Барак Обама на корицата на гей списание

За пръв път снимка на американски президент се появи на корицата на списание, посветено на общността на ЛГБТ (лесбийки, гей, бисексуални и транссексуални хора).

Обратно в новината

Коментари - Барак Обама на корицата на гей списание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги съди!

Първо, снимката е черна или черно-сива, бяло там няма. Второ, тоя е зле прикрит ЛГБТ член.

пръво, обръни фнимание на якичката на кошулята - бело :) сичко друго - църно с нюанси второ, "прикрит" на пръва страница... :)))

черно-бяла снимка,черен стопанин на бял дом,черно и бяло на георги христов..

А бе като го гледам , нежна китка ми пада!

jizast

В Америка вече усилено се говори, че по-слаб президент не са имали. Буш младши изглежда като гений сравнено с Бараката. Обонго твори глупост след глупост и изглежда като неадекватен. Близкия Изток е катастрофа, удвои публичния дълг и той ще достигне 20 тлн. до края на мандата му, Обамакеър е абсолютен провал. Разреши бракове между педерасти, сега се е засилил да узакони нелегалните имигранти, като отдавна е спрял тяхната екстрадация. Либерастията нанесе големи щети на Америка, дано новият републиканец да внесе малко разум в Белия Дом.

Може пък и цветна да е корицата, що пишете, че е черна и бяла?!

Срам за човечеството! Ако бях някой американски генерал щях да натисна копчетата за последните фойерверки на цивилизацията. Ама не съм генерал, щото съм гей. Малшанс!

Какъв гей си бе братчед, ти пари имаш ли? Ако нямаш, начи си чист пе.ераст...

Обама благодаря ти! Историята ще се отнесе добре към теб защото хомофобията както и расизма нямат място в цивилизования свят.

Амбреажите също.

"Божият народ" и "Дело 69" на Григорий Климов. На се връзвайте от името, Григорий Климов почина в САЩ, гражданин на САЩ.

Барак е всеизвестно глупав носител на "мир и демокрация", а изтъпанчването на корица на гей списание е поредна издънка. Абсолютен антипример и дразнител.

- Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педерасти, сър.

Каквато Америка/САЩ/,такъв и президентът.

Щом един мъж има усмивка като на Мона Лиза, значи пасва идеално на корицата на такова списание :)))

вече гтейовете ще ликуват. Абе не ми харесва тази пасмина. Няксак жените повече ги приемам. Като ги гледам навсякъде - по улици, магазини - като се срещнат мляс-мляс. Представяте ли си така ако се мляскат повсеместно и мъжете? Не съм любител на порното - много е механично, липсва чувство. Но защо няма филми между мъже или аз не знам.

Има гей-порно .Аз мисля също , като теб някак си по мога да приема лесбийките но виж гейовете не ги понасям .

Като цяло точно пасмина са, прав сте.

Слава Богу с Путин такова нещо не може да се случи :)

Бардак Бананов си е точно на мястото значи!

Програмиране в действие...липсва му само пеперуда или да си закрие едното око...

Странното е, че напоследък идеята за различност се насажда с методите на тоталитарима, т.е. под натиска и с оглед на политкоректността. Вместо да се възпитава уважение към индивида - от друг индивид съответно - на нас буквално със заплашителни методи ни се насажда всеобщо, всеобхватно и всецяло приемане на - замислете се! - различността! Ако не приемам изявите на гей общността, се цепя от колектива и колективът на свой ред ... знаете продължението. Мисля, че идеята за равнопоставеност би трябвало да се възпитава, а не да се насажда, това първо. Второ, това трябва да е двустранна равнопоставеност на личностите, а не на някоя общност спрямо някоя личност. Трето, не е лошо да усещаме пълзящия тоталитаризъм на днешния ден и да се опитваме да се осъзнаваме преди всичко като личности, а после всичко останало.

Преди векове хомосексуализма е бил унищожаван, след това преследван, по-късно порицаван. През миналия век започнали уж да не му обръщат внимание, но с лека неприязън. Сега го легализираха, започнаха да го толерират, едва ли не да го превъзнасят. Няма да се изненадам особено, ако скоро стане задължителен

Знаете, че генната медицина е напреднала в момента и учени нееднократно заявяваха и с редица научни трудове доказаха, че сексуалната ориентация се заражда още в отровата на майката, независимо от пола на детето. Това, което пише fisherman няма стойност, защото е свързано с религия и култура в отделен район на света, в същия дух може да се запитате как са се отнасяли към хората с различна сексуална ориентация в отделните райони в световен мащаб. "Черните векове на Европа" не са за пример по тази тема. Точно агресивното поведение довежда до сегашната "революция" в тези общности, нещо подобно се е случвало с даването на права на жените в началото на 20 век. Всеки човешки индивид е индивидуална личност и изкарването на тази личност от групи отделени по различни харектиситики е естествен ход на човешката история.

И после защо Путин е най-влиятелния политик в света. Скоро на тоалетна хартия ще има образа на Обама.

Ако си спомняте - американците пуснаха тоалетна хартия с лика на Осама Бин Ладен с надпис "Get rid of your shit!". Много маркетингово...

А руснаците с американското знаме.

Тия от ЛГБТ (лесбийки, гей, бисексуални и транссексуални хора), що не добавят към името и педофили, зоофили и подобни. Все пак са в една категория в психиатрията - влечение към неподходящ обект. Освен това амерканското сдружение там, доколкото знам, съдържат педофилска организация. Но както се казва, лудост е неприето от обществото поведение. То ест опитват се да го пробутат на обществото, за да не се броят за ненормални. И се води кампания за това и дори тази снимка е част от нея. Както и да го защитят законово. Има едно нещо наречено "Прозорец на Овертон". Там е описано точно как се пробутват такива идеи, макар основният пример да е с канибализъм. То ест как канибализма да се води нещо нормално. Факта е, че има 0 ползи от пробутването на подобни неща, но има 100% доказани негативи. Например при появата на СПИН в САЩ, почти 100% е бил сред гейове ("мъжете"), като оръжие за трепането им. Дори за някоя предна година за България, от зарезените със СПИН 42% са гейове. Не случайно дори назапад им е забранено кръводаряването. Живеят и средно много по-малко. Имат и други психически проблеми. Например и се самоубиват. Сексуалните престъпления от такива към деца, спрямо тяхната бройка са много пъти над на другите. Говорим на 100% от 10 нагоре. Трудно е изчислимо точно. В природата тя се грижи такива да измират и нямайки поколение на предават гени. До максимум 2 поколения такива отклонения се изчистват - обикновенно след първото. Затова те се нудаят от постоянна пропаганда, за да не изчезнат.

Човека си е попаднал точно на мястото . Маймуната си обича банани това е .

Расистчетата путиноидни полудяха :)

По-добре да полудея, отколкото да изпедерастея.

никои не е расист, аз се радвах, когато го избраха, мислеики, че като изберат за прув пут черен президент световните политици ще почнат да работят в нова, по-добра посока. за ялост американците използваха расата на обама като плацдарм, за да направят ненормалното нормално *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Препечелва от реклами?

Мънки:) Най-после си отиде на мястото човека:) Направо си падна на ху...Или по скоро седна на ХУ.. :) ХАХАХАХАХАХА

Признание от гей-обществото звучи меко казано обидно. Все едно да те "щипнат" по задника.

С тез големи ушички къде да е. Тя жена му е по-мъжкарка от него

колегите му от ИД сигурно викат Обоного Акбар машала аферим консулм

Нормално е да е на корицата на това списание. Отдавна му се носи славата, а и действията му го издават.

Обонго е видимо доволен сега гейобщноста ще може с кеф да лъска бастуна върху доволният му лик. Само да добавя, че гея обоного прилага и гейската си политика в света в сдружение с ГейЕвропейските дрисльовци.

Нещата си идват на мястото. Пъзелът малко по малко се реди и лъсва грозната картина на античовешката същност на сегашното управление на САЩ и ЕС.

Позагледайте снимките

да завидим на барак обама?! ти си истрещел до вакуум бе! #азнесъмбаракобама!!!

Дир. бг, щом не изтривате толкова просташки коментар повече от два часа, как искате човек да не си мисли, че сте корумпирани когато коментари без обиди и псувни се трият, защото е изказано мнение, което не ви харесва по измислена причина от вас. Нима нямате проблем да ви се пълни сайтът с такава простотия?????? И после очаквате човек да ви уважава, ами просто няма как да стане

Дир. бг, смешни сте, дори много смешни. Премахнали сте 99% от коментара на ''Аз'' и така първият ми коментар изглежда нелеп. Но не се притеснявайте хората знаят колко сте подмолни, защото не правите нещо такова за първи път. вие сами се заплювате

Заплюй, напсувай , подмини и забрави!

МАЙМУНСКИ ИСТОРИИ!

На точното място си е негрото.