Нешка Робева прави юбилейно турне в 12 града

Юбилейно турне на трупата на Нешка Робева ще обиколи 12 български града. Ще участват Ибряма с оркестъра си и Московският цигански ансамбъл "Руска рома".

Обратно в новината

Коментари - Нешка Робева прави юбилейно турне в 12 града | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нешка направи огромна грешка(с Бареков,и не само...) и вече не е "Нешка няма грешка".Загуби уважението ми и каквото и да прави занапред не може да ме впечатли.

И тази червена пасионария не се наяде,бе!...

Може би в подкрепа кампанията за местните избори на Бареков?

Както може да се очаква и както винаги - Нешка - няма грешка!

сега в цигански период ли премина ? а преди се кълнеше че вярвала безприкословно в идеологията на дудук бареков и то напълно безплатно ...

Ама и билети ли ще има?

Барека няма ли да участва?

Или той е зает да забавлява европейския парламент със своя английски.

Не, те с Бойко се редуват!

просто нямам думи към тази за слава обърна към всички политически сили

Eй, тази комунистическа пача е супер неприятна - пускам телевизора, вилата си показва, превключвам на друг канал, където тече политическо предаване - тя пак там (иска да каже, че тя по всичко е компетентна) и постоянннно досажда с кичозните си шоута, които по безвусица могат да конкурират единствено чалгата!!! Като я видя, тръпки ме побиват!!! Все едно гледаш оживял социалистически паметник ! Отврат! :(((((((

А на мен ми се повдига , от такива като тебе -Тъпи и комплексирани копеле*а.

хахах... Аз, ако се комплексирам от бездарни хора, значи трябва да съм много зле! Напротив! Просто ми е противно нейното НАТРАПЧИВО присъствие, излъчване и най - вече ми напомня за комунизма - мисля, че е напълно достатъчно, за да я коментирам по този начин! А теб защо това те засяга ;) ?! Приемаш го лично струва ми се. Забравих да допълня, че ме е оставила с впечатлението, че е злобна - коментира със злоба бившите си гимнастички, а също така е и жестока - предвид какво сме чували от същите тези гимнастички! Та защитавай си я, колкото си искаш, но хората не я обичат - ФАКТ - и има защо да не я обичат!

Съмнявам се някой да се интересува от вилата й, мнението й, "спектаклите" й и т.н., но тя не спира да се натрапва! Болезнената амбициозност тр. да се обяви за психично отклонение и да се лекува, а не да се рекламира, както се е в случая с тази Робева!!!

А защо няма да идва в Добрич?!?!

А защо трябва да идва в Добрич??!

А за любовта и отъркването около барека и кара ибрахим от ктб , ще разказва ли ?

Да събере на тепиха старите грации! Искаме пак да гледаме тялото на баронеса Лили Фон Игнатова и това е.

Тъпа*ар/ка Игнатова живее в блока , в който и аз живея и само ще кажа Ви кажа , че за годините си изглежда перфектно , а като човек е наистина стойностна .