Синът на Ескобар: Синатра бе дилър на наркотици

Легендарният актьор и певец Франк Синатра е бил дилър на наркотици и е бил в бизнеса с известния колумбийски наркобарон Пабло Ескобар.

Обратно в новината

Коментари - Синът на Ескобар: Синатра бе дилър на наркотици | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Синът на Ескобар няма причини да лъже или да изопачава истината,но и без него се знае добре ,че Синатра /както и Дийн Мартин/е едно от "златните" момчета на Коза Ностра!Но освен "златните" момчета има и "златни" момичета-като Джудит Кембъл напр./любовница първо на Сам Джанкана,а след това на Джон Кенеди,когато е бил президент!./Това може да се каже и за някои филмови артисти ,продуценти и режисьори.Мафията е създала Лас Вегас,контролирала е положението там през повечето време,извличала е баснословни печалби и затова смело можем да кажем,че приносът и за развитието на шоу-бизнеса в САЩ е неоценим!!

Това изобщо не е нова новина, от години се носят слухове, които явно не са само слухове, че Синатра е "служил" на мафията, а те от своя страна са му "помагали" кариерата му да върви нагоре.

......."Има повече певци, отколкото човек може да си представи, които са започнали кариерите си, благодарение на спонсорството на трафиканти на наркотици. За тези неща няма разписки, само устни договорки.......... В този ред на мисли може да се каже и за Елвис Пресли.Когато станал известен,то босовете на подземният свят са го уговаряли да е в улуга на техния бизнес,като пласира наркотици.Поставили му условие,ако не се съгласи,ще се погрижат да му се срине рейтинга и чрез средствата за масова информация вестници,списания,радио и т.н. ще пропагандират,в негов ущърб,че не може да пее и ще го държат в сянка.С две думи,ще му съсипят кариерата.............Резултат всички го знаем,Защо и как умря Елвис Пресли

Сега трябва да сте разбрали защо наркотиците няма да бъдат легализирани...

Е, как така пък ти е ясно, че мразя всичко? Няма грам истина в това. Даже в тоя сайт съм споделяла много неща (и хора), които харесвам. А връзките на Синатра с мафията не са нищо ново за тези, които сме чели преса преди повече от 2 десетилетия.

Всичката им работа е такава на янките.Имат едни от най - добрите стандарти на живот но все и пак пари им са в главата.Имат приказка: Като си толкова умен покажи си парите... Ей това е, всичко в пари се измерва...

Нови доказателства за отдавна известната история, че Синатра става известен с парите на мафията. Ами да продължават да го честват...

За мен Синатра е известен с прекрасните песни, които е изпял! Всеки има грешки в биографията си, но сметка за това се търси приживе! Има артисти, за които е грехота посмъртно да се злослови!

Е, сега ти стана известен и с прекрасните далавери, които е въртял :)))