Катрин Вачева е новият дразнител във VIP Brother

Седмичната мисия „Война за къщата" провокира ново напрежение между участниците в шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Катрин Вачева е новият дразнител във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У тоя Биг Брадър големи вуци вият

Бизнеса на лицемерното интригантско плашило Катрин Вачева е проституцията.Вече излезе в интернет видеоклип със нейно участие.Така ще тайната на Катрин е разкрита тя се занимава със проституция в България.

Тази как я представиха като успешен модел, известен в чужбина... И си викам това ще е Диляна Попова, Кристина Милева или някой от другите не толкова известни в БГ, но наистина хубави и успешни наши модели навън. И като я видях щях да падна от дивана. Тези освен магистрални модели за друго не стават. Да видят кака им Диляна,която е като красиво и нежно момиче, а е на 34, а те с години по-малки приличат на амортизирани и застаряващи лелки. Да вземат да се пласират, че като минат 30-35 не ми се мисли на какво ще приличат. Явно, че пластичните интервенции и разкрасителни процедури имат обратния ефект. Само са си дали парите напразно.

ослепителна е

Катран Мангалова Сврачева

хахаха

Пове4ето от тия моделки са циганки,а тая е известна с това,4е преди няколко години някакъв футболист я беше утрепал от бой.

Вип Брадър - сезон - Вип Грозотии

Водещите мъже в нашата държава са предимно меки, с предпочитания към мъже. Само това може да обясни присъствието на толкова много жени тип "кобила" сред моделките. Да е само Катрин с мед да я намажем.

Забравихте анита мейзер..Грозните жени явн се котират висок в общество, водено от индивиди, общуващи със представители на собствения си пол

Вип Брадър да даде задача на Гъмов, да намери на двора, къде си е паркирала превозното средство. Подсказка - летящо МПС е.

Тя милата си мисли, че е известна, защото хората искат да се снимат с нея... И аз се снимам до някой костюмиран герой в Дисниленд, ама не защото се гордея или изрода с плюшен костюм е много хубав, а защото се получава интересна/идиотска снимка за смях на компанията. Горката жена/урва/авестит или каквото е там. Дано да се появи нова професия - хирурзи лекуващи хора с пластични операции. Иначе това като стане на 45 г. освен за клоун на партита или Баба Яга на руски партита за нищо няма да става.

По-добре да бъде дразнител там, отколкото по улиците. Или където там се навъртат подобни убоги създания. Да я задържат вътре и след края на сезона. Всяка уважаваща себе си държава би плащала такива неща да не са сред хората. Те са предмет на науката. С тях трябва да се занимават доктори, доценти, професори. За да намерят начин да не се повторят.

Мисля, че Биг Брадър започна една много благородна и полезна инициатива, целяща да покаже на женените мъже за какво си мечтаят всъщност - плеймейтки. Или плеймийтки, за месопроизводителите. Най-много проляти сълзи има заради сбъднати мечти. Не заради сбъднати страхове. Представете си, че това нещо забременне от Вас. Като видях и Гонзовица каква е била в гимназията се убеждавам, че зад всяка "хубава" плеймейтка се крият десетина тежки и трошащи кокали операции. И после - защо децата са уродливи, а и мама и тати са "уж" хубави. Това би могло да се квалифицира като измама по НК.

А с какво се занимава?

Занимава първични полови белези на чичковци с късогледство или такива, които си падат по момчета.

Голям хубавец! Само да си махне циците и да се подстриже по-късо и да спре да си скубе веждите. А ако говорим сериозно - сигурното си е сигурно! Това може да се люби само с два плика на главата. Ако единият случайно го отвее вятъра.

Понеже сте ми цензурирали коментара, ще го кажа по друг начин: това на снимките е имитация на жена, с огромната намеса на хирург, гримьор, стилист.....иначе си е момче, ама гейче!

Това нещо на снимката наистина е било мъж -от ромски произход е и преди да стане Катрин се е казвала Димитър.....

Това нещо от снимката от какъв пол е?

Е някакъв вид глуха камила..

Има ли все още идиоти да гледат това предаване и да щракат СМСи?

Не мога да разбера как е възможно "жена" с вид на трансджендър да бъде модел (това е изключително грозно същество) ??? Всеки път, като я покажат на екран изпитвам ужас.

Гледат това нагласено и резисирано предаване със стари изтрити муцуни

Веждите й са ту хайдушки модел, ту издигнати до средата на челото. :-)

Как да постигна нейната красота? Известна, успяла, атрактивна!

Толкова ли опростя тоя народ,че седи и гледа такива боклуци се питам?Отворете някоя книга бе хора,спрете да гледате телевизия дето ви облъчва с лъжи и простотии и ви зомбира!

ако това са ВИП персоните в България-тежко и горко ни!!

С кривите си надуваеми пици Катрин може да бъде само модел за поука на всички, колебаещи се дали е вредна пластичната хирургия.

Джокера пасти да яде! Катрин го бие по визия!

Евгени, всички разбираме отлично, че ти се плаща да лансираш това еднодневно надуваемо чучело в по-високата категория на приружаващия бизнес. Напразно: народът е беден, но не и сляп.

Батман, Ватман! Не успяхте да разберете иронията! Джокера от филма "Батман" е изрод, а щом Катрин го бие по визия, значи е още по-уродлива! Ужас, докъде стигнахме в нивото, да обясняваме сарказма и иронията! И като гледам бая + сте събрал! Мъка!

Извинявайте, но това Катрин прилича на 100 % трансджендър!

Нищо не е ясно. Кой е Деян, какво е "седмична мисия на къщата"? Откъде е изсмукано това? Не всички са наясно с глупостите, защо липсват обяснения? Ало, редакторката!

Хм, това лице беше записано в телефона на мой познат като "Катрин 100 EUR"... чудя се кой я определи като модел?! Като модел за подражание, модел на пошлостта...

Какви са тия моделки с толкова диспрропорции по лицата и телата, толкова нефотогенични, толкова отблъскващи и с толкова претенции? Познавам момичета без каквито и да било корекции с такова излъчване, че тези бледнеят, но явно продуцентите искат да ни натрапят именно такава визия, че всички да хукнем и да си харчим парите за да придобием вид на плашила...

не за да ходят,а за да не ходят.направо да се уплашат

Пейчева, от пръстите ли си ги изсмуквате тези "новини"? Два параграфа, от които нищо не се разбра...