Катрин възвърна идеалната си фигура

Херцогинята на Кембридж отново демонстрира слаба и стегната фигура, след като роди второто си дете през месец май.

Обратно в новината

Коментари - Катрин възвърна идеалната си фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Херцогинята не спря да се усмихвa!!!!???? Катрин присъства на инициатива по случай Деня на психичното здраве в Лондон.

по-красива ,по-умна и добра от всички миски......

нина ги познава изтънко и миските и херцогинята! Знае им красотите, умовете и добрината на всите кикимори!

С желание всичко се постига, а и най-вече с воля. Но сега да спре с децата.

Тя все пак не е крава, че да ражда толкова начесто. След време пак ще има деца от съпруга си, но има "планиране "на едно семейство. И здравословно не е полезно.

Нейната функция на съпруга на престолонаследника е основно да осигури новите наследници на трона. Щом самата кралица си е дала труда да роди 4 деца, нея ли ще пощадят?

Филмът "Кралски особи" е показателен за разврата, интригите, безкрайното лентяйство и правене на нищо!! Рептили и извратеняци!

била като изсушена! Сушена слива не ти трябва!

Тая ще я превърнат в крава за разплод и млеконадой, нещо като синя крава Милка с мъжа си, бикът Милчо.

цар Киро е осигурил продължаване на рода, но и те трябва да се осигурят... още един-двама братя за по-сигурно ..

Ей "тъкмо се бях притеснил за таз женица. Не можех да спя чак"....Аз се чудя как да си платя данък 300лв Боли ме кремвирша какво станало с тая пача..

Ама той много грозен този принц.Майка му беше симпатяга, ама явно гените на баща му са надделели. А принцесата не виждам нищо идеално във фигурата, никакъв сексапил.

lu4ka

Че той прилича на майка си.

Въпросната женица освен да поддържа фигура, сменя тоалети, слушка баба Елизабет и кряалските протоколчици и сие, нещо друго прави ли? А на всичкото отгоре и някой кретен смята,че целокупният български народ трябва да е уведомен за поредните тъпотии. какво трябва да каже драгият читател- "сметки, топли дрехи за децата... а заплата закъснява, обаче - аа Катрин има нова прическа, ей тжова е новината , която чаках, супер сега ще спя спокойно. "Тъпши журналя!

А къде е Пипа да ми го напипа?

Фигурата и прическата според журналята са по- важни от това с което занимава или имитира че прави. Цялата т.нар. статия както винаги е посветена на външния вид, отколкото на конкретната т.нар. дейност.

Точно така е , но за да напишат с , какво се занимава въпросната госпожа трябва да има нещо , което прави тя за да го напишат а основното и занимание (нейното и на всички "кралски особи" ) е да харчат парите на данъкоплатците ......

Ей сега ще заблеят овцете, че злобеем и "горката Катрин" колко и било трудно. Респект към Българските майки, които гледат децата си без баби, детегледачки, ходят на работа , въртят домакинство и успяват да се поддържат, както и към татковците изхранващи и отглеждащи децата си в нашите условия. И престанете да ни занимавате с кюлотите и еди какво си на тази или онази, не виждам защо трябва да ни интересуват.

Ти ако си ги вършила всичките тези неща сама, към този момент нямаше да си дебела. Личен пример - АЗ.

Предишната прическа ми допадаше повече. Сега косата й просто виси. Къде я тая "романтика"?

Нека пак безволевите дебелани ми обяснят за хормоналните си проблеми с теглото.

И аз така им се присмивах, докато не се разболях. Всичко се връща, с тези неща шега не бива.

Същата бях и аз цял живот 45 кг - фук фук и като дойде "приятната възраст " съпроводена със стрес + 15 кг - честито, направо не бях на себе си , сега с друго око гледам на по-закръглените.

Коя си ти , че да ти обясняват каквото и да било? Отговор: НИКОЯ!!!

Че аз съм мъж, бе Како!!!

Тази жена е под нормата, няма какво да я хвалят толкова. А какво стана с втората акушерка? Ако е жива явно си е взела поука от предната и си мълчи за това кой е родил бебето...

Айде сега, и аз съм си кърмила детето над година, ставала съм през нощта по 100 пъти и къща съм гледала и гледам и работя, а не съм умряла, нито съм била на границата на силите си през първите месеци. Всичко е въпрос на организация. Човек свиква да спи по-малко като има дете. А и да, нямам никаква помощ от никъде.

Лъжеш. И не е въпрос на организация, защото може бебето да се окаже мнооого ревливо

Явно 685 е българската бъдеша кралица :) Майката за пример, слаба, красива, къщата й подредена, мъжът й доволен, детето чисто и нахранено, че и работи. Според мен дори е и доброволка някъде и се занимава с благотворителност, но не си признава от скромност. Ейй какви филми снимат хората. :))) Евала!

Тази новина е за индийци. Объркали сте държавата.

Чета коментарите и не мога да разбера откъде толкова злоба у българите/българките към Катрин. Каквато и да е във вашите очи, тя е бъдещата кралица на Англия. Кралицата е само една, а българите сме около 7 милиона. Затова ще пишат за нея, а не за всеки един от нас, защото, сравнени с нея, сме никои. Такъв е бил късметът на всеки един от нас. Тя не е виновна, че се е родила в Англия, че е живяла в нормална държава, в културно семейство, че ще бъде кралица на Англия и т.н. Така че, ако може да намалите злобата и да гледате по-позитивно на тези, които са успели повече от нас.

Ами Тодорова, тук не си империята. Ако те кефят много измитите чинии емигрирай. Тази на мен не ми е кралица, и няма изгледи да стане. Бегом към Австрания, например или Ямайка....

ПИПО

На фона на цялото световно напрежение, на фона на войните и заплахите които ни заливат, тази статия изглежда меко казано идиотска. Катрин, видиш ли била в топ форма и била облечена с яка - сладурска рокля на не знам си кой. На 99.99% от българите не им пука за Катрин, за роклята и, и за феодалното и семейство. Така че, "злобата" е напълно нормална.

Направи един кратък анализ на българо-британските отношения през последноте 100 години и ще разбереш напълно оправданото отношение на българското население към британската управляваща класа. Добави към това и доза презрение към повърхностната тема на "новината", както беше упоменато по-долу. Вече схващаш ли логиката?

Тодорова, няма какво да се чудиш. Естествено, че няма да я обичат българите, когато са най бедната страна в Европа. Беднотията докарва и злобата. А тази от снимката какво прави, освен да се грижи за фигурата си? Ами да си я гледат тъпите англичани и да ги хрантутят. Какви крале, кралици, и други аристократични титли в 21 век.

Не е много сигурно дали ще доживее да е кралица, Божа работа. А дали е "успяла", това е въпрос на гледна точка и ценностна система.

Тодорова, отвори си мозъка...Какво знаеш ти за Англия, за кралския протокол и специално за късмета да си роден в Англия. Хем си смешна, хем си жалка...

Кейт е голяма чаровница. Може да ви се струва,че нещо не и е идеално, но кой е перфектен? При нея всичко е с мярка,тя е естествена и семпла. Като цяло цвученето е много добро. Много я харесват. А на вас какво ви пречи ? Може би искате всичко да й е като на попгърлите та да ви хареса-изкуствено и силикон. Ама че злобари

Пречи ни това, че нейният лукс е за сметка на нещастието на милиони по вета. Целият фалш на подреденост, смиреност, приличност и т.н. идва малко в повече на фона на кръвожадното коварство на империята, стояща зад личности като нея. А иначе тя в частност е момиче от народа: поне това може да й се признае като смегчаващо вината, но участва в цирка наравно с "благородниците".

родена бедно но е отгледана да е компанионка vip

Струва ми се доста под "идеалната" й фигура ...

Олеле, нямаше да мога да спя спокойно,ако не бях разбрал,че си е възвърнала фигурата... Колко важна новина ! Пффф

Новините се намират от дясната стана на раздел Лайф, много сте се объркал/а.

Ляво и дясно различаваш ли?

остава и да не е - нищонеправеща паразитка, която изобщо не е сигурно дали даже е била бременна

Не смятам, че е стройна. Първо тя има къси крака и винаги го прикрива с модела на роклите, които носи. Второ няма никакъв бюст - е какво женствено има в това, трето - фигура на пясъчен часовник, типична за красивата жена, абсолютно липсва!

Ама разбира се, ужасна е направо тази Кейт, някаква си Хангличанка без силикон ще ми претендира за красавица...я дайте преслава и андрея да се нагледаме на естествена хубост и класа.

не визирам никого другиго, просто подчертавам, това което медиите не казват. А в интерес на истината има жени без пластични операции, които отговарят на моето описание, включително и аз

А 2 милиона българи в България гладуват, докато ни хранят с лната на звездите. В Лондон си живеят богато и хич не им пука за българите, даже искат да ни няма, но ние храним бедния бг народ вече казах с какво....

Катрин е висока, стройна, има всички данни да е представителна млада жена. Но нито на годините и, нито на ранга и подхождат тези разпуснати самодивски коси, с които ходи на публични места. Крайно време и е за по-прибрана и стилна прическа.

Къде я видяхте тази романтична прическа? Аз гледам, гледам и не виждам. На мен ми прилича като че да не е ходила на фризьор година-две - косми висят отвсякъде, няма стил, няма мода. Какво точно й е романтичното? Провиснали коси като на селска невеста .

Бог знае каква си плешива и с изгоряла коса от боядисване , ама селянките седна да оправяш !!!

плешив козел катриН коза лющеше

Обикновена семпла жена. Журналистите къде виждат много повече не знам.

Ами то това е. Ако е с чар, става забележително!

Много харесвам Кейт, но мисля, че не е раждала. Може би ползват сурогатна майка, в което няма нищо лошо.

Въпрос на структура. Моя колежка с фигура, подобна на тази на Катрин, продължава да е 50 кг при височина към 168 см. Роди две деца, с разлика около година помежду им, второто е на годинка.

Не става въпрос за килограми, а за промени в тялото.

Всеки гинеколог и си мисля че и всеки лекар знае за какви промени след бременност си говориме които ги нема при катрината. Нема как да излезне бебе 4 кила през пката ти просто ей тека и матката и п=тката не са ластик по 15 пъти да ги калайдисваш и да не им личи. Освен типичните хормонални промени в тялото като закръгляне на гърдите, талията, лицето, ръцете и всички стави се променят. На хормонална основа, но също така и генерално, защото едно здраво бебе здраво смуче майка си, откъде ше доде 4-5 кила бебе от едното нищо за 9 месеца. Правилно, всяка раждала жена знае за какви промени катрината може саму да мечтае. Крият я, няма тука никфа скромност или грижи. Иначе ше требе да носи пак торбите и възглавниците за да скрие липсата на каквито и да било бременности. Ас си мислим друго, че така направиха, за да я държат в шах и да не се стига до втора Даяна. Даяна като бъдеща кралица и майка на престолонаследника имаше огромно влияние и сила. Тази при най-малак скандал ше я шитнат и ше я заменът както Даяна и Чарлз си прибра Камилата че Камилата е послушна. Просто има некфи далаврки там, сурогатка ражда, а катрината саму играе театрото, и кралицата щестлива с внуци и правнуци, и катрината осигурена ако слушка. Ако не слушка - къч в гЗа и айде некоя друга. Ко им дреме, жени много, и сичките въздишат по принца на бел кон.

Престанете да ни навирате тази тунеядка!

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТОВА ДИКТАТОРСКО СЕМЕЙСТВО КОИТО СЕ НАСЛЕДЯВАТ БЕЗ ИЗБОРИ ОТ СУВЕРЕНА-НАРОДА!

А на първата снимка мадама с пола с подобен дизайн зад нея!