Йоана Буковска напусна Военния театър

От 1 октомври актрисата вече не е на щат на „Раковски” 98 и е минала на свободна практика.

Обратно в новината

Коментари - Йоана Буковска напусна Военния театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красива жена и добра актриса. Ще си намери нови места за изява , нямам съмнение и й пожелавам успехи!

Не съм работила като актриса, за да знам, но все пак не са я пратили на къра да копае, нито е в офис по 9 часа на ден да комуникира на 3 езика. Има репетиции, има представления и учене на реплики, нищо повече (а дори и по-малко) от това, което правят всички останали работещи родители. Ако може да си позволи да си гледа децата и без да е на щат - чудесно, но да се оплаква от прекалено много работа е безумно. В мина "Ораново" им е по-лесно сигурно.

Ало, соца СВЪРШИ! Ти какво-сигурно се обличаш с дрехи "евтино и практично като за работничка"!!!!!! Ама че изпростя народът!!!!!

Не виждам да се оплаква. А вие имайте смелостта да си смените работата, като не ви отърва...

Моята си ми е чудесна, и заплащането си ми е добре, и работата, и мога да си гледам децата. И то на стандартен работен ден, та затова ми е чудно каква ще да е тази актьорска работа, че да е толкова тежка... а хората дори и мечтаят за нея

Дари

Аз също не съм актриса, няма и да бъда, но съм чела, че това е професията, в която хората са подложени на най-голям стрес. Бях изненадана, че дори мозъчните хирурзи са по-назад в класацията, но като се замислих, се съгласих. Все пак всяка вечер актьорът влиза в различна роля, представя различен характер, а след това трябва да се върне в реалността - мислите ли, че е лесно?

Дунав мост - филм от моето детство. в този филм Йоана показа младо, красиво тяло, страхотна беше. А Чочо никой не го е провалил, има по-силни хора, има по-слаби, и така, не е виновна Йоана за съдбата му.

Запомнила съм я с отвратителните и голи снимки в Дунав мост - е няма толко долнопробен филм - и да тя съсипа Чочо!

А ти как изглеждаш гола, глупачке! ЗАВИСТТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КРАСИВА!

Добре е направила. Не разбирам защо я плюят хората. Красива, талантлива, има деца, семейство. Съвсем нормална красива жена. Била съсипала някакъв пияница, с когото не желаела да изкара живота си. Ами нормално е жена да не иска да има вземане-даване с пияндурник. Постъпила е разумно. Все някой им е крив на такива пропаднали типове като тоя.

преди да я срещне. Силно се влюби, заряза Хилда заради нея и понеже тази му въртеше всякакви гадни номера се пропи човека.

Почти си мисля, че явно сте живяли заедно, толкова сте запознати с подробносите...

...минала на свободна практика... Ще свири ли на промоция? Щото е много грозна....

Ще си го преместя от другата страна.

Важно е да има какво да преместиш, защото според мен ти нямаш!

"голяма" артиска с нищо не е по-добра от самодейните артисти от страната. Добре че взе мъж да я храни. Тя съсипа Чочо.

Aма, има много злобни копеленца, и маиките им да покажеш на снимка и нея ще плюят!!;)

Актрисите са няколко нива над всякакви Златки, Курволети и цялата паплач във Виповете

дя-до

Няколко, няколко, колко да са няколко. Сегашните освен да си показват прелестите с повод и без повод и да говорят от сцената с диалект на магистралки, май друго не могат.

Не си прав, по-елитни са, доста по-елитни, поне по-дъртичките. За по-отбрани господа, така ... Някакси, ученото си е учено, може да се преструва на такава на онакава, на всякаква и тези дето са наистина добри, могат и да са убедителни. Когнитивна психология + актьорско майсторство - това е рецептата на успеха днес, други качества почти не са нужни.

дя-до

А помисли още малко дали да не напуснеш театъра изобщо. Такова фалшиво същество даже и за театър е прекалено.

Успех на Йоана Буковска! Красива и талантлива актриса е и с каквото и да се захване ще има успех! А на тези с пуловерите и на вечно недоволните от всичко и всички бих им казала, ами хорааааа, като не ви се четат такива новини защо ги четете, м? Може би защото трябва да си изсипете някъде негативизма, или защото мразите целия свят, или защото сте нереализирани хора! Спрете вече с тия простотии - чудо голямо, много важно, пука ми! Ами като сте си направили труда да го прочетете, значи ви интересува!!!

дя-до

Четем ги защото ни ги изсипват пред очите и вместо да ни дават някаква стойностна информация, ни заливат с поми... пардон живота на буковски, дъбовски, мушмуловски и какви ли не още дървени глави. А мнението си ще изказвам винаги. След като някой ми създава дискомфорт не заслужава аз да му осигурявам комфорт с мълчанието си.

Признайте си, че просто ви действа някак освобождаващо малко да си поплюете. Ако има някой, който според вас е на по-долно от вас ниво, значи вие сте извисен/а, за съществуването ви има оправдание...Как така аз никога, ама никога не отивам да коментирам спортни материали? Защото НАИСТИНА не ме интересуват, ето защо. Навиране в очите на материал в някакъв сайт няма как да стане. Надявам се осъзнато сте изписали адреса в браузъра и след тов сте се насочили към рубриката Лайф. Просто сте негативен/на по природа и течи материали винаги ще дават храна за злобната ви душа.

И от Вас страшен пизитивизъм лъха! Направо лети, лети... Всеки може да си казва мнението, каквото и да е то. Ако не Ви се нравят - не ги четете.

Пизитивизъм няма в мен, защото не се считам за единствен източник на истината. Просто смятам, че Йоана Буковска е добра актриса и го казвам като човек бил на нейни постановки. А що се касае до това дали всеки има право да си каже мнението, да - всеки има това право! Както вие, така и аз! Смятам определено, че ако някой прочете една книга ще му е повече от полза, вместо да чете мнения тук и да плюе!

Чин дали има тази? След като работи за военните...

АМИ,ЧЕ ТО НЯМА АРМИЯ,НЯМА И ВОЕННИ В ТЕАТЪРА ДЕ!!!

Също и ЦСКА, ВВМА.

Чудо голямо,ей сега ще си разплета фанелата.

Желая й успех. Йоана е хубава и има лъчезарно излъчване и ще успее.

Лъчезарна?! Буковска?! Хахахахахахха!

Е поне не си тръгва "обидена" като Алекс Сърдчеджиева. Желая успех на Йоана.

Голяма ''трагедия'',започвам да плача.