Григор за Мария: Всеки има нужда от нещо свежо

"Нямам лоши чувства към Мария Шарапова. Всеки си поема по пътя. Всеки се нуждае от нещо свежо", заяви Григор Димитров за раздяла си с тенисистката.

Обратно в новината

Коментари - Григор за Мария: Всеки има нужда от нещо свежо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е много хубаво, но изказването за Мария е гадно!Неблагодарният човек е лош човек!Не е необходимо да си голям психолог за да разбереш, че зад това поведение се крие желание да нараниш този, когото обичаш, но си загубил от глупост.Браво на Мария. Класна жвна!Убива го с мьлчание!

Браво Григор, показа класа и вкус, дерзай напред и в морето има много риба. Стига с тая цаца, опитай от по изисканите морски дарове, сега си ти на ход! Успех от сърце! :)

Да, наистина той показа вкус: Новата златна рибка е Никол Шерцингер и е с 13 години по-голяма от него. Само за миналата половин година успя да разочарова Луиз Хамилтон (7 години по-млад от нея) и неизвестния Пайтим Касами (14 години по-млад от нея). Сега е ред на Гришата :-(

Пожелавам на Григор здраве и спортни успехи.Личният му живот си е негова работа.Прекалено млад е за да се обвързва сериозно и то за рускиня па била тя и Маша Шарапова.Визуално не си подхождаха,тя изглежда доста по възрастна.Какво като е известна и богата,като няма тръпка-всеки по своя път.

Като чета какво пише родният форумец за Григор, сещам се, че някога май и Христос ДОРИ е бил изгонен от родния си Назарет, когато започнал там проповедническа дейност. Изглежда и назаретяните са имали форум - какво ли плюене е паднало по адрес на "нашенеца" ... И Спасителят да си даже, от родните плювачи спасение няма.

Бе, ако се е разписал с Лозанова, колкото и да се пъне, с него е свършено. Историческата справка показва, че бидейки римлянка, госпожата успява магически бързо и успешно да изпие соковете и ума на тези, които й пристанат.

Незнам какво толкова луднаха всички по този Григор, айде малко да улегне , да се задържи , да спечели още някоя супер първа титла. щото утре вече може да е аут. Той си цъка там топката, гледа да си трупа парички, лющи таз и оназ, ние тука се вълнуваме. След някоя годинка ще се окаже че вече не е бълг.гражданин и това е. Ние какво толкова го коментираме незнам.

Е същото беше и с Пулев. След това тия които се прехласваха по него го плюеха най-много.

секи самсуляк мъж, който не знае какво иска, и зарязва красива и качествена жена заради проста и удобна кифла, му се полага това. бил той григор, крикор или асан. беден или богат. толкоз

Григорчо, Ти Маша я изпусна и да знаеш, че си голям глупак. Втори път такава жена няма да ти се навие. А бе га станахте американци, га почнАхте да говорите носово? Ти, айде, как да е, ама илядите бг тийнове у градове, села и паланки? Куул било. Де гиди... А си в правото си да се състезаваш за когото искаш и да не даваш обяснения. Нали затова скАчахме по площадите, вие да не носите червени връзки, да не берете шипки и да можете да пътувате по целию свят свободно а не най-много да стигнете до гедерето.

Аз съм си цървул от малък и обичам да плещя глупости по всяка тема. Комплексар съм си, ама какво да правиш - съдба!

Да не е преминал на "другия бряг"?

НЕ СЪМ НОЛЕ, НО СЪМ ИГРАЛ ЗА ТЕНИСА В БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО ТОЗИ СПОРТ НЕ ИЗЛЕЗЕ ДАЖЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ КОРТ... ДОРИ НЯМАШЕ ЧОВЕК БЛИЗКО ДО ЦИРЯК , НАСТАСЕ, ИВАНОВИЧ... ЕМИЛЯН, БОЖИДАР И МАТЕЙ, ОЩЕ И ВЕЛЕВ /БОГ ДА ГО ПРОСТИ/, ЦОЛЕТО, ЦВЕТКОВ И НЯКОИ "НАДЕЖДИ" СЕ ПОГУБИХА В МЕСТНАТА ОГРОНИЧЕНОСТ! ЗАЩО Д-Р ТОДОРОВ НЕ МОЖА ДА НЕПРАВИ ПОВЕЧЕ ЗА ТЕНИСА? НЕ ЗНАМ! ПРОВИНЦИАЛНА ПОСРЕДСТВЕНОСТ НИ СПРЯ, ИЗГЛЕЖДА! ДОЙДЕ ГРИГОР, НО МЕДИИТЕ И НЯКОИ ДРУГИ ГО УРОЧАСАХА И СРИНАХА... ТОЙ СЕ ХВЪРЛИ НА "ЖИВОТ" С МАША И НЕЗНАЕШЕ КАКВО ДА ПРАВИ СЪС СЕБЕ СИ! ТОЙ НЕ РАЗБРА, ЧЕ МАША ТЪРСИ ЗДРАВО И ЯКО МОМЧЕ...- И ГО НАМЕРИ, НО ТЯ БЕШЕ В ГОЛЕМИЯ ТЕНИС А ТОЙ НА ВРАТАТ... И ВСИЧКО СВЪРШИ... ЖАЛКО! ТОЙ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ В ДЕСЯТКАТА, ПРИ ПРОЖЕКТОРИТЕ! СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ИГРАЕ ЗА ХОТЕЛА И ХЛЯБА! А МУ ТРЯБВАШЕ ТОЛКОВА МАЛКО ОЩЕ... КОГАТО ИСКАШ ДА СЕ ПРАВИШ НА МЪЖ, ТРЯБВА ДА СИ ПОМИСЛИШ И КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕШ! ДАНО СИ ЗДРАВ И РАБОТИ ЗА ПСИХИКА И ДИАГОНАЛИТЕ...МОЖЕ БИ НЕ СЪМ ПРАВ...ХА, ДАНО! ТВОЙТЕ УБИИЦИ В БГ СА МЕДИИТЕ!

Да си ни жив и здрав ("Гриша") Григоре.Желая ти още по-големи успехи в спорта и да достигнеш ниво,когато ще се заговори за "школата на Григор" с възхищение,а за Маша...случват се и такива неща в живота,но ти си млад,хубав и живота е пред тебе,а това значи,че ще срещнеш момичето на живота си,което съм сигурна ,че ще бъде в пъти по всички показатели над Маша:) Аз също съм вярваща,но не се моля по два пъти (преди и след храна),може би с възрастта (пенсионер съм) съм проумяла малко повече неща ...,моля за извинение,защото това е много личен и деликатен въпрос,но тъй,като съм по-възрастна (мога да ти бъда майка или баба дори:)) мога да си позволя да кажа,че човек не бива да става фанатик в нищо,нито да позволява на някой да го направи такъв.Успех .

айде като намери някоя с по-голяма класа от шарапова ела ми се обади!! Каунья изтърва питомното сега ще гони дивото

На тая снимка изглежда като тия от гей парада...

TIREX

все известно е нали имаше напоследък млад швед..а и след като Р. Рашийд му би дуспата като креватен партньор...трябва да се търси нещо свежо..може и н а юноши да налита..

А вие двамата с този над теб се съберете и взаимно се утешете. Горчиво!

Българинът обича много рускинчитата.

Всеки има право на мнение по отношение на професионализма, външността, културата, езика и т.н. на Гришо. НО - много лошо впечатление прави комплексарско-надменно-подигравателното отношение на мнозина от коментаторите по отношение на родния град на тенисиста. Нима всички драскачи произлизат от най-аристократичните прослойки на София, та отношението им към хора от други населени места е повод /макар и неоснователен/ за това презрение. Да си спомним, че повечето "софиянци" си отиват по родните места през уикенда. Изразът е "Отивам си на ...".

все пак не забравяй че има доста които пишат тук знаят български но не са българи

И какво общо има написаното от теб с това , което коментираш? Дали знаеш или не знаеш български - не е ясно, но че не разбираш, когато четеш - ДА , НЕ РАЗБИРАШ. зА съжаление това е истината за тебе, пък бъди откъдето и да е.

Малко грозно звучи това за "нещо свежо". Да не иска да каже с това, че Мария Шарапова е залежала и развалена (стока)?

Не. Иска да каже, че Маша е хванала "нещо свежо" в негово лице. Похапнала е малко, наситила се е и сега пак търси нещо ново "свежо". А той е с разбито сърце и кариера за тази година заради нея.

Никой от вас не е достигнал неговите успехи, обаче да плещите обиди, о, нямате цена. Ако Григор беше дете на друга държава, щяха да се гордеят с него, а тук грачат точно само комплексари и селяндури. Пожелавам на младия Григор, още много успехи, и най-вече здраве. Пък, такива като Маша, ще има още много, но и тя да е жива и здрава. Всеки по пътя си.

Аз го харесвам ! Може човека, прави го евала за което ! И разберете по-долу пишещите, че колкото и да му завиждате никога няма да изживеете живота му !

Аз само не разбрах кой от двамата е имал нужда от нещо свежо или и двамата?

Ами "всеки", казал е човека. Но честно казано звучи простеещо и обидно.

е Григор от Хасково а много чикибойци от целия свят не само в бг могат само да мечтаят за Шарапова а пък тя за Гришата!

Аскюю, само с нацупени устнички и тридневна брада на корта не става. Онази може да е всякаква,но е класа и на игрището,и в живота. Успехи ти желая и моля те,припомни си/или научи/ българския.

О, голяма класа в живота!? "Омел " я е всеки, който се е спрял до нея. Но иначе - да , голяма спортистка е, което не пречи да е кофти човек

Момчето извади голям късмет с тази връзка. Мария е мечта за къде по известни мъже. Нека ви припомня съдбата на друга руска тенисистка. Също много красива, но по малко успешна-Ана Курникова. Най напред тя свали най скъпоплетеният в света хокеист Павел Буре. След което се прехвърли на Енрике Иглесиас. Как би изглеждало до тях , нашето хасковлийче.

Супер ще си изглежда и до двамата, единия много блед другия много тъмен, а нашия си е перфектен. по външен вид и самочувствие и двамата не са му конкуренти:) Е сега за работата кой ти гледа проф. успехи след като тука всички плюем човек достигнал челната десетка в своята област:))

Няколко души казах, че му бил зле българския, че как нямча да му е зле, като не е никакъв Григор, а е Гьонюл... Асково гиби...

Не можеж да го стигнеш и след 100 години, умнико.

Николета ли е "нещо свежо"?Хасковски каун, Порше ти подари, треньори ти даде, известен те направи , ти се насра по асковски.Аре на село.

много сме завистливи това българите!

Може пък да е грешка субективната оценка за положени повече усилия. Самозаблудата защо ви води към озлобление и подценяване усилията на успели да материализират вложения труд? Да си неудачник е съвсем възможно и в чужбина, а и интелигентните може да ги застигне това.

"Българинът живее в Монако" Вярно изпусна Мария, ама просто и нямаше класата

Гледах интервюто, направи ми добро впечатление. Като е казал "нещо свежо", едва ли е имал впредвид свежо месо, а вероятно свеж въздух, промяна. За съжаление мизерията, в която живеем в България ни е направила такива. Григор поне не раздава акъл, за разлика от нашенските успели българи.

Голям сладур. Преуспял. А за коментиращите тук комплексари, нямам думи. Добре си е момчето в Монако, а не в тази държава пълна със злобни, ниско интелигентни образи.

Тя иска свеж ама не хасковски геврек,а нещо свежо и по твърдо....

По непохватно и грубо исказване не е имало скоро. И ако свежото се окаже силикона на Лозанова, тури му пепел. Факт е , че откакто нашия остави не толкова свежата, според него, Маша, тениса му хич го няма. Май свежестта му взема всички сили, а скоро и парите. Момче, като си в Монако, стани европеец и не прави подобни грозни изказвания.

Забелязал съм, че изразът "кухи лейки" пасва най-добре на употребяващите го.

И всичкото това с хамерикаснки акцент ли го изговори?

На завален аскювски с много ъкане.

Може да е имал предвид,че Мария е пробвала нещо свежо.

Мария може да си купи 50 кат наш Дришо.Тъпо асковско парче.

"Българинът живее в Монако...." Тъжно е, че я докарахме до там, че на никой българин не му се живее в България.

лично мнение: по-глупаво обяснение за раздяла от "нещо по-свежо" не бях чувала скоро, и още нещо на това момче, българския му е УЖАСЕН.

Да не пропуснем и твоят български: 1. Всяко изречение започва с главна буква. 2. Имаш неправилно поставени запетаи. 3. Имаш неправилно членуване. Оправи тези неща, пък после критикувай българския на момчето.

''Да не пропуснем и твояТ....'' или ''да не пропуснем и твоя....'' (без Т) ? Я пак помисли и (поне)повече внимавай като коригираш другите :-) Иначе Григор си е типично хасковско снобарче :-) Важна му е парата, а не играта :-)

На глупави въпроси, така се отговаря. НЕ е длъжен да дава обяснение на всеки за ЛИЧНИЯ си живот. Вярно, че е публична личност, но е известен с таланта си на тенесист, а не с друго. Който иска да чете за лични животи, да си купи жълти вестици. Там винаги всичко се "знае". Да е жив и здрав Гришо и да постига още много спортни и лични успехи. Отношенията му с Мария са си само негова работа. Да, харесвах ги като двойка, но вече не са заедно и въобще не ме интересува кой е "виновникът" да се разделят - може би по взаимно съгласие. Нормално е да не говори гладко български, още от тийнейджър живее и тренира в чужбина...

Гришо и Маша си подхождаха, но SHARAPOVA Ltd не подхожда с ЕТ Григор - Хасково.

С това неуместно изказване, че всеки имал нужда от нещо свежо, нашето момче показа, че си е едно просто селско ергенче и е абсолютно неподходящ за Мария.

За обратната Мария ли имаш предвид? :)

Един успял българин. Нека си представим, че всеки едни от нас полага усилията, които той е положил в някаква сфера, представяте ли си как би изглеждал света тогава. Успех, Гришо!

В действотелност, в БГ има хора, които са полагали повече усилия от този, но никога не са получили признание, защото не се цени интелектуалния труд. Виж за спортни кухи лейки като този набеден за красавец признание и пари винаги се намират, за това и състоянието на страната ни е такова. Но вие едва ли ще ме разберете, понеже виждам, че се кляняте на спортините кухи лейки.

Аз Ви разбирам и съм съгласна

С какво Вашият интелектуален труд е толкова полезен? "Кухите спортни лейки" са с железен режим и много лишения, за да постигат високи спортни резултати! Държавата почти не е участвала в развитието и израстването на Григор като спортист и не се е изхарчила много, а сега иска той да я представя. Да, и той го прави по много добър начин! Когато се научите да уважавате труда на другите хора, може да забележат и Вашата работа!

Нека четем внимателно. Казвам всеки в своята област. Да, няма гаранция за същия финансов успех, но със сигурност животът би бил различен и между другото, с по-малко завист към успеха на другите...

Забелязал съм, че изразът "кухи лейки" пасва най-добре на употребяващите го.

Никой не отрича, че Григор е успял. Ако беше и добре възпитан, щеше да е супер!

Давай напред и да не вземеш да си дойдеш, че тук ще те окепазят!!!

у мерото ли живее ?! Други снимки няма ли?

не може вече да говори на български. С тоя акцент нищо не му се разбира. Сутринта се опитах да го слушам, ужас, тоя е забравил българския.

Дрън-дрън. Аз защо всичко му разбрах?????

Аман бе от такива, дето никога не са си показвали носа извън България! Все това с езика ви е на езика...Като поговорите 10 г. на друг език, тогава се обяснявайте.

Човекът си говори на хубав български език, много премерено и със самочувствие. Гледах го! Григор Димитров прави това, което умее и обича. Ако на всеки му се случи това в живота нещастниците биха били по-малко.

Успех Гришо!!! Позитивен, трябват повече позитивни хора като него на нашата България.

Някои хора в България вече не знаят кое е възпитано и кое не, не знаят и значението на думите, в случая - позитивизъм. Глупавото момче е коментирало по неподходящ начин бившето си момиче. Жалко.

Всеки има нужда от нещо свежо...т.е. Мария е повяхнала. Лошо

Свежо ли търси , или е любопитен да пробва със същия пол.Ронално вече пробва в мароко и е много доволен и освежен че чак вкарва голове.

Хайде Гришо! Разбий Монфис!

УМЕН,АМА МНОГО...

Не съм много в час с тениса, но след раздялата им той не смъкна ли доста позиции надолу?!