Елизабет Втора търси чистачка

Кралица Елизабет Втора търси чистачка за Уиндзорския дворец, но тя в никакъв случай няма да получава "кралска заплата", а само по 7,85 британски лири на час.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет Втора търси чистачка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И други търсим читави чистачки, но трудно се намират.

Мине не мине време и пак такава новина , ами търси , дворец е това имат и готвачи и перачи и какво ли не , коя е новината?

Англичаните са много тъпа нация. Нека продължават да си ги гледат като бебета, а тези само да махат с ръчичка.

Офертата е прекрасна! Общо взето за толкова работят хора с години, защото разни компании подизпълнители цоцат парите на работниците към различни институции. За разлика от тях кралицата съвсем честно наема хора дирекрно, а не чрез подизпълнители, от които някой да обира пари и да ги връща незаконно. Това е първото. Второто е, че такава хигиенистка ще се научи на много неща, които няма как а научи в циганоподобната среда на чистачи на масовия пазар. Третото е, че ако си чистил в кралските имоти, следва да си добър! Познайте икономите как не са специалисти и как няма да изберат най-доброто! Работиш една година там и след това имаш работа при богаташи, които ръсят невероятни пари за добре обучени кадри, вкл. и чистачки. Аз лично намирам смисъл в съществуването на кралската институция в два аспекта: единият е, че там има натрупана аристократичност, от която се генерира пример за класа. Където няма пример, обществата обедняват и това е доказан от цялата история факт. В този смисъл позицията на тази чистачка ще е школа и имидж за нея, за които и безплатно да работи за известно време, ще й е от най-голяма полза. Вторият смисъл на кралската институция е, че това са подбирани със столетия хора, обучавани да мислят абстрахирано от битовизмите. Това им дава поглед върху големите неща, за които хората, фокусирани върху битовизмите, нямаме виждане. Няма какда имаме. А това е ценност, която няма как да платиш. 30-те и няколко милиона, които й се дават за тази фамилия, са толкова смешна сума за ролята, която й е вменена, че будалите тук, обзето от завист и злоба, нямат и бегла представа колко са им смешни сметките. За тях 30 милиона за ехееееей, какви големи пари. Момичета и момчета смешни, 30 милиона в ЮК са жулти стотинки, държавата ги отгърмява ги на деня за някоя простотия, от която я видиш файда, я не. :-) А тези само с туризма, който генерират, си избиват десеторно сумата. Ама трвябва да можеш да смяташ, нали?

истината ама коя - твоята, остана да напишеш, че като се престрашиш да чистиш л....а на техни кралски величества, ще станеш по-голям от папата - по принцип богатите са стиснати и изцеждат работника до капка, а тези динозаври на всичко отгоре страдат и от старческа деменция и са нетърпими - по всяка вероятност - ако е много хубава работата, няма да я развяват с месеци по вестниците и да не може да се намери някоя овчица, явно много избират и имат необикновени претенции за без пари, типично за демокрацията- изпълняваш десет служби, а ти плащат за една - толкова за позицията, рекламата и "забогатяването"на хигиенистката

Колко писания за една абсолютно неприемлиева позиция. Заплащането е недостатъчно и толкоз.

Вече втори ден търси чистачка, още ли не е намерила?

Свърши нещо смислено в живота си , бабе :)))) Избърши праха на бъкингамската кочина :))) И повече не ни досаждай !

Ако успееш да свършиш и 1/100 от това, което е свършила "бабето", си голяма рабода, да знаеш!

Кажи две неща които е свършила бабето

Този, който е писал статията няма грам представа как работи монархията. Първо, държавната субсидия за кралското семейство не е кеш пари както си представяте, огромна част от тези пари отиват за поддръжка на имотите, които в крайна сметка са богатскво за цялата държава. Кралското семейство също така изпълнява редица държавни функции, така, че издръжката е колкото на една институция. Относно заплатата на чистачката. 7.80 е над минималната заплата, която в момента е 6.80 на час. Няма как работната седмица да е 30-часова и да е с един почивен ден. Това реално значи, че лицето ще е на малко повече от половин работен ден и ще работи на още някаква позиция, като реално ще получава от двете позиции около 18 000 паунда годишно, което изобщо не е ниско възнаграждение за човек с ограничени умения. Статията е пълна глупост.

Xайде сега,бабата се стиска... това е нейния отговор на кампанията за living wage 9.15!

че ги изчистим всички рептилии барабар с ситито

Ще изчистиш ти, мизерник. Научи се първо кога се пише "с" и кога "със", пък после ходи да чистиш тези, дето движат света

тяхното"задвижване"сме на този хал - цъфтим и вързваме всички , от северния до южния полюс

Тея пък се излагат като кифладжии и дори се гордеят с това.

как да кандидацтваме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дир, вие като знаете уж всичко, дали се е овакантило мястото на оня дето слага пастата на четката за зъби на принц ЧарлЗзз...откога чакам.

Тя тази чистачка да не се очаква да развива благотворителна дейност чрез работата си? Ако е така кралицата да назначи Чарлз или Камилата на работа, така ще бъдат горди че опазват историческото си наследство и все ще свършат някоя работа вместо да харчат парите на народа.

няма да бъде обикновена чистачка, то тогава е логично и да получава заплата на HEобикновена чистачка - монархията трябва да се оперира и то спешно, особено английската

Имам предложение! Има една плебейка, която се подвизава в средите около кралицата. По цял ден със съпруга си нищо не вършат, само се показват пред тълпата и показват висок стандарт на живот. Тази се казва Катрин и е от село Мидълтън. Убеден съм, че и за чистачка не става, но няма да е лошо да я вземат и да я обучат, след което да започне сама да види как се изкарват парите и защо се плащат данъците!

Как да не върши работа гледа правнуците й? Камилата, Камилата да вземат тя нищо не върши.

Една ненужна и тежаща на бюджета показна институция.Каква е ползата от нея.Крале и кралици в 21 век?Архаизъм.

А да се замисля главицата ти, че не харчат милиони на всеки 4 години за президент? Нещо не се оплакват англичаните на заплатите си и стандарта си. Имигрантите кучета ги яли, като им се работи там да работят.

те щото там избори нямат - ха, ха, и пак ха.

Ще взема да се кандидатирам.Все пак ще чистя на Лизи!

Стою

Дискриминация в UK!!! Чистач съм.

Стою

;Р ;D

Направила си е сметката, едва ли ще липсват желаещи. Едно е да чистиш на някакви анонимни за жълти стотинки при UK стандарта, друго е за същите жълти стотинки при кралското семейство. Някой като е богат не означава, че дава големи заплати. Виждал съм заможни българи как си правят сметката за всяка дреболия, чак до смешни ситуации изпадат.

lu4ka

След една година, тази чистачка ще направи собствена компания и ще бъде с такъв имидж, че няма да ѝ се налага да си прави реклама.

Така ако се правят чистачески компании? Не команетирах неща, които не знаеш!

lu4ka

Ти пък нали много знаеш.

Да ама пък чистачката ще има в трудовото си досие-стаж в бъкингамския дворец, и препоръка и вратите и ще са отворени навсякъде където кандидатства за чистачка, ако и да и плащат по 8 паунда на час, колко да не си е в къщи. Е те това е далавера.

Нали си има млада снаха, що не я понаучи на труд, а не само да разхожда специално ушитите тоалети за всеки специален случай, и всеки път дир-а да публикува снимки. И тя горката надали разполага с някакви суми при тия стиснати оси, може би само се кефи, че децата и носят историческата кръв на мъжа и.

Така кралицата ще спести огромната сума от 8 паунда на час, нал тъй.

zooamigo

Абе, да хваща метлата! То па бива циции, ама това...

Е, па за толко, чисти си сама на гостите, ма!

Да се обади на фЪнтастик клийнърс!

ами да ще плаща по малко и задника даже ще и почистят даже *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това е още един пример доколко са се самозабравили тези люде с онаследени привилегии. Не мога да им пожелая нищо хубаво.

Някоя от нашите "италианки" може да се кандидатира.

Оооо не си прави илюзии. Дори и за тях това е ниско заплащане.

Като дойде Волен на власт ще дава по 100 000 Евро заплата.

кога се събуди на сутрина - вратницата на Бъкингамския дворец е нема

е колкото една шапка на височаишата и глава

държавата и дава милиони, бабето се стиска с една кифла за час бачкане - да и потънат гемиите със злато

Още малко и чистачката ще трябва да плаща, че чисти историческа среда...

Да е.. и дъртата парантия, що не си чисти сама???!!!

правилно, след като е толкова ценно да таркаш исторически под, да вземе да си го тарка сама

Аз съм хигиенист и търся да наема на работа Кралица.

Ще й търкаш ли ... пода?

Голяма смелост се иска да пускате тази почти обява за работа тук.Знаете ли сега какъв хаос ще настане в нашата страна и какви панаири между българки ще има ? Ужасно е привлекатлно да чистиш историческия прах от историческите мебели и да лъскаш историческите подове по които са стъпвали нечии крака на кралски особи.Та това е мечтата на хиляди жени у нас и по света вместо да чистят на мъжете си да ударят по една историческа метла и да се усетят величието на този момент.Няма нужда от заплата достатъчно е да удариш една ябълка благоговеейки пред картината на някой крал.И душата пълна и тялото.God save the Queen.

Стисната германка!

Тази дърта пинтия непрекъснато си търси чистачки мине не мине. Те тези от кралската фамилия една карфица не са преместили от тук до там, но с големи претенции и стиснати. Ама много важно, че работила в историческа среда. Освен ако е някоя знойна рускиня със специална агентурна мисия и да се зализва пред изперкалите и пуделски образи на кралските мъже, които са най-големите грозотии барабар с принц Чарлз. Има един филм Кралски особи е там са показани какво представляват тези дебили и дегенерати!!!

Колко българки вишистки отидоха на Острова с мотото "Учи, мама, за да емигрираш", а то си стана "Емигрирай, мама, че да чистиш". Да си хареса някоя с диплома от ПУ.

Какво общо има тук ПУ? Я бягай се скрий.

За раздел платени съобщения.

снимката е добре избрана

Преди са имали на служба човек, който да им бърше задниците (не е шега).

Може и сега да има :)

... без българи за тази длъжност... ако го правиш за пари... се губи част от удоволствието...

lu4ka

Може само за "конграчулейшънс". Имаме един, дето има опит.

Нищо чудно, да не забравяме дейността на ибрикчията в Османския двор:)

нека да съм грозна като бустанско плашило нека да съм от мъглив остров, нека да съм стистната ама да съм КРАЛИЦА! Тогаз щях да ви стъпча с една стъпка жалки зависници.

Като те гледам какви ги пишеш... И без това тъпчеш всичко наред. И правила, и правопис, и възпитание, и околните....

Хахаха, гладна кокошка просо сънува . Кой тЪ знай от коя паланка си, или люлинска панелна боксониера, ама и ти си мечтаеш да си кралица...

те са безплатни и общодостъпни! Лошо нема да си помечтаеш.

Дир-а тази плати ли си за обявата?

трябва да е каратистка от МИ6 , но да работи за идеята и за малко пари ..

стисната бабичка

а ти дащна леличка ли си

Великите "демократи" свалят на ляво и на дясно диктатори по света, а своите дундуркат и цуцат ганък от народа , за да ги субвенционират.

Слугиня от Източна Европа в дома на обикновено семейство в Лондон получава средно около 650 лири. С осигурена квартира и храна. Нейно Величество е чудовищна пинтия, иска да и слугуват едва ли не без пари. И като си помислиш, че е най-богатата кралска особа в света...

Дърти, изкукали откачалки.

има привилегията да бъде навиквана от високопоставени принцове и кралеси, а не от обикновени работодатели.