Катрин ослепителна в червено

Снощи кралица Елизабет II посрещна президента на Китай на официален банкет в Бъкингамския дворец.

Обратно в новината

Коментари - Катрин ослепителна в червено | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора, как живеете с толкова омраза! ако трябва английската кралица да предаде вече престола, защо не на внука си, още неопетнен, и на тази чаровна жена. такова е изглежда посланието.

Как не ви омръзна всеки ден да я навирате тази в очите ни? От тези ваши действия ми става все по-голям любимец Жан Луй Бернадот, който е и крал на Швеция и неговата татуировка на лявото рамо - Две кръстосани саби, якобинска шапка и надпис "Смърт на кралете" Аман от паразити.

Да, Катрин наистина е ослепителна.Тя е млада, красива,щастливо омъжена, и с две прекрасни деца.Освен това се вижда, че кралицата я харесва,и англичаните също.Настроението и самочувствието й струи отвътре,тя запленява с усмивката си. Какво и трябва повече на една жена.Затова е ослепителна наистина.

Мен пък не ми харесва прилича на вещица!

Тиара... Тиара?!

2 с тиари - 2 с фруктиери на главите

Не се офлянквайте и прехласвайте!Нищо особено не е, даже устните и като на скумрия.А това издава характер, и в случая с Катрин не е в нейна полза. Жена от класа е Моника Белучи и подобни на нея!Няма нужда да е облечена и пак ще е ослепителна!

Тази е доста семпла и ако не беше станала херцогиня никой нямаше да й обръща внимание. Нека се прехласват, скумрии и кухи лейки има навсякъде.

Любимият цвят на китайците е червено и принцесата е облечена в този смисъл. Освен, че й отива.

Новината тка трябва да е, че не престолонаследникът, а синът му посреща китаеца... ама жълти са ни медиите и това си е...

Като има кой да гледа децата и ще е ослепителна

Е, вас пък - турците с фесовете в Бъкингамския дворец не ви щат въобще?! : )

Репликата ми е към провокатора, който нищо не отбира нито от политика, нито от икономика - коментар от 23:09 ... Турчинът, който се е размечтал за Бъкингам : ) и се сърди, че китайците са го изпреварили ...

Добре си е момичето, върши си работата, просто нас това не ни касае. По-добре да видим как ще се плаща парното, че зимата чука на вратата. А месни селски пръчки да коментират херцогинята- ясно, че й завиждат..

Този новозабогатял комунистически диктатор какво търси в Бъкингам? Икономиката на Китай и без това се крепи на свети крепки макар и да не си го признават много скоро ще са свършени... Работа в Двореца този селяндур няма-Кралицата е луда да го приема!

Боже какъв глупак! Та икономиката на Китай се развива с ръст 10% на година! Дай Бог всекиму такъв комунизъм! Кога Катрин приеме Чехльо по този начин-ела ми се обади!

Адски е грозна и евтина.

Много не адекватен коментар'

Много си е адекватен коментара, тази съсипва и най-стилната дреха. Няма излъчване и никой нямаше да й обърне внимание ако не беше влязла в кралското семейство. Ама нали е царска храна, изведнъж стана супер най-най. Хайде бе.

Само жена може да каже подобно нещо, при това некрасива! :)

ЛИ?

Е, както се казва в известната басня, "гроздето е кисело"

Уважаеми текстописци - думи като кръгъл квадрат, топъл лед, и кралица-банкет нещо не си пасват много! Банкети имаше по Тошово време! Пробвайте с аудиенция, прием, вечеря, празненство! Или по-просто - седянка или вечеринка с повече тарапана и йеденье и пийенье кой колко мое !

Тържествена гощавка (вечеря или обед) по повод на някое събитие или в чест на някого. не е зле да научиш думичките преди да скачаш срещу другите.

Не мисля, че някога може да бъде ослепителна... Е, като за англичанка - да, повече от добре, но като цяло е едно обикновено изглеждащо момиче. У нас с лопата да ги ринеш много по-хубави и естествени.

с лопата да ги ринеш, само класата липсва..

Къде точно пък й видя класата на тази госпожа? Може би редовно си общуваш с нея и си я опознал как разсъждава, или щото е с излъскана визия и е взета за принцеса ти реши, че притежава класа?

Да разбираме, че с лопатата действаш ти, нали?

Тя е ослепителна и без червения цвят, но й отива. По важното е, че грее отвътре.

просто една нищоправеща брантия!

по себе си! Със сигурност тя може да те замести на 100% в нищо правенето ти, но ти нея не!

Там е работата, че всеки нормален човек трябва поне едно нещо да умее. А тази за нищо не става. Тя може да замени нищоправещите, но само тях. А нея може да я замени абсолютно всеки, защото всеки може да не прави нищо.

Като видя жена в червено ... все ми навява мисли за застаряваща самотница, която се опитва да хване последния влак. И за да не го изпусне, с червеното се опитва да привлече внимание. В същото време се опитва да покаже че е някаква мръсница, а не задръстенячката, която в действителност е.

Можеш да помислиш пак - в случая тази нито е застаряваща, нито самотница, нито чака последния влак, нито е задръстена, нито го играе мръсница.

добре изглеждащи хора, но си живеят в neverland...

за теб, за тях действителност .

да се занимаваме с червената рокля и тиарата на Катрин и белите вратовръзки на мъжете , е меко казано цинизъм................

На това се казва "Казвам ти дъще , сещай се снахо " Или Бъкингам се интересува защо Китай се намесва в войната и какво ще иска ... Или пък може би ще обсъждат външният дълг (на САЩ) например... :)

Китайския дракон,отиде при наследника на пениса на дракона-принц Филип.Хубава Катрин-доста рептилска кръв.Но рептилите са строго ерархични-не случайно пирамидата е един от техните символи.Пениса на Дракона на Земята може да е само един.Та интересно,кой колко е в тази ерархия.Дали дракона от Изтока се възправя или стария Филип още държи юздите и сяда начело на родовете.Туй реално ще реши живота на всички нас---овцете,гой-означава говеда,стадо,пастир всяко стадо има ит.н и т.н.Може би дори са решили дали ще има 3та световна,какво ще го правят Башарката,Русия и тоягата на Англия-САЩ ит.н.

Няколко пъти прочетох, все по-лошо ставаше, все по-малко разбирах. Какво точно си искал да напишеш?

За рептилите пише в интернет.Има много информация.Няма да ти обяснявам.Символ на Китай-поднебесната Империя-Дракон.Кралските родове,от Египет-по-рано Шумер и Индия,през близкия изток-Нефертити е от Шумер,са рептили-символ кралската кобра.Тези хора реално управляват света.Смята се,че принц Филип е пениса на дракона на Земята-това е върховната форма на власт.Това е символ на обелиските,обрязването при евреите и арабите ,много други символи.Нещата с бежанците,Руските удари,американските услушвания много се натегнаха.Та хората от кръвта на дракона се събраха.Прочетете за съзвездието Сириус,-Сирия,сура-глава в корана,Сури се казва дъщерята на Том Круз,асури,нещо да ви звучи познато.Пирамидите гледани от горе образуват съзвездието Сириус.И прочетете повече в интернет.Дано да са решили,че няма да има война и интересите им ще си ги оправят по мирен път.Това имах предвид.Нали кралица уж е никой,защото шефа на Китай вечеря с нея.

Дир, много е сладка Катрин, но, за Бога! Тя не единствената принцеса в Европа! Покажете ни Мери (Доналдсън), покажете Максима, покажете Летисия, Виктория и Даниел, Шарлен! Кажете ни нещо за тях! Те нито са по-грозни от Катрин, нито са по-глупави, нито са по-малко принцеси и кралици. Всичките са момичета и момчета от народа. Нима заслужават вашето (и нашето) внимание по-малко от Катрин!? Ставате вече банални!

Кой от тях се е срещал напоследък с китайския биг босс, че да ни занимават?

Много се напъваш.

Тая ще ме задържи да я гледам, само ако пуснат порно с нейна милост.

Предпочитам Бай Ганьо,ясно ли ти е ,какво ме засяга някаква си англичанка та да се прехласвам и "заслепявам". не искам да чувам за разни "принцеси и "принцове,те винаги са били п/в Бългаия.Това е смешно.

В такъв случай, не разбирам защо се чете нещо, което не представлява интерес?!

Следващия път да посрещне в чест и президента на Тумбукту - гола!

Красива и стилна жена.

За англичанка е хубавка, но определението "стилна" не й отива. Добре, че е висока и стройна, иначе във фейса е средностатистическо провинциално момиче.

цъцъцъ, отдавна не бяхме чели за ретилските паразити

Не чети, бе, кой те кара? Англичаните си ги харесват и почитат, дреме им за мнението на Бай Ганьо.

че то англичанин и дебил е едно и също, както и булгаристанските им фенове са от същата категория

А какво е ретилски? Очевидно сте много интелигентен и обикновените хора не разбират възвишените ви слова. Освен това бих се обзаложил, че не можете да ми изброите 5 представителя на биологическото семейство "рептилии".

Крокодил Варан Игуана Змия Костенурка