Лиз Хърли страхотна по бански на 50

Актрисата Елизабет Хърли (50) демонстрира самочувствие и се съблече, за да рекламира бански от собствената си модна линия.

Обратно в новината

Коментари - Лиз Хърли страхотна по бански на 50 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сладурана! взимам я!

само да ви известя, че и моята жена ще изглежда така на 50+! а в лицето, без допълнителни включвания на др. енчев, ще изглежда и по-добре! голям съм късметлия, ей!

Натали Имбруглия, Джулия Робъртс, Сандра Бълок и Шерил Кроу съм ги признала! Няма други толкова интелигентни, красиви и елегантни жени! От 45 снимки нямаше 1 на която да НЕ изглежда добре Лиз Хърли! Това доказва единствено, че може да си млада и грозничка и пак да се изложиш, като ти публикуват папарашката, не-фотошопната снимка. А може и да си възрастна, но поддържана и с невероятен чар, който да струи от теб на всяка от снимките ти! Но за да си красива не е важен само външния вид, важен е и вътрешния и тези дами го знаят! Иначе е пълно с натруфени, млади, празни кукли на които и очите са празни и отблъскващи, но колко ли човека са способни да се вгледат в очите и действително "да видят" за какво става въпрос!? Външният вид е отражение на вътрешния и той е по-скоро излъчване, отколкото физика! Красотата е най-вече в лицето и очите, и те никога не лъжат! Гледайте там мъже и няма да сбъркате! Истински красивата жена просто има излъчване! Изкуствено красивата е добре коригирана грозотия. Тя често се нуждае и от корекции "отвътре". Но това се разбира едва след първия разговор... ;))

Лиз си е красива по рождение. А от хубаво дете става хубава девойка, след това хубава жена и най на края хубава баба. С Хю Грант изглеждаха сташно харизматична двойка. Но при тях брака е някаква формалност, която не издържа на ударите на времето. Нека не я жалим. Тя едва ли ляга гладна. Както и едва ли заспива неоправена. Нали за това е такава красива.

не става на въпрос за талии на дебеланки, а за хубава женствена извивка на кръстчето на тяло като на Лиз, но при нея няма и не става въпрос за огромни луфтове между краката, а за 3 сантиметра разстояние точно под чатала, много знам аз за женската симетрия не спорете

Много добра визия, но е доказателство за това, че:"Хубавата ябълка, свинята я яде!" и "В живота няма значение колко си умен или красив, когато късметът не е с теб!"

Хубавата жена винаги е красива...и на 50...и на 60

Бива, бива. Като за 50 годишна не е чак толкова дебела. Маалко са и опънали бръчките с фотошопа. А, и някои снимки са стари, то си личи.

А бе ти луд ли си???Има перфектна фигура, няма грам тлъстина!!!!!

Ясна е причината да изглежда така добре - няма мъж край себе си, който да я трови.

така ме развеселихте; благодаря!

Нормално, не е като да е работила тежък труд цял живот :)

Леле супер е! Е такава кака ми трябва да ме отрака! Ммм. Само да ми падне, ще я п0ря кат риба, ще я тъпчa кат агне! Всеки ден по няколко пъти!

Не те знам дали си на 23 г. или на 33 - всичките от тази група сте още девствени и с мазоли на двете ръце.

само дето тя тебе няма да те отрази дори

Приятел, тя простотията ходи по хората, нали знаеш!

че е стегнато тялото спор няма, но къде видяхте талия, че аз не виждам или въобще талия, равна е като мъж от страни, къде е секси разстоянието характерно за жените между бедрата също не виждам , не случайно се казва изваяна жена или пясъчен часовник нещо което тук липсва ...... не става само с релеф трябват форми, разберете го накрая

пфууу, пфууу айде сложи си една снимка на Ники Минаж под възглавницата и у лево

"секси разстоянието характерно за жените между бедрата" Леле мале, ти сериозно ли? Ако не знаеш точно естрогена оформя красивите сочни бедра и там няма място за луфт. Затова бабките имат хилави крачета, виждал си ги на разходка по Витоша.

Ох, котьооо...

Абе готина е и още по-готина беше, ама не ще да прави "свирки" на партньорите си и затова те бягат от нея. Ето - и последният също е избягал. Даже навремето Хю намери някаква черна проститутка да му духа, защото тая не искаше да го направи. И после тая се чуди защо като си намери гадже, то бързо изчезва. Ами без свирки НЕ МОЖЕ - ТОВА Е!!!

Chefo77

Ааа, че на мен си ми правеше ... :) Страхотна жена!

Една плеймейтка на 50.

Страхооотна пТичка!!!!!!!!Кожата й е като на 20, не повече от 25 годишна!!! На някои снимки ми се струва, че в горната устна има силикон...но е вложен перфектно, както е перфектно и тялото й! Милиардер да си, мамка му!Тая кукла да я мачкаш круглосуточно!!!!!!!! :-))))))

Имаш ли парички - хубави женички. Нямаш ли парички - грознички. Такъв е живота.

Колкото по-перфектно изглежда тялото, толкова по-гнила е душата.

...Каза Гьоринг, обърса си мазното над устата след баницата и се оригна.

На тая кака дали й работи фурната още?

Най-готината мацка.От 20 години не е мръднала.

от 30 години не е мръднала

Стига с тия баби бре

Victoria

бомба е !

Само идиот може да и намери забележки в тялото- личността и е друга работа. То не било толкова лошо да си милиардер,май,в края на краищата.

то да имаш таз като на дебелогъзата Джей Ло или Ники минаж, че господ ще ти помогне Не са само милионите тук, а природата преди всичко

Браво, страхотна е. Но най-страхотното нещо е синът и.

страхотно и е тялото!

ако си сгоден, годините нямат значение

има разлика

Ти сериозно ли?! :))) Я, провери в правописния речник преди да правиш забележки!!!

Страхотна мацка! Хейтърите -да го дуте!

а, ти ?? добре ли си с дунето, защото стърчи като на бенковски сабята!! ;)

Ще ти се, а?! Теб някой и да те нахрачи и набие, пак готино ще ти стане, нали нещастно създание?! :)))

по добре с две по на 25, от колкото с една на 50 години!! ;))

Никога няма да бъдеш с 20 годишна с такова тяло, по простата причина, че само 0.00005% от 20 годишните го имат, а тези, които го имат няма как да са с теб.

3а твое, съжаление и в момента ги имам, и си ги менкам!! перфектни са, и го гледат като "куче кокал"!!! хахахахахахаха

Тогава вземай направо 10 на по 5.

Hещастните, възрастни лелки, мечтаещи за милиардери, да им поливат ""пресъхналите кошници, слагат минусчета като обезумели!??, Hо, така е,... възрастта не им прощава!! ;)).. и като не им обръщат внимание обезумяват! хахахахаха....;)

Oще, една,.. "суха кошница", ми сложи минусче!! хихихихих....;)

теб са те зарязали защото не си имал достатъчно пари, така ли? И е тръгнала с по-богат от теб?

Hе, нее... просто намалих възрастта!! 3ащото, днес е смешно, да си с много пари, а да имаш до себе си "разсъхнало корито".. като теб!!??;))))

Стига бе, това е нереално, това да е 50-годишна жена, имам чувството, че до 55-60 години времето спира за тях, после почват вече разни глупости с ботокс и сие и стават смешни, но Лиз изглежда страхотно в момента!

и ше й проърви у наз у В-групата с целия състаф футбулизти, разбиаш ли такоата...И да пие по-мънечко, че ше залитне и падне надесно у кадъро.

го като бръмбар сламка!

Страхотна жена, успяла и със самочувствие!!!!!

Hе, не... нямала вече самочувствие!! Hе и вървяло вече с милиардерите!? ;))... прочети, още веднъж! ;))

Kак е написано само:... Cпортът, и здравословното хранене, са си, биле казали думата???!! ;) и след това: Hе и било провървяло в любовта???!!;)) Hе е, спортът и храненето, ами са паритееее!!!;)).. и как, да и върви в любовта когато, забележете, търсила ги е все "милиардерииии"??!! ;) за да ги направи "милионери"! ;)) ами, как да ти върви бре момме, като си, си отваряла "кошничката" на всеки срещнат милиардер, да пуска в нея милиончета, а???.. и след това, мъжът и не бил, признал бащинството, тъи като имала преди това връзка с "кръстника", на детето си Xю гранд??!! хахаха...Tрябва да е, малоумник да го признае....и сега,.. "изфъшяла лимонада" вече, и никои не и отваря "кошничката", камо ли да пуска нещо в нея!!! Tипичен, женски реализъм,....сега,.. вече остаряване и огромно душевно страдание!!! ;))

мали ти си някой компликсар,ка

"мали", ти си пък, някои помияр(ка)