Шарън Стоун: Не можех да чета след инсулта

57-годишната Шарън Стоун сподели, че e загубила способността да чете и пише за няколко години, след като бе засегната от мозъчна аневризма.

Обратно в новината

Коментари - Шарън Стоун: Не можех да чета след инсулта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия американски звЕздИ, психопати ли са или много прости говеда?

Шапки долу пред тази страхотна жена! Дай, Боже, всекиму да остарява с нейната класа и излъчване. Хората са го казали, че човек си получава лицето, което заслужава. И тя е пореден пример за външност, която отразява вътрешния финес и класа.

Надрусан(a) си с клишета

Не мисля, че е клише, че вътрешната красота или уродливост е изписана на лицето на всеки човек. В нейния случай просто е съчетано и с много красива физика. Но не това е важното в случая, а морланите качества и характер, които тази дама има, включително и за да се пребори с такъв ужас като инсулт, с всички поражения от него.

Tази жена, много ме кефи и затова си я обичам!!! ;)

Просто аневризмата е извадила някои нени скрити, дремещи психопатни черти, които до момента на заболяването са били скрити. Станала "унищожително пряма" - самата дума "унищажително" говори, че нещата с емоционалния й самоконтрол вече не са както преди. Овца!

Доктор Нервов, пийте хапчетата, легнете си и кротнете вече. Ще гасиме лампите по стаите.

Вчера като видях онова дебело чудовище на което дали наградата на "Детска Евровизия" цял ден треска ме тресе.Днес когато виждам една жена със страхотно положително излъчване си възвърнах надеждата за красотата на живота.Страхотна и неповторима,красива и зареждаща с енергия Шарън.

Наградата се дава за талант пеене ,а не ЗА външен вид. ТЕ чалгаджиките са слаби НО пък не могат да пеят.

Външният вид на детето, спечелило детската евровизия не определя качествата и таланта му. Човек може да има брилянтна външност, но като душевност да е кръгла нула/не визирам Шарън Стоун/. Смятам, че е много грозно да се коментира външен вид без да се знаят причините за някои несъвършенства. Има много заболявания, които са причина за наднормено тегло. Моли се да не те стигне и теб такава съдба, че тогава ще разбереш за какво става дума.

Шарън Стоун е чаровна и интелигентна жена, да е жива и здрава, дано се е възстановила напълно. Но ти си отблъскващ/а. Много ми е интересно като коментирате негативно външния вид на хората и особено на деца, какво ще направите ако вашето дете не отговаря на виждането ви за външна красота. Ще го върнете, ще го оставите, няма да го обичате? Как ли ще се чувствате ако други такива като вас му се подиграват?

Искрено се надява да си скопен, защото иначе има опасност да предадеш тъпотията си на някое невинно иначе вълшебно красива бонбонче. Който не е е имал досег с човек, преборил инсулт и голяма част от последствията, той не може да знае какво и как се случва с такъв човек.

Подкрепям напълно мнението, при това не е на 12, а на 57 години! Невероятна жена и актриса! Много пряма и истинска, магнетична, различна и неповторима във всяка своя роля. Да е здрава дълги години, за да се насладим на много нейни роли в киното.

До всички дебели тъпаци.Писах -ДАЛИ НАГРАДАТА.Какво е това дете на 13 години, та то вече е тинейджър.Какво и бе детското на тази песен.Вразумете се бе дебили.Има толкова талантливи деца в толкова много други обласъ на социалния живот, които остават неизвестни само заради"Бабо мравке".То не бяха ахкания и охкания за тази Евровизия потънала в реклами.После къде е националната идентичност.Смятате ли, че със превземките си допринасяте за следващите поколения българи, ако въбоще критикарите сте българи де.Овце,не виждащи гаврата с един народ който все пак е дал нещо на света, но лицемерито ви го погуби.Продължавам да твърдя, че това дебело същество в никакъв случай не заслужаваше награда на "Детска Евровизия" в тази възраст и с тази песен.

Аз казах вчера нещо подобно, но опитах да е по-деликатно. Все пак сте прав/а. А жените по-горе, които защитават това "дете", вероятно виждат в него своето собствено дебеланче. Ако са допуснали децата им да станат такива, то наистина вината не е в малките, а в майките, които си представят, че това е нормалната им физика. Това е много вредно самоуспокоение.

Виж какво не те знам слаб ли си, дебел ли си, но определено си тъпак. Статията е за Шарън Стоун, а не за Евровизия. Въртиш сучиш и пак за тоя конкурс почваш. Като толкова те вълнува пустата детска евровизия пиши си под новината за нея. Е много си се закахарил за победителката, ще рече човек, че у вас ще живее. Успокой се и си гледай твойто отроче, не чуждите.

Една силна,интелигентна и много чаровна Шарън Стоун!!!