Най-сладките снимки на децата на звездите

Звездните родители или ревностно пазят децата си от камери и фотоапарати, или се надпреварват да ги показват в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Най-сладките снимки на децата на звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпоице Мишева, вие дирниците от кога опитвате на вкус снимките на децата на звездите, че знаете какви са - сладки, кисели, горчиви.

Най-много ми хареса снимката на Рафаел Томас Болдуин.

На Иванка Тръмп бебето е същинско Доналдче от пеленаче!

Хорската злоба и завист нямат край. Така ли е по света или само у нас?????? НИТО ЕДИН положителен отзив. Това са ПРОСТО ДЕЦА. Вярно, растат в среда, различна от нашата, но все едно-малчугани са си. И ВСИЧКИ СА СЛАДКИ- ДО ЕДНО!!!!!!!

Всички са сладки, за исключение на 1 фото. Гримирани, нагиздени, с напомпани устни - това вече не е деца. Неприятно впечатление. Но за това виновни са малоумни родители.

обикновени бебета и не всички са сладки, напротив

има големи сладури, но и много пози и чупки, които са напълно ненужни.

Деца като деца, някои никак не са сладки. Да ме прости господ, но бебе Скарлет има нужда от очен лекар.

И това са сладки снимки??? Какви ли са горчивите, хахаха, нещастници. Намерете да напишете нещо наистина интересно!!!

Това естествено ли е?Ако не-що за човек би допуснал дъщеричката му да заприлича на плашило? Имам предвид първата снимка-умалено копие на Донатела Версаче.

какви ваксини са сложили на новородените ви бебета тази година - купили са 100000 турски със живак. Американска професорка е установила 800 пъти по-често развитие на аутизъм у такива деца с вкаран живак.

Абсолютно прав/а си, това е милион пъти по важно от някакви си маникюрчета,педикюрчета и тем подобни простотии,деца като деца,много важно на Бекъм,Мекъм или пък които и да са,и на нея май и биха дузпата......

нещастни деца - на първата и последната снимка! Осбено пък маникюр на 4 годишно дете!

4 годишно, ама "Бекъмче"