрителите ще се забавляваме, възмущаваме и разочароваме от поведението и взаимоотношенията на идолите на различните български поколения зрители и фенове.

Този формат може да донесе нещо само на хора, които го оценяват правилно. Аз го оценявам като една помийна яма от която излизат простотия, цинизми и отявлено падение. Това не ми носи нищо, нито ме забавлява.

Без ток и вода преди 100 години???? Нещо сте се объркали....

Ба тъпото предаване ....................

Всички изброени без Джорджо са комунистически кадри на хранилка. Предишния режим ги коткаше, пълнеше ги с пари, пращаше ги на Запад да доносничат. А Путин подобни руски певци също има дава жилище в кваартал "Калгерная" в Москва, дава им 1000000 рубли зарплата и им праи деца. Българските путинофили бленуват Путин да им направи малки бебенца-путинчета и още невръстни да ги хакнат в Бик Брадър. Много гнусно, Ако имам правото щях да изпратя всички български путинофили в Охотско или Чукотско море през зимата на курорт и плаж. Там ще си и останат!

Леле това може да го напише само един болен мозък .

Не напротив аз също гледам реалити форматите с удоволствие и от професионална гледна точка (психолог съм)

lu4ka

Ето за това става дума. От гледна точка на психологията е добре да се види.Ама друго си е да кажеш "Ау, аз това не го гледам." и тайничко да си мишкуваш пред телевизора сам.

Джорджано е "КУЛТОВ" всички деца го знаят.

Бе с тези не е интересно, да вкарат Волен, Енчев и бат Бойко и Пеевски....Мая Манолова или Станишко...да стане екшън и да е весело.....хахахааааа

Имената на повечето изброени са известни, но никой от тях не е ВИП персона. А за Джорджано даже повечето хора изобщо не са чули. Това предаване някаква пародия ли е ?

Стою

Че е пародия - пародия е. Просто една медия трябва да усвои/превърти едни пари.

Кичка беше ...чка преди доста години, сега къде се вре, паре ли нема?

Я, по нашите земи се е пръкнал някакъв Жоржано и е Много Важна Персона? Някой знае ли нещо за него, какъв е, с какво се е отличил от стадото? Певач, валсьор, футбалар, алфа мъжкар, алфа мишкар?

Ей ПАРАТА върти тя играть!!! Зрелище му дай на народа беден и сеира да му гледаш!!!

Докато пускате SMS-и , да ви еба в тъпанарите, тая сган ще се лигави по ТВ-то в най-гледаните часове за кеф на идиотите и за ужас на добрите родители, които са на работа и не могат да контролират какво гледат горките им 6- годишни дечица...

Не се хаби, няма да те разберат....

DIDA

"Кичка Бодурова, Преслава, дует Ритон, Драгомир Драганов, Сашка Васева и Мирослав Стоянов-Джорджано са поканени да влязат в къщата..." И тези яко са я закъсали с финансите!

Кичка се сещам с какво се римува. Ама преслава не?

еее,как - Преслава - Крава....

На тази Кичка не и ли стигнаха парите.

Толкова ниско!

паръ паръ и пак паръ

Те нека и дадът 200К лева и после пак ще си говорим.... :))))

На всичките тия випове им трябва някакъв образ като тоя на хлебарката от Мъже в черно 1, да ги хвае за темето и да им опъне кожичките за да изглеждат добре.

Простотия до шия. Ужасно. Това нещо трябва да си го излъчват след 24 ч.

Искаме ББ по американските правила, нещо като Сървайвър - всичко става в къщата, номинации, надпревари, право на вето.. никакви смс-и, никакви манипулации и режисури. Тотална стратегия и социална игра!!!

Аз пък искам правила като в "Игрите на глада". Така поне ще знам, че накрая тия получовеци няма да ги има (с изключение на победителя).

НЕМА да отидат на боклука, докато има БОКЛУЦИ, които да ги гледат и БОКЛУЦИ, които да участват! Ега ти сганта

Чакайте малко, бе. Биг не е свършил, Вип ли ще почва? Леле майко, ужас.

Спрете я тази простотия. Нова ,не ви ли е срам?!

ВИП тъпанарщина!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРЕДАВАНИЯ ОТ РОДА НА ВИП-БРАДЪР ДА ОТИДАТ НА БОКЛУКА! ВЕЧЕ СА ИЗПЯТА ПЕСЕН. НИКИ ДА ИЗМИСЛИ НЕЩО ПО-УМНО. ИНАЧЕ ДВОЙКА НА ВСИЧКИ ПРОДУЦЕНТИ И ПРОДУЦЕНЧЕТА...

Ще попитам Нешка, защо сутрин пускам кафява лента, гореща..

Хорааа,разбрахте ли новината - Кичка подала молба да си смени името!!!! Щяла да се казва Кутка!!!!

Стою

Абсурд! С Рут(ка) са като нож и вилица.

А фамилията М.дурова на каква ще я смени?

ясно е - Ташункова

Световно неизвестни хорица заедно с бивши звезди /поне за България/в духовна и финансова криза,въобразяващи си ,че интересуват някого.

Сашка е КУЛТ!:)

Стою

Ми браво!... Предпочитам да съм КУУЛ. Сашките - у лево.

и папата да поканят пак само простаците ще се кефят на това предаване.

пълен провал е шоуто този път,не знам как ще издържи финансово до края си и тъпите новини от него, които пускат, не им помага да привлекат зрители и да се спасят от провала

То па щото иначе беше център на духовността и добрите нрави. Тресавище на посредствеността.

Джорджано ще е победител.

И в какво точно ще се изрази победата му? Всъщност той какъв е, занимава ли се с нещо?

Занимава се в това да весели хората и да им засилва убеждението, че има и по-тъпи на тоя свят! Справя се добре, засега ...

Какво е това "Джорджано"?

Днес певецът Васил Найденов става на 65 години, но явно това не е новина за Дир-а.

да и е честито на Василка

Тъпак!

абе не ви ли омръзнаха все едни и същи муцуни да обикалят реалити предавания-какво ни ги навирате в очите -толкова ли няма какво да давате по телевизията или пък въпросните випове са толкова изпаднали и в стремежа си да си ги припомним са съгласни на всякаква излагация.

Тази Кичка обиколи де що имаше ТВ риалити у нас. Или кризата на третата възраст я гони, или не води толкова добър живот в Америка, колкото тръби. Не се измори да се излага. Този Джордано не съм го чувала

ами напразно си живяла, щом не си чувала за него ...

В кочината Биг Брадър влизат и охранени шопари. Жалко, че влизат и Ритон, които ги смятах за по-достойни. Чалгарство и пошлост!!!

Глааааад много глад ги гони тези наши звезди, ама като не правят конкурентна или поне хубава музика им остават само такива предавания за да оцеляват.

От чужбина как го гледате? Нова плей са забранили извън БГ. Става с прокси, но е бавно.

MyTV или Neterra

Стою

А защо го гледате?

Този път са ги избирали по големината на бюста, явно ще си ги мерят:-)

Вкарвайте ДЖОРДЖАНОООО. Ще има ОГРОМЕН ИНТЕРЕС към него.

голяма излагация

На Джорджано кое му е Вип?

nobody

ника му звучи някак си вип - ''Джорджано''

Джорджано е направил това, което никой друг досега не е. Което го прави уникален.

Киче,много те харесвам,моля те не участвай в тая порнография,не падай на това ниво.Това шоу не знам гледа ли го някой ,но е долно,гнусно,обида за човешката същност.

Кичето се е прибира в България за да изкара някой лев и да има с какво да живее в щатите. През последните поне 10 години това се наблюдава. Фръцне се тук, врътне се там, завърти някой концерт за бабите събере им левчетата и малко преди Коледа хваща самолета от Терминал 2. Да сте чули някоя нова нейна песен - не, върти си старите песни всяка година. Да сте чули да подеме някоя кампания за подпомагане на бедни, болни или нуждаещи се от помощ хора - не. Тя много добре знае, че парите не миришат и дано успее да се осребри в това тъпо шоу и дано хората не сънуват кошмари, огато я видят на сутринта бе фон дьо тен или грим.

Още по време на Римската империя е имало изградени канализации и водопроводи с течаща вода та това 100г което сте го написали е смешна работа, да не говоря че преди 100 години в Лондон и Москва са имали метро. направете малка редакция на статията, например ще живеят като през средновековието.

Е това е глупаво! Що се правиш на ударен и търсиш под вола теле?! Трябва да си малоумен, за да не разбираш какво значи в случая "преди 100 години". Ама всякакви хора - имало в Лондон метро преди 100 години и всички англичани го ползвали дистанционно, както и канализацичта и водопровода. Хайде слезте малко на земята.

Не преди сто, ами и преди хиляди години, хората не са живели без вода. Просто няма как да са живели без вода. Без ВиК може да са живели, ама не и без вода. Така написано, звучи извънредно тъпо.

Биг-брадър и Вип -брадър са отражение на една тъжна и непълноценна Българска действителност . Като гледам тези предавания си давам сметка , че наистина сме стигнали дъното .